Osteopat Kristiansand

Hvorfor Klinikk For Alle Kristiansand?

Meget kompetent osteopat som samarbeider på tvers med andre terapeuter.
Bred kunnskap innen muskel- og skjelettsystemet

Hva er osteopati?

Osteopati er en terapiform utviklet i USA laget for hovedsakelig behandle muskel- og skjelettplager. Osteopaten har i sin utdanning bakgrunn i medisinske fag som anatomi, sykdomslære, nevrologi o.l., og behandler plager med hendene som verktøy. Osteopaten blir grundig trent i å se sammenhenger i kroppen til pasienten, og en kan derfor forvente en grundig gjennomgang av sykehistorie, livssituasjon, livsstil, plager, vondter osv. ved første konsultasjon hos en osteopat. En osteopat kan ofte jobbe andre steder enn der smerten sitter, da ting ofte er komplekst og sammensatt av flere ting enn kun der det er vondt. Osteopaten har også et bredt utvalg av teknikker som både er myke og harde. Det kan være alt fra leddmanipulasjon og triggerpunktsbehandling, til myke avspenningsteknikker, dette for å tilpasse pasientens behov og preferanse.

 

Hva behandler en osteopat?

I all hovedsak alle former for muskel og skjelettplager som for eksempel ryggsmerter, nakkesmerter, skuldersmerter, hodepine, svimmelhet, hofte og bekkenproblematikk, kjevespenninger/plager, og enkelte tilstander som fordøyelsesplager og refluks problematikk. 

 

Hvordan jobber en osteopat?

En osteopat hos oss jobber tett sammen de andre yrkesgruppene slik at du skal bli fortere frisk.
Osteopaten søker alltid å finne bakenforliggende årsaker til et problem, derfor vil alltid en osteopat undersøke hele kroppen, ikke kun der smerten sitter. Pasienten kan derfor oppleve å få behandling på flere steder enn kun problemområdet. En plage er ofte sammensatt av flere faktorer, derfor er det viktig for osteopaten å kartlegge pasientens historie, hverdag og helsetilstand. Osteopati inneholder mange ulike teknikker, fra veldig lett berøring til mer kraftfulle teknikker, og derfor kan behandlingsformen tilpasses den enkeltes behov og preferanser.

 

Behandling i Kristiansand

På Klinikk For Alle Kristiansand kan vi garantere time hos vår osteopat i løpet av kort tid. Det settes av god tid til førstegangskonsultasjon (opptil 60 min), hvor også vurdering av andre helseprofesjoner gjøres ved behov. Vi kartlegger hva du kan forvente av fremgang, behandlingsforløp og hva du må ta ansvar for selv. Det er en behandlingsform som ofte kombineres med aktive tiltak, altså hva du må bidra med selv for å oppnå best mulig resultat.

 

Hva kan du forvente av oss?

Hos oss kan du forvente en osteopat som tar seg god tid og er grundig i sine førstegangsundersøkelser. Det vil være en grundig gjennomgang av sykehistorikk og plager, samt en undersøkelse fra topp til tå uansett hvilke plager en kommer med. Vi har et engasjement for å komme til bunns i pasientens plager, og samarbeider ofte på tvers av profesjonene på klinikken.

 

Hva er unikt med vår klinikk?

Hos oss vil man oppleve en klinikk som etterstreber å se alle pasientene, og har fokus på et godt samarbeid på klinikken for å oppnå best mulig resultater for pasientene.

 

Beliggenhet:
Adresse: Markens gate 42, 4612 Kristiansand
Vi holder til i flotte nye lokaler, med ny inngang fra Markensgate. 

 

Vår Osteopat:

Petter Nordby

Behandler akutte og langvarige muskel- og skjelettplager. Kan også hjelpe deg med fordøyelsesproblematikk, IBS, spenningshodepiner, samt fremme restitusjon og sirkulasjon.

Interesser: Nakke, rygg, oppblåsthet/magesymptomer, pustebesvær, hodepine, fot/ankel, idrettsskader. 

Teknikker: Manipulasjon, bløtdelsbehandling, mobilisering og visceral behandling.

 

 

 

Naprapat Askøy

Hva gjør en Naprapat?

Klinikk for Alle Askøy har naprapat som kan hjelpe med dine nerve- muskel- og skjelettplager.

Naprapater setter diagnose, behandler og foretar rehabilitering av smertetilstander innenfor kroppens nerve- muskel- og skjelettsystem. Førstegangskonsultasjonen innebærer å få tatt en grundig sykdomshistorie og undersøkelse, slik at naprapaten kan stille en diagnose. Basert på diagnosen vil behandlingen starte og kan inkludere mobiliering, manipulasjon, bløtvevsbehandling, rehabilitering, nervemobilisering og veiledning i forhold til trening. 

Ved vår klinikk på Askøy jobber alle yrkegrupper tverrfaglig sammen. Det vil si naprapaten alltid har kiropraktorer, fysioterapeuter og muskelterapeut å støtte seg på og benytte seg av dersom dette er nødvendig.

 

Vår Naprapat


Oda Marie Håvardsholm Brekken

Oda Marie utdannet seg til naprapat fordi hun har stor interesse av å hjelpe og jobbe med mennesker i alle aldre. Hun er opptatt av å forstå årsaken til plager og å gi best mulig behandling, rådgivning og øvelser ut ifra dette.

Oda Marie har god erfaring fra dansemiljøet da hun har drevet med ballett og annen dans i mange år. Nå er hovedaktivitetene løping, styrketrening og klatring.

Hun jobber med plager i hele kroppen, men har jobbet mest med akutt smerte, hodepine samt rygg- og nakkeplager. Oda Marie er også utdannet personlig trener og gir gjerne veiledning og råd.

 

Muskelterapeut Stjørdal

Trenger du muskelterapeut? På Stjørdal er Klinikk for Alle behjelpelige. Klinikken finner du i Værnes gata 17 i Mindes Hus. Vi tilbyr gratis parkering rett utenfor døren. Vår terapeut er utdannet ved Axelssons Body Work School i Oslo og har lang erfaring med pasienter av alle aldre. Muskelterapeuten hos oss jobber tett med de andre yrkesgruppene i klinikken, som består av kiropraktorer og fysioterapeuter.

Du kan være trygg på at du får den behandlingen som passer deg best og får deg fortest frisk. Vanlig massasjemetoder som blir benyttet er idretts-, dybde-, klassisk- og segment massasje, samt triggerpunktbehandling.

Muskelterapeut_Klinikk_for_Alle_800_325_c1

Prisliste for muskelterapeut på Stjørdal finner du lenger ned på siden. Ring oss på 97923000 for å booke time eller bruk vår online booking for å finne en time som passer deg.

N.B Vi tilbyr 30 min og 60 min massasje behandlinger. Dersom du ønsker en 60 min massasje må du booke to timer etter hverandre, da hver time booket online utgjør en 30 min massasje. Dette gjelder ikke hvis du booker første gang, da du automatisk vil bli booket inn for 60 min.

Osteopat på Storo

Osteopaten hjelper deg med å finne sammenhengen mellom dine plager, din kropp og din hverdag!

På Storo er det engasjerte osteopater med hjerte for å gi den beste behandlingen pasienten måtte ønske og trenge. Hos oss er det kort ventetid med lett tilkomst fra T-bane, buss og trikk samt 3 timer gratis parkering rett utenfor. 

Osteopati har tidligere vært en alternativ behandlingsform i Norge, men i desember 2020 vedtok Stortinget at osteopater skal autoriseres som helsepersonell. 

 

Hva er osteopati?

En osteopat foretar en svært grundig sykehistorie og undersøkelse ved første konsultasjon. Vi tar hele kroppen i betraktning for å finne bakenforliggende årsaker til et problem før vi behandler deg. Pasienten kan derfor oppleve å få behandling på flere steder enn kun på problemområdet. 

