Lade Trondheim

Vi opplever til tider noe problem med onlinebooking. Hvis du har problemer med å bestille time:
ring 97923000 så hjelper vi deg.

Klinikken holder til i flotte, store lokaler Østmarkveien 4, lett tilgjengelig på Lade.
Klinikken har gode parkeringsmuligheter med gratis parkering rett utenfor døren.

Velkommen!

Vi tilbyr:

NB! Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. 

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

Prisliste

Adresse:

Østmarkveien 4 7040 Trondheim

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Thomas	Eilertsen
  Thomas Eilertsen
  Senior Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Idrettskader. Akutte og langvarige rygg-og nakkeplager. Hodepine, svimmelhet og smerter i ekstremiteter. Behandling: klassisk kiropraktisk leddbehandling, IMS/nåler, triggerpunktbehandling, ART, traksjonsbehandling.
 • Mari Korsnes
  Mari Korsnes
  Senior Kiropraktor
  Bestill time Info
  Jeg utreder og behandler smerter i nakke, kjeve, skuldre, korsrygg, bekken og hofter. Er spesialist i barnekiropraktikk og engasjert innenfor kvinnehelse og behandling av gravide. Babyer med ammeproblem, tungebåndsproblematikk, favorittside eller andre plager relatert til nerve-muskel og skjelettsystemet er av spesiell interesse. Andre interesser: Hodepine/migrene og behandling av krystallsyke. Behandlingsformer: Klassisk kiropraktisk leddbehandling, triggerpunkt behandling, IMS, activator
 • Cecilie Haavik Marstrand
  Cecilie Haavik Marstrand
  Senior Kiropraktor
  Bestill time Info
  Jeg behandler rