Om oss

Klinikk for Alle undersøker og behandler plager relatert til muskler og skjelett siden 1989. I senere tid har vi også fått leger, ernæringsfysiologer, jordmødre og andre profesjoner som også har andre områder enn muskel og leddplager som sitt felt.

Tverrfaglig behandlingstilbud med bred og dyp kompetanse er Klinikk for Alle sitt produkt. Vi har alt på én plass, og kan gi deg time på dagen. Trenger du hjelp for vond rygg, nakkesmerter, vond skulder, idrettsskader med mer, kan du finne kiropraktor og fysioterapeut hos oss. Vi har også (men ikke på alle klinikkene) osteopat, akupunktør, manuell terapeut, lege, ernæringsfysiolog, naprapat og kognitiv terapeut. 

I tillegg til «de vanlige plagene» fra muskel og skjelett har vi også noen fagavdelinger som har jobber som svimmelhet (Nevrologisk rehabilitering), nevrologiske plager og problemer knyttet til graviditet og barn.

Du kommer i kontakt med oss gjennom å booke online eller gjennom å ringe servicesenteret på 97923000 (Vi tar ikke imot SMS), du kan også benytte deg av chat ordinære virkedager 07:00-18:00 (17:00 fredager).

Klinikk for Alle er omfattet av åpenhetsloven, som er en menneskerettslov. Informasjon om foretatte aktsomhetsvurderinger i konsernet, herunder Klinikk for Alle, finnes på nettsidene til morselskapet Physical Medicine Group på https://physicalmedicine.no/about/.