Selg din klinikk

Interessert i å bli med på reisen fremover? Hvis du er nåværende eier av en klinikk / klinikk-kjede, vil vi gjerne høre fra deg for å se om vi sammen kan ta organisasjonen fremover og videre styrke vår markedsledende og kvalitative tilbud.

Et av følgende kan være den nåværende situasjonen for deg:

Du vil selge klinikken din og ønsker å:

  • Fortsett å jobbe i selskapet som kliniker og terapeut
  • Arbeide mindre eller gradvis nedover mot pensjon
  • Du vil omdefinere din rolle og oppgaver
  • Gjøre en exit

Uansett hva dine ønsker er for fremtiden, vil vi gjerne høre fra deg for å se om vi kan bli enda bedre sammen i partnerskap.

«Å bli en del av Klinikk for Alle og Physical Medicine Group har vært interessant og lærerikt for oss på mange måter. Man blir en del av et system med gode rutiner på en del daglige og tidkrevende prosesser og høster fordeler av dette. I tillegg er man en del av et ekspanderende univers av forskjellige terapeuter og faggrupper som kan lære av hverandre og utvikle seg sammen til pasientenes beste.»

– Atle Torstensen, kiropraktor Klinikk for Alle Egersund

«Å bli en del av Physical Medicine Group har vært en positiv og motiverende opplevelse for vår klinikk. Hele onboarding prosessen fra å være en selvstendig klinikk til å bli en del av Physical Medicine Group var profesjonell og vi har alle følt oss veldig velkommen. Jeg fikk fort se at dette var et selskap med visjoner og med hjerte for hver enkelt terapeut, hver enkelt klinikk og hele konseptet som sådan​.
Vi ser her et større potensiale for vekst og utvikling enn noen gang før. Vi har faktisk fått mer enn vi kunne drømme om.»

– Kolbjørn Sæten, kiropraktor Klinikk for Alle Voss
Kontakt:

Jesper Ask

Email: jesper.ask@physicalmedicine.no

Tlf: 924 49 057