Behandlingen har som mål å normalisere bevegelse mellom muskler, ledd og bindevev. Dette er for å gi en positiv effekt på muskel- og skjelettsystemet samt sirkulasjons- og nervesystemet. Osteopaten bruker hovedsakelig hendene som verktøy som tilpasses etter behov og preferanser. 

En osteopat oppsøkes ofte for plager i muskel- og skjelettsystemet. I tillegg til dette kan en osteopat oppsøkes for plager i mage, tarm og underliv, samt plager med pusten. 

Osteopaten behandler ut i fra medisinske fag som bl.a. anatomi, fysiologi og nevrologi og sender videre til leger/spesialister ved behov. 

 

 

Våre osteopater: 

Renate Braastad

Utdannet massasjeterapeut i 2004 og osteopat i 2010. Jeg jobber som osteopat fordi det er givende å være med ulike mennesker og å kunne få muligheten til å hjelpe de med ulike problemer og plager. Jeg er en ærlig og engasjert osteopat og bruker ulike teknikker med hendene i tillegg til IMS/nåler for å hjelpe deg. Jeg tenker ofte at problemer kan påvirkes fra flere sider og er opptatt av å behandle lokale og globale årsaker. 

Jeg jobber med alle aldersgrupper med plager i muskel- og skjelettsystemet fra topp til tå samt plager relatert til underliv og tarmer som f.eks. ved menstruasjon og samleie. 

 

Magnus Hag-Algotsson

Utdannet osteopat i 2013 og tidligere massasjeterapeut. Inspireres av å kunne hjelpe mennesker med plager i bevegelsesapparatet, det vil si muskel- og skjelettsystemet. Jeg jobber etter de tradisjonelle osteopatiske prinsippene og bruker forskjellige manuelle teknikker i min behandling så som manipulasjon, artikulering, bindevevsteknikker, viscerale og kranielle teknikker samt massasjeteknikker. Jeg prøver som de fleste andre osteopater at finne årsaken til plagen og ikke bare hvor plagen sitter.

Behandler alle aldersgrupper bortsett fra spedbarn.

I tillegg til dette underviser jeg på Axelsons Institute hvor man bl.a utdanner massasjeterapeuter.

Spesialist fysikalsk medisin Bergen

Spesialist i Fysikalsk Medisin Bergen

En spesialist innenfor fysikalsk medisin og rehabilitering er en lege som har spesialisert seg på sykdommer, skader og funksjonssvikt i skjelett og muskler, samt opptrening etter ulike sykdommer og skader.  

Overlege Pål-Christian Haugland er spesialist i fys.med (fysikalsk medisin) og rehabilitering og er i tillegg snart sertifisert idrettslege.

Haugland har erfaring innen muskel – og skjelettplager, idrettsmedisin, revmatiske lidelser og bindevevslidelser og kan hjelpe deg med diagnostisering og utredning av muskel- og skjelettplagene dine, både med individuell oppfølging eller tverrfaglig behandlingsforløp ved klinikken. 

 

Vår Fysikalsk Medisiner kan bistå med;

  • Undersøke og behandle pasienter som har akutte eller kroniske muskel – og skjelettplager, eventuelt som allerede har eller står i fare for å få langvarige funksjonsnedsettelser
  • Utredning og behandling av lidelser som frozen shoulder, tennisalbue, musearm, nakke og ryggsmerter, hofte-, kne-, fot- og ankelplager, hypermobilitet, Ehlers Danlos syndrom, samt andre muskel og leddsmerter.
  • Undersøkelse med ultralyd og behandling med injeksjonsterapi
  • Stille diagnose, behandle og forebygge muskel – og skjelettplager 
  • Samarbeider med andre terapeuter og faggrupper for tverrfaglig tilnærming.
  • Henvisninger til billeddiagnostikk, andre spesialister og sykehus 

Har du plager du ønsker å få utredet av en spesialist i Fysikalsk Medisin? Hos oss kommer du raskt til for en utredning uten lange ventetider. 

