Fysioterapeut

Klinikk for Alle undersøker og behandler plager relatert til muskler og skjelett siden 1989.

Våre erfarne fysioterapeuter er klare til å hjelpe deg. Bestill en time i dag og ta det første steget mot bedre helse og livskvalitet.

Hva er fysioterapi?

Fysioterapi er en behandlingsform som tar sikte på å bedre problemer i muskel- og skjelettapparatet. Det innebærer både behandling og øvelser som er rettet mot å forbedre kroppens funksjon og bevegelighet.

Ordet «fysioterapi» betyr egentlig forebyggende, undersøkende og behandlende arbeid med kroppen, med vekt på bevegelse. Fysioterapeuter jobber med å hjelpe pasientene med å optimalisere kroppens funksjon og bidra til bedre helse og livskvalitet.

Hva behandler en fysioterapeut?

En fysioterapeut behandler en rekke problemer som stammer fra muskel- og skjelettapparatet. Dette kan inkludere idrettsskader, forstuvninger, belastningslidelser, postoperativ behandling, ryggsmerter, senebetennelser, muskelfestebetennelser, bekkenløsning, isjias, hoftesmerter, knesmerter, samt smerter i fot, ankel og håndledd.

Hvordan behandler en fysioterapeut?

Fysioterapeuter jobber ofte ved å kombinere ulike behandlingsteknikker med øvelser som pasienten kan gjøre hjemme for å bidra til bedring og forebygging.

Behandlingen kan inkludere manuelle teknikker, treningsterapi, veiledning om ergonomi og livsstilsendringer, samt bruk av ulike apparater og teknologier.

Fysioterapi er en behandlingsform som er rettet mot å sikre en funksjonell kropp som kan fungere optimalt i hverdagen. Den er tilrettelagt for å møte individuelle behov og kan inkludere en aktiv tilnærming der pasienten blir involvert i sin egen behandlingsprosess.

Fysioterapeuter kan også supplementere med:

1
Funksjonstester (bevegelsesanalyser, balansetester eller styrketester)
2
Råd og veiledning om kosthold og trening
Fysioterapeut som viser en øvelse

Klinikk for Alle tilbyr:

Erfarne terapeuter

Våre fysioterapeuter er høyt kvalifiserte og har lang erfaring i å behandle ulike muskel- og skjelettplager. De er oppdatert på de nyeste behandlingsmetodene og vil bruke sin ekspertise for å tilby deg den beste omsorgen.

Varierte behandlingsmetoder

Vi tilbyr et bredt spekter av behandlingsmetoder, inkludert manuell terapi, øvelsesterapi, muskelstyrking, stretching og mye mer. Våre fysioterapeuter bruker en helhetlig tilnærming for å gi deg en omfattende behandling som tar sikte på å forbedre din funksjon og livskvalitet.

Individuell tilnærming

Vi ser på deg som en unik person med dine egne helseutfordringer. Våre fysioterapeuter vil lytte nøye til dine symptomer, utføre grundige evalueringer og utarbeide en skreddersydd behandlingsplan som er tilpasset dine behov og mål.

Moderne fasiliteter

Våre klinikker er utstyrt med moderne fasiliteter og avansert utstyr for å sikre en trygg og effektiv behandlingsopplevelse. Vi legger stor vekt på din helse og sikkerhet, og vi har et profesjonelt og omsorgsfullt miljø der du kan føle deg komfortabel.