Hinna Helsepark

I dag kan være starten på en lettere hverdag!

Hinna Helsepark gammel logo

Hinna Helsepark har nå blitt Klinikk for Alle Hinna Helsepark, med de samme gode terapeutene. Det eneste som vil bli annerledes for pasientene fremover er at vi får nye skilt og logoer, og at nettsidene våres er flyttet.

Velkommen skal dere være til nye Klinikk for Alle Hinna Helsepark!

VED BRUK AV HENVISNING: Våre avtalefysioterapeuter (Arne og Beate) er ikke på online booking. Timer hos disse må bestilles på 513 151 11 eller e-post

Hinna Helsepark er en tverrfaglig klinikk med kiropraktorer og fysioterapeuter som alle har lang erfaring innen behandling av muskel- og skjelettplager. Du treffer oss like ved Stadionparken kjøpesenter, kun en heistur fra parkeringsanlegget eller ett minutts gange fra Jåttåvågen togstasjon.

Vårt mål er å gi deg bransjens beste behandling. Med vår store bredde i kompetanse og tilbud jobber vi tett sammen for å skape målbare verdier for våre kunder. Husk – i dag kan være starten på en lettere hverdag!

Prisliste

Adresse:

Jåttåvågveien 7

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Line Pettersen
  Line Pettersen
  Senior Kiropraktor
  Bestill time Info
  5 års utdannelse ved AECC i England i 2006. Medlem av Norsk Kiropraktor Forening. Jobbet tidligere i Lillehammer og på Hundvåg. Videreutdanning innen gravid- og spedbarnsbehandling, massasje og IMS-nålebehandling. Særinteresser innen nakkesmerter, hodepine, pediatri, gravide/bekken-plager. Snakker norsk, engelsk, og spansk.
 • Morten Johan Jacobsen
  Morten Johan Jacobsen
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  5 års utdannelse ved Macquarie University i Sydney, Australia i 2012. Ferdig med Master-oppgaven innen Muskel og Skjelett Ultralyd i 2018 ved Bournemouth University, England. Tidligere undervist innenfor nevroanatomi og nevrologi på universitetsnivå. Har mastergrad i diagnostisk ultralyd. Spesielle interesser er generell muskel- og skjelettdiagnostikk, idrettskader, nevrologi, skulder-, nakke- og ryggproblematikk.
 • Lina Beate Varhaug
  Lina Beate Varhaug
  Senior Kiropraktor
  Bestill time Info
  Kiropraktor uteksaminert ved Palmer College of Chiropractic (Ca, USA) i 2013. Har siden turnustjeneste jobbet i Klinikk for Alle Egersund med pasienter i alle aldre (inkludert spedbarn). Behandler akutte og kroniske plager som berører hele bevegelsesapparatet. Diagnostiserer og behandler bla. nakke- rygg og bekkensmerter, hofte- og kneplager, skuldersmerter, smerter i underarm (som f.eks tennisalbue), krystallsyke.  Spesielle interesser er kvinnehelse og behandling av barn/spedbarn. Har fokus på helhetlig helse. Har undervist i kosthold, og jobbet flere NM. 
 • Arne Sture
  Arne Sture
  Senior Fysioterapeut
  Info
  Utdannet i Göttingen, Tyskland i 1983. Arbeidet mange år i privat praksis i Stavanger. Tidligere mangeårig fysioterapeut for Viking FK. Lang og bred erfaring innen idrettsmedisin, ortopedi, kneskader og rehabilitering. Fysioterapeut med driftsavtale og refusjonsrett.
 • Beate Løkken Stevens
  Beate Løkken Stevens
  Senior Fysioterapeut
  Info
  Utdannet i Bergen 1995. Mastergrad i idrettsfysioterapi fra Australia 1998. Spesialist i behandling av lymfødem. Sertifisert Fysio Pilates-instruktør og spesialist i utredning og behandling av lymfødem og lipødem. Jobber mye med kreftrelaterte plager og senskader. Fysioterapeut med driftsavtale og refusjonsrett. Kompetanse og erfaring i ergonomiske kartlegginger/arbeidsplassvurderinger i bedrifter. Lang og bred erfaring som fysioterapeut og behandler alle typer pasientgrupper. Fysioterapeut med driftsavtale og refusjonsrett. 
 • Vigdis Hustveit
  Vigdis Hustveit
  resepsjon/sekretær
 • Stian Sæbø
  Stian Sæbø
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Allsidig kiropraktor som har fokus på helhetlig helse og finne årsaken til plagene. I tillegg til å behandle rygg og nakkeproblematikk, har han også fokus på å gjenvinne optimal funksjon i alle kroppens ekstremiteter. Han har kurs innen, nålebehandling(IMS), trykkbølge, svimmelhet og blokketeknikk (sacro-occipital teknikk). Behandlet flere sykkelryttere, styrkeløftere, ishockeyspillere og crossfitere i norgestoppen.