 

Ønsker du utredning av en legespesialist

i fysikalsk medisin?

Vi tar vare på deg

 
 

Osteopat Majorstuen

Hvorfor Klinikk For Alle Majorstuen?

Osteopat med spesialisering
Bred erfaring med flere typer plager
Kort ventetid og gratis parkering

Hva er osteopati?

Osteopati er en autorisert helseprofesjon basert på vitenskapelige og kliniske fag hovedsakelig for behandling av muskel- og skjelettplager. Osteopaten har i sin utdanning bakgrunn i medisinske fag som anatomi, sykdomslære, nevrologi o.l., og behandler plager med hendene som verktøy.

Osteopaten er grundig trent i å se sammenhenger i kroppen til pasienten, og en kan derfor forvente en grundig gjennomgang av sykehistorie, livssituasjon, livsstil, plager, vondter osv. ved første konsultasjon hos en osteopat.

En osteopat kan ofte jobbe andre steder enn der smerten sitter, da ting ofte er komplekst og sammensatt av flere ting enn kun der det er vondt.

Hva behandler en osteopat?

I all hovedsak alle former for muskel og skjelettplager som f.eks. ryggsmerter, nakkesmerter, skuldersmerter, hodepine, hofte og bekkenproblematikk, kjevespenninger/plager, og enkelte tilstander som fordøyelsesplager, refluks problematikk og menstruasjonssmerter.

Hvordan jobber en osteopat?

Osteopaten søker alltid å finne bakenforliggende årsaker til et problem, derfor vil alltid en osteopat undersøke hele kroppen, ikke kun der smerten sitter. Pasienten kan derfor oppleve å få behandling på flere steder enn kun problemområdet.

En plage er ofte sammensatt av flere faktorer, derfor er det viktig for osteopaten å kartlegge pasientens historie, hverdag og helsetilstand. Osteopati inneholder mange ulike teknikker, fra veldig lett berøring til mer kraftfulle teknikker, og derfor kan behandlingsformen tilpasses den enkeltes behov og preferanser

Hva er unikt med vår klinikk?

Hos oss vil man oppleve en klinikk som etterstreber å se alle pasientene, og har fokus på et godt samarbeid på klinikken for å oppnå best mulig resultater for pasientene.

Våre Osteopater:

Jørgen Skaug Aukland

Interesser: nakke og hodepine, korsryggplager både akutte og kroniske samt treningsrelaterte plager i skulder/hofte.
Behandling: Primært i form av manipulasjonsbehandling, dryneedling, bløtvevsbehandling og fascie teknikker.

 

Mona Valstad

TAR IKKE FORSIKRINGSPASIENTER. Interesser: Kvinnehelse, barn, bekkenproblemer, stress/pust og mage-tarm. Behandling: Osteopatteknikker. Øvelser/Veiledning. 
Mona er en del av vårt kvinnehelsesenter. 


Ingvild Aannerud

Interesser: Kvinnehelse, bekkenplager, fordøyelsesproblematikk og rygg/nakke
Behandling: Osteopatisk behandling. 
Ingvild er en del av vårt kvinnehelsesenter. 

 

Nina Urnes

Yogaterapeut og Osteopat med fokus på stressmestring, yogatrening, pustetrening og Osteopati-behandling, Kvinnehelse,pust, avspenning og kroniske smerter. 
Nina er en del av vårt kvinnehelsesenter.

 

Osteopat på Jessheim

Hvorfor Klinikk For Alle på Jessheim?

Osteopat med spesialisering
Bred erfaring med flere typer plager
Kort ventetid og gratis parkering

Hva er osteopati?

Osteopati er en autorisert helseprofesjon basert på vitenskapelige og kliniske fag hovedsakelig for behandling av muskel- og skjelettplager. Osteopaten har i sin utdanning bakgrunn i medisinske fag som anatomi, sykdomslære, nevrologi o.l., og behandler plager med hendene som verktøy.

Osteopaten er grundig trent i å se sammenhenger i kroppen til pasienten, og en kan derfor forvente en grundig gjennomgang av sykehistorie, livssituasjon, livsstil, plager, vondter osv. ved første konsultasjon hos en osteopat.

En osteopat kan ofte jobbe andre steder enn der smerten sitter, da ting ofte er komplekst og sammensatt av flere ting enn kun der det er vondt.

Hva behandler en osteopat?

I all hovedsak alle former for muskel og skjelettplager som f.eks. ryggsmerter, nakkesmerter, skuldersmerter, hodepine, hofte og bekkenproblematikk, kjevespenninger/plager, og enkelte tilstander som fordøyelsesplager, refluks problematikk og menstruasjonssmerter.

Hvordan jobber en osteopat?

Osteopaten søker alltid å finne bakenforliggende årsaker til et problem, derfor vil alltid en osteopat undersøke hele kroppen, ikke kun der smerten sitter. Pasienten kan derfor oppleve å få behandling på flere steder enn kun problemområdet.

En plage er ofte sammensatt av flere faktorer, derfor er det viktig for osteopaten å kartlegge pasientens historie, hverdag og helsetilstand. Osteopati inneholder mange ulike teknikker, fra veldig lett berøring til mer kraftfulle teknikker, og derfor kan behandlingsformen tilpasses den enkeltes behov og preferanser

Hva er unikt med vår klinikk?

Hos oss vil man oppleve en klinikk som etterstreber å se alle pasientene, og har fokus på et godt samarbeid på klinikken for å oppnå best mulig resultater for pasientene.

Vår Osteopat:

Ole Kristian Langås

Jeg har vært aktiv idrettsutøver i mange år og jeg ble introdusert til osteopati gjennom idretten. Plager som fører til at man ikke fungerer i sin egen hverdag er slitsomt. Jeg møtte dyktige terapeuter som hjalp meg, og jeg ønsker å gjøre det samme for mine pasienter. Osteopater finner sammenhengen mellom dine plager, din kropp og din hverdag. Det var osteopatens helhetlige tilnærming til de plagene jeg hadde som gjorde meg spesielt interessert i osteopati.
Jeg setter av god tid til hver pasient slik at vi sammen kan finne beste behandlingsplan for hver enkelt.

Ved siden av jobben i Klinikk for Alle jobber jeg som Osteopat i et idrettslag. Jeg behandler hele kroppen og har gjennom min idrettsbakgrunn ekstra erfaring på dette området. 

Idrettsskder, kjeve-, nakke-, og skulderproblematikk, korsryggsmerter, fordøyelsesplager, fot-/ankelsmerter. 
Manuelle behandlingsteknikker, aktiv rehabilitering, nåler. 

 

 

Muskelterapeut Mjøndalen

Er du ute etter en profesjonell massasje i Mjøndalen har Klinikk for Alle muskelterapeut her. Hos oss er det lite ventetid og i mange tilfeller vil du få time samme dag dersom dette er ønskelig. Terapeutene vil tilpasse massasjen til dine behov og ønsker. Vi tilbyr mange forskjellige typer massasje som for eksempel dybdemassasje, idrettsmassasje, segmentmassasje og klassisk massasje. I tillegg er våre muskelterapeuter trent i både muskulering, og triggerpunktbehandling. 

Jobben til en muskelterapeut går ut på å løse opp spenninger i muskulaturen. Slike spenninger oppstår ofte av emosjonelle faktorer som stress og angst eller fysiske faktorer som overbelastninger og dårlige sittestillinger på jobb, bilen og hjemme.

Høres dette du som noe kroppen din trenger? Ring oss i dag på 97923000 eller book time online.

 

Våre massasjeterapeuter

 

Jimmy Lillbacka

Muskelterapeut med mange års erfaring med muskelbehandlinger hos bedrifter. Behandler stiv/spent muskulatur. Med utgangspunkt i klassisk massasje tilpasser jeg behandling etter ditt behov. 

Med forebyggende behandling ligger vi steget foran. 

Klassisk massasje, forebyggende behandling, bedriftsmassasje. 

Muskelterapeut Lillehammer

Er du ute etter en profesjonell massasje i Lillehammer har Klinikk for Alle muskelterapeut her. I vår nye og lyse tverrfaglige klinikk får skikkelig hjelp med dine plager. Hos oss er det lite ventetid og i mange tilfeller vil du få time samme dag dersom dette er ønskelig. Terapeutene vil tilpasse massasjen til dine behov og ønsker. 

Jobben til en muskelterapeut går ut på å løse opp spenninger i muskulaturen. Slike spenninger oppstår ofte av emosjonelle faktorer som stress og angst eller fysiske faktorer som overbelastninger og dårlige sittestillinger på jobb, bilen og hjemme.

Høres dette du som noe kroppen din trenger?  Da har vi muskelterapeut i Lillehammer som står klar til å hjelpe deg. Ring oss i dag på 97923000 eller book time online.

 

Våre Muskelterapeuter: 


Vilde Eliassen

Behandler plager i muskel- og skjelettsystemet, og har fordypning i idrettsskader og opptrening. Tilbyr muskelterapi, idrettsmassasje, kinesiotaping, rehab øvelser og veiledning.
Samt triggerpunktbehandling, fasciabehandling og gravidmassasje.
Har også god efaring innen spenningshodepine og nakkeproblematikk, skulder og ryggskader.

Tilpasser behandling etter pasientens behov og ønske.

Osteopat Lillehammer

Klinikk for Alle Lillehammer har osteopat som hjelper med nerve- muskel og skjelettplager.

Hos oss får du time enkelt og raskt. En osteopat er eksperten på bindevevet og foretar en svært grundig undersøkelse hvor de tar hele kroppen i betraktning før de behandler deg. Behandlingen har som mål å normalisere bevegelse mellom muskler og bindevev og dermed ha en positiv innvirkning på både sirkulasjon og nervefunksjon. Klinikk For Alle Bjørvika har også kiropraktorer, fysioterapeuter og muskelterapeuter og disse jobber sammen om å få deg frisk.

Du vil alltid få den behandlingen du ønsker og som passer best for det du plages med. En osteopat benytter seg av mange forskjellige teknikker og metoder som f.eks manipulasjonsbehandling, viceral manipulasjon, spesifikk bindevevsbehandling, muskelenergiteknikker, kraniell osteopati og triggerpunktsbehandling.

Vil du ha time med osteopat i Lillehammer kan du ringe oss på 97923000 eller finn en time som passer ved å bruke vår online booking.

 

Våre Osteopater: Kari Svelstad Kittelsen

Som terapeut liker jeg å møte alle typer mennesker med ulike problemstillinger, akutte som kroniske. Jeg ønsker å se hele mennesket sett i sammenheng med livssituasjon og utfordringer i hverdagen. Du vil oppleve en terapeut som er nysgjerrig og engasjert i deg som kunde. Jeg liker å jobbe med kunder som har et aktivt forhold til sin egen helse. Jeg har særlig interesse for idrett- og yrkesskader. Mine favorittområder er fot, kne, korsrygg og skulder.

Med arbeidserfaring innen både fysioterapi, osteopati og idrett har jeg en bred kompetansebakgrunn. Jeg er fysioterapeut med fordypning i Mensendieck, Trykkbølge, Medisinsk treningsterapi (MTT), Intermuskulærstimulering (IMS/dry needling), Kinesiotape og Arbeidshelse. Innen osteopati har jeg fordypning innen idrettsskader. Jeg har sertifisering innen AktivA (Aktiv med artose), og er Aktiv mot kreft instruktør fra Norges Idrettshøyskole. Ved behov kan jeg skreddersy GaitTec såler som kan forebygge eller bedre et belastningsproblem spesielt i fot, kne og hofter.

Hos meg kan du forvente engasjement og god oppfølging for å nå dine målsettinger.