Fysioterapeut Bjørvika

Fysioterapeut i Bjørvika (Barcode)

Hvorfor Klinikk For Alle i Bjørvika?

 • Kort eller ingen ventetid
 • Meget kompetente fysioterapeuter
 • Bred erfaring med flere typer plager

Beliggenhet

Adresse: Dronning Eufemias gate 18

Vi holder til i Oslo Sentrum rett ved Oslo S og et steinkast unna Oslo City. Våre fysioterapeuter finner du i Bjørvika med inngang i Trelastgata på Barcode. Dersom du kommer fra Oslo S følger du bare Spor 19 cirka 300 meter til du ser skiltene våre. Vi har samme inngang som Elixia, så det skal være enkelt å finne oss.

Hva er en fysioterapeut
En fysioterapeut er autorisert helsepersonell som jobber med kropp og bevegelse for å fremme god helse. En fysioterapeut forebygger og behandler skader og sykdommer som gir smerter og/eller nedsatt funksjon i muskel- og skjelettsystemet. Behandlingen er basert på undersøkelse og vurdering av pasientens problem og hva pasienten selv ønsker hjelp til. Målet er at pasienten kan utvikle, gjenvinne eller holde ved like funksjonsevnen, utnytte egne ressurser og bidra aktivt i å bedre egen helse.

Hvilke plager passer fysioterapi for?
En fysioterapeut behandler mange ulike plager og tilstander innenfor muskel- og skjelettsystemet. Dette inkluderer blant annet akutte skader, belastningsskader (inkludert ulike former for betennelse), idrettsskader, behandling og rehabilitering etter brudd og operasjoner, nakke- og ryggsmerter, bekkenløsning, samt smerter eller nedsatt funksjon i ekstremitetene.

Hva er unikt med Klinikk for Alle i Bjørvika?

Våre fysioterapeuter er engasjerte terapeuter som setter pasienten i fokus. Fysioterapeutene holder et høyt faglig nivå, der flere har videreutdannelse/mastergrad og alle holder seg oppdatert igjennom kursvirksomhet og hospitering. På vår klinikk står tverrfaglighet i fokus, der man jobber sammen på tvers av yrkesgrupper for at pasientene skal få den behandlingen og oppfølgingen de trenger for å bli raskest mulig bra.​

Hva kan du som pasient forvente av oss?
Pasientene kan forvente å komme til en fysioterapeut som er interessert og lytter, gjør grundige vurderinger og legger opp en behandlingsplan sammen med pasienten slik at pasienten føler seg godt ivaretatt.

 

Våre fysioterapeuter

 

Stian Heimvik Klungland:

Jeg valgte å bli fysioterapeut etter å ha vært mye til behandling selv i ungdomsårene. Jeg fikk hjelp med idrettsskader, og ville selv jobbe med idrettsutøvere. Etter å ha jobbet noen år har interessefeltet mitt utvidet seg, og jeg trives idag med en faglig variert hverdag der jeg behandler alt fra idrettsskader til kontorplager.

Jeg er spesielt interessert i skuldersmerter, og har kurset meg videre innenfor dette temaet. I hverdagen møter jeg oftest mennesker med kontorplager, nakke- og skuldersmerter, hodepine og løperelaterte plager. Jeg er opptatt av at behandlingsforløpet skal passe den enkelte pasient, og tilpasser min tilnærming ut ifra mennesket jeg møter. Jeg har kompetanse på alt fra opptrening etter skader og kirurgi, til behandling av vondter i en stressende hverdag.

Jonas Thronsson Alm

Jeg jobber som fysioterapeut da jeg er interessert i trening, og har en stor interesse for kropp, og hvordan denne fungerer. Det å hjelpe andre mennesker er noe jeg brenner for, og for meg er det viktig at behandlingen er tilpasset individet slik at alle kan få ut sitt fulle potensiale. 
Jeg har tidligere erfaring fra blant annet nverologi, opptrening etter kirurgi, og ortopedi. 

Jeg har kursing innen nålbehandling, taping, og idrettsmassasje som jeg bruker sammen med tradisjonell fysioterapibehandling. 

Min erfaring er at det viktigste for pasienten er å bli lyttet til, og å bli tatt på alvor.
Sammen finner vi riktig behandling, og en løsning som fungerer for oss begge!

Signe Krog

Jeg valgte å utdanne meg til fysioterapeut, da jeg har stor interesse for kroppen, trening og rehabilitering. Fra tidligere har jeg erfaring med nevrologi, svimmelhet/krystallsyke, fysioterapi for barn, opptrening etter kirurgi, amputasjon og generelle muskel-skjelettplager. Jeg har stor interesse innenfor nevnte felter, og kan tilby kunnskapsbasert behandling rettet mot dette.

Å hjelpe andre med å optimalisere hverdag og trening er noe jeg genuint brenner for, og er også en av årsakene til at jeg valgte denne yrkesretningen. Det er viktig for meg at vi sammen finner årsaken til dine plager, og at vi sammen legger en strukturert plan basert på dine behov og ønsker for å oppnå best mulig resultater. Jeg ønsker å sette pasienten i sentrum, og skal veilede så godt som mulig for å bedre din situasjon.

Klinikk Plassering

Adresse:

Dronning Eufemias gate 18

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Stian Heimvik Klungland - Fysioterapeut
  Stian Heimvik Klungland
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Belastningsplager, løps- og idrettsskader, kontorrelaterte smerter. Skulder, albue, øvre rygg/nakke/hodepine, kne, akilles/fot og øvrige muskel/skjelettplager   Behandling: Triggerpunkt/ bløtvevsbehandling, nålebehandling, treningsveiledning og rådgivning, trykkbølgebehandling
 • Jonas Thronsson Alm - Fysioterapeut
  Jonas Thronsson Alm
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg jobber som fysioterapeut da jeg er interessert i trening, og har en stor interesse for kropp og hvordan denne fungerer.Det å hjelpe andre mennesker er noe jeg brenner for, og for meg er det viktig at behandlingen er tilpasset individet slik atalle kan få ut sitt fulle potensiale.Jeg har tidligere erfaring fra bla. nevrologi, opptrening etter kirurgi og ortopedi. Jeg har kursing innen nålbehandling,taping og idrettsmassasje som jeg bruker sammen med tradisjonell fysioterapibehandling.Min erfaring er at det viktigste for pasienten er å bli lyttet til og tatt på alvor. Sammen finner vi en løsning og riktigbehandling som fungerer for oss begge.