Litt om konseptet

Klinikk for Alle Kvinner og Barn er den delen av Klinikk for Alle som har spesialkompetanse på kvinnehelse og behandling av barn. Hos oss finner du et tverrfaglig team av dedikerte terapeuter som med faglig styrke hjelper deg med undersøkelse og behandling.

Klinikk for Alle Kvinner er kvinnehelsesenter som jobber med jenter og kvinner, relatert til graviditet men også de som ikke er det. 

Klinikk for Alle Barn undersøker og behandler plager hos barn, vi har flere av norges mest erfarne terapeuter innen området. Les mer om vårt tilbud for behandling av Kvinner og Barn nedenfor

Klinikk for Alle Kvinner

Kvinnehelse handler om å følge opp de helseforhold som gjelder spesifikt for kvinner. Kvinner og menn har ulik biologi, noe som gjør at en rekke sykdommer vil ha ulik presentasjon. Kvinner har også en del helseutfordringer som menn ikke har.

Det har vært økt fokus på kvinners helse den senere tiden, og vi er stolte og glad for å ha et behandling og oppfølgingstilbud til kvinner i alle aldre.

Våre terapeuter tilbyr:

Klinikk for Alle Barn

Ved Klinikk for Alle har vi lang og god kompetanse på behandling av nyfødte, spedbarn, barn og ungdom. Hos oss jobber terapeuter i ett tett tverrfaglig miljø, hvor vi sammen finner vi den beste behandlingsløsningen for ditt barn.

Barn kan på lik linje med voksne ha plager og vondt. Måten å kommunisere dette på endrer seg selvsagt i takt med alderen. Spedbarn og barn uttrykker seg på en annen måte enn voksne, ved for eksempel økt gråt, irritabilitet og søvnvansker.

Gravid smerter i korsrygg

Å være gravid er en fantastisk tid, men det kan også være en periode i livet hvor kvinner opplever plager i bekken og korsrygg for første gang.

Inkontinens

Ufrivillig lekkasje av urin, luft eller avføring er vanlig, men ikke normalt. Kvinner og menn i alle aldre kan oppleve å miste kontroll på funksjonene i underlivet.

La trening være din medisin

Våre terapeuter innehar kompetanse innen Pilates, MediYoga, er sertifiserte mammamagetrenere, personlig trenere og har spesialisert seg på trening i og etter graviditet.

Vond rygg etter fødsel

Det er mange grunner til at smerter kan oppstå etter endt svangerskap. Å føde er den største fysiske belastningen en kropp blir utsatt for og noen fødsler er selvsagt mer krevende enn andre.

Bekkenløsning eller bekkenlåsning

Det er viktig å få en god undersøkelse slik at man kan avgjøre hvor smerten kommer fra. Det er ofte vanskelig for pasientene å vite om det er korsrygg eller bekken som er problemet.

Trening i svangerskapet

Hva er det som anbefales av trening? Hvor ofte, hvor hardt og hva er det man skal gjøre?

Klinikker som tilbyr behandling innen konseptet Kvinner og Barn

Les mer om tilbudet hver klinikk tilbyr, da tilbudet kan variere

Våre terapeuter

Cathrin

Cathrin Alvestad Slettebø

Kiropraktor, Sola

Hilde Sjo Tavares

Kiropraktor, Bryne

Evelyn Kleppe

Kiropraktor, Bryne

Mari Slinning Korsnes

Kiropraktor, Trondheim, Orkanger

Ann Kristin Homdrum

Kiropraktor, Forus Sør

Sigrun Låg Kleiv

Kiropraktor, Majorstuen

Tiril Wam Grønborg

Kiropraktor, Drammen

Cecilie Haavik Marstrand

Kiropraktor, Trondheim