Fysioterapeut Bjørvika

Fysioterapeut i Bjørvika (Barcode)

Hvorfor Klinikk For Alle i Bjørvika?

 • Kort eller ingen ventetid
 • Meget kompetente fysioterapeuter
 • Bred erfaring med flere typer plager

Beliggenhet

Adresse: Dronning Eufemias gate 18

Vi holder til i Oslo Sentrum rett ved Oslo S og et steinkast unna Oslo City. Våre fysioterapeuter finner du i Bjørvika med inngang i Trelastgata på Barcode. Dersom du kommer fra Oslo S følger du bare Spor 19 cirka 300 meter til du ser skiltene våre. Vi har samme inngang som Elixia, så det skal være enkelt å finne oss.

Hva er en fysioterapeut
En fysioterapeut er autorisert helsepersonell som jobber med kropp og bevegelse for å fremme god helse. En fysioterapeut forebygger og behandler skader og sykdommer som gir smerter og/eller nedsatt funksjon i muskel- og skjelettsystemet. Behandlingen er basert på undersøkelse og vurdering av pasientens problem og hva pasienten selv ønsker hjelp til. Målet er at pasienten kan utvikle, gjenvinne eller holde ved like funksjonsevnen, utnytte egne ressurser og bidra aktivt i å bedre egen helse.

Hvilke plager passer fysioterapi for?
En fysioterapeut behandler mange ulike plager og tilstander innenfor muskel- og skjelettsystemet. Dette inkluderer blant annet akutte skader, belastningsskader (inkludert ulike former for betennelse), idrettsskader, behandling og rehabilitering etter brudd og operasjoner, nakke- og ryggsmerter, bekkenløsning, samt smerter eller nedsatt funksjon i ekstremitetene.

Hva er unikt med Klinikk for Alle i Bjørvika?

Våre fysioterapeuter er engasjerte terapeuter som setter pasienten i fokus. Fysioterapeutene holder et høyt faglig nivå, der flere har videreutdannelse/mastergrad og alle holder seg oppdatert igjennom kursvirksomhet og hospitering. På vår klinikk står tverrfaglighet i fokus, der man jobber sammen på tvers av yrkesgrupper for at pasientene skal få den behandlingen og oppfølgingen de trenger for å bli raskest mulig bra.​

Hva kan du som pasient forvente av oss?
Pasientene kan forvente å komme til en fysioterapeut som er interessert og lytter, gjør grundige vurderinger og legger opp en behandlingsplan sammen med pasienten slik at pasienten føler seg godt ivaretatt.

Våre fysioterapeuter

Jonas Thronsson Alm

Jeg jobber som fysioterapeut da jeg er interessert i trening, og har en stor interesse for kropp, og hvordan denne fungerer. Det å hjelpe andre mennesker er noe jeg brenner for, og for meg er det viktig at behandlingen er tilpasset individet slik at alle kan få ut sitt fulle potensiale. 
Jeg har tidligere erfaring fra blant annet nevrologi, opptrening etter kirurgi, og ortopedi. 

Jeg har kursing innen nålebehandling, tapeing, og idrettsmassasje som jeg bruker sammen med tradisjonell fysioterapibehandling. 

Min erfaring er at det viktigste for pasienten er å bli lyttet til, og å bli tatt på alvor.
Sammen finner vi riktig behandling, og en løsning som fungerer for oss begge!

Edward Lien

Jeg utdannet meg som fysioterapeut på bakgrunn av en genuin interesse for menneskekroppens funksjon, og hva som forårsaker smerter, betennelsesreaksjon og sykdom. Jeg videreutdannet meg til akupunktør, fordi det hjalp meg med å overkomme bl.a. allergier som leger eller tradisjonell medisin ikke kunne hjelpe meg med.

Jeg jobber helhetlig og grundig for å finne årsaken til utfordringene, slik at vi sammen skaper gode og langsiktige resultater.

I tillegg til Fysioterapi og Akupunktur utdannelse, har jeg kurs innen MTT (Medisinsk treningsterapi) og ESWT (Trykkbølgebehandling).

Jeg har lang erfaring med de fleste type muskel, ledd- og skjelettplager, med hovedfokus på fot, kne, hofte, rygg, skulder, nakke og albue. Med symptomer som muskel-/ sene-/ ledd- og skjelettplager, samt smerter, hodepine, migrene, betennelser, allergier, søvnplager, bihulebetennelse, med mer.

Jeg jobber bl.a med Dypvevsbehandling, Triggerpunktbehandling, Dryneedling/ IMS (nåler), Akupunktur,
Trykkbølgebehandling, veiledet rehabilitering, individuelt tilrettelagte øvelser/ treningsprogram, kinesiotape, med mer.

Veronica von Clemm

Behandler de fleste muskel- og skjelettplager. Har spesielt erfaring med rehabilitering etter kirurgi, yrkes- og idrettsrelaterte plager/skader, langvarig og sammensatt smerteproblematikk, og fysioterapi for barn og unge. Som AktivA-fysioterapeut kan jeg tilby informasjons- og treningsprogram for artrose. Sammen finner vi behandlingen som passer best for deg. 

Elise Nordby

Interesser: Nakke- og skulderplager, hofte/bekken, ryggsmerter, opptrening Behandling: Manuelle teknikker, treningsveiledning, triggerpunktbehandling- og utspenning, redcord/slynger, trykkbølgebehandling, kinesiotape.

Klinikk Plassering

Adresse:

Dronning Eufemias gate 18

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Jonas Thronsson Alm - kiropraktor
  Jonas Thronsson Alm
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg jobber som fysioterapeut da jeg er interessert i trening, og har en stor interesse for kropp og hvordan denne fungerer.Det å hjelpe andre mennesker er noe jeg brenner for, og for meg er det viktig at behandlingen er tilpasset individet slik atalle kan få ut sitt fulle potensiale.Jeg har tidligere erfaring fra bla. nevrologi, opptrening etter kirurgi og ortopedi. Jeg har kursing innen nålbehandling,taping og idrettsmassasje som jeg bruker sammen med tradisjonell fysioterapibehandling.Min erfaring er at det viktigste for pasienten er å bli lyttet til og tatt på alvor. Sammen finner vi en løsning og riktigbehandling som fungerer for oss begge. 
 • Edward Lien - kiropraktor
  Edward Lien
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg utdannet meg som fysioterapeut på bakgrunn av en genuin interesse for menneskekroppens funksjon, og hva som forårsaker smerter, betennelsesreaksjon og sykdom. Jeg videreutdannet meg til akupunktør, fordi det hjalp meg med å overkomme bl.a. allergier som leger eller tradisjonell medisin ikke kunne hjelpe meg med. Jeg jobber helhetlig og grundig for å finne årsaken til utfordringene, slik at vi sammen skaper gode og langsiktige resultater. I tillegg til Fysioterapi og Akupunktur utdannelse, har jeg kurs innen MTT (Medisinsk treningsterapi) og ESWT (Trykkbølgebehandling). Jeg har lang erfaring med de fleste type muskel, ledd- og skjelettplager, med hovedfokus på fot, kne, hofte, rygg, skulder, nakke og albue. Med symptomer som muskel-/ sene-/ ledd- og skjelettplager, samt smerter, hodepine, migrene, betennelser, allergier, søvnplager, bihulebetennelse, med mer. Jeg jobber bl.a med Dypvevsbehandling, Triggerpunktbehandling, Dryneedling/ IMS (nåler), Akupunktur, Trykkbølgebehandling, veiledet rehabilitering, individuelt tilrettelagte øvelser/ treningsprogram, kinesiotape, med mer.
 • Veronica von Clemm - kiropraktor
  Veronica von Clemm
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Behandler de fleste muskel- og skjelettplager. Har spesielt erfaring med rehabilitering etter kirurgi, yrkes- og idrettsrelaterte plager/skader, langvarig og sammensatt smerteproblematikk, og fysioterapi for barn og unge. Som AktivA-fysioterapeut kan jeg tilby informasjons- og treningsprogram for artrose. Sammen finner vi behandlingen som passer best for deg.