Bjørvika

Vi opplever til tider noe problem med onlinebooking. Hvis du har problemer med å bestille time:
ring 97923000 så hjelper vi deg.

Klinikken ligger i nye, flotte lokaler med beliggenhet midt i Bjørvika.
Du kommer deg enkelt til klinikken via Oslo S, følg spor 19 ca. 300 meter til du ser skilting med Klinikk for Alle på høyre side. Vi har samme inngang som Elixia Bjørvika.

Les mer:

Er det første gangen du bestiller time hos oss?

Les igjennom punktene under:

Timer skal alltid bestilles i navnet til den som skal til behandling.
Våre fysioterapeuter er private. Dette betyr at du som pasient må betale timen i sin helhet, men at du får time raskt og får behandling av terapeuter med høyt kompetansenivå. Prisforskjellen mellom en offentlig og privat fysioterapeut ligger mellom 250-350 kr per konsultasjon.

Trenger du hjelp i helgene eller på helligdagene?
Våre klinikker på Majorstuen og Storo har åpent annenhver lørdag og på helligdagene. 

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

 NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 71 kr.

Velkommen!

Adresse:

Dronning Eufemias gate 18 0191 Oslo

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Karl Fredrik Strande Edholm
  Karl Fredrik Strande Edholm
  Kiropraktor - faglig leder
  Bestill time Info
  Interesser: Svimmelhet(krystallsyke).Kjeve/nakke/hodepine. Bekken/hofte plager. Kne/ankel/skulder. Korsryggsmerter. Behandling: Manipulasjon, traksjon, nålebehandling (IMS), bløtvevsmassasje,trykkbølge og rock tape.
 • Helga Grimstad
  Helga Grimstad
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Opptatt av funksjon og stressrelaterte smerter. God erfaring med akutte og kroniske muskel-skjelettplager som korsrygg/bekken, nakke- og hodepine. Videreutdanning i behandling av barn og gravide.
 • Vola Christine Bull Manojlovic
  Vola Christine Bull Manojlovic
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Kiropraktor med særlig interesse for: Kjeveproblematikk, føtter/ankler, hodepine og nakkeplager, korsrygg/bekken. Behandling: Manipulasjon, mobilisering, behandling av bløtvev, aktiv tøyeteknikk, traksjonsbehandling.
 • Jakob Lothe
  Jakob Lothe
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Kompliserte og sammensatte langvarige problemer, hodepine, kjeveplager, nakke, korsrygg og bekken. Behandling: Bredt reportoar av manipulasjonsteknikker, myofascielle frigjøring/mobilisering, kraniebehandling
 • Jonas Thronsson Alm
  Jonas Thronsson Alm
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg jobber som fysioterapeut da jeg er interessert i trening, og har en stor interesse for kropp og hvordan denne fungerer.Det å hjelpe andre mennesker er noe jeg brenner for, og for meg er det viktig at behandlingen er tilpasset individet slik atalle kan få ut sitt fulle potensiale.Jeg har tidligere erfaring fra bla. nevrologi, opptrening etter kirurgi og ortopedi. Jeg har kursing innen nålbehandling,taping og idrettsmassasje som jeg bruker sammen med tradisjonell fysioterapibehandling.Min erfaring er at det viktigste for pasienten er å bli lyttet til og tatt på alvor. Sammen finner vi en løsning og riktigbehandling som fungerer for oss begge. 
 • Silje Martinsen
  Silje Martinsen
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Idrettsskader, muskel- og skjelettplager, opptrening etter kirurgi, amputasjon og fysioterapi for barn
 • Christiane Owesen
  Christiane Owesen
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Behandler de aller fleste plager og symptomer. Jeg har fra tidligere erfaring med muskel- og skjelettplager, skader relatert til idrett, opptrening og rehabilitering etter kirurgi, yrkesplager, kvinnehelse og fysioterapi for barn og ungdom. Mine interessefelt er hofte, bekken-, knær-, ankel-, korsrygg og nakke. Jeg har stort fokus på en helhetlig og grundig undersøkelse, og på at du skal føle deg trygg og ivaretatt både under og etter behandling. I tillegg til min fysioterapiutdannelse har jeg en bachelor i idrett og ernæring, samt PT grad 4. Jeg jobber tverrfaglig med de andre på klinikken for å alltid kunne tilrettelegge den beste behandlingen for akkurat  
 • Tage Tovan
  Tage Tovan
  Idrettsmassør
  Bestill time Info
  15 års erfaring i Klinikk for Alle. Interesser: Muskelspenninger/muskelskadeproblematikk/stress for inaktive og aktive mennesker- fra kontor til toppidrett- kun hands on behandling. Lang erfaring med tverrfaglig samarbeid Kiropraktorer og fysioterapeuter.