Henvisning

N.B FRA OG MED 1. JANUAR 2018 TRENGER MAN IKKE LENGER HENVISNING FOR Å OPPSØKE FYSIOTERAPEUT. DU KAN SELV VELGE OFFENTLIG ELLER PRIVAT. LES MER OM FORSKJELLENE UNDER.

Privat:

Alle terapeuter hos Klinikk For Alle er helprivat. For deg betyr dette ingen ventetid og en litt høyere pris. Hos de aller fleste av våre klinikker vil man få en time i løpet av en dag eller to. Prisen for en vanlig konsultasjon hos våre terapeuter varierer mellom 700 kr og 900 kr, litt avhengig av hvor i landet du befinner deg. Hos oss vil du bli godt ivaretatt og lyttet til og behandling bli i de fleste tilfeller iverksatt allerede første time.

Offentlig:

Dersom du ønsker time med en offentlig terapeut må du selv ta kontakt med noen i din kommune. Vi har ingen offentlige terapeuter hos oss i Klinikk for Alle. I de fleste tilfellene vil ventetiden være lang og det er ikke uvanlig at man må vente minst 4 uker på time. Hos en offentlig terapeut betaler men egenandel, som ligger mellom 98 kr og 300 kr, avhengig av hvor lang tid du trenger. For mer info om priser, klikk her.

Dersom du vil bestille time hos oss, ring oss på 97923000 eller velg en av våre klinikker over og benytt vår online booking. 

Velkommen!

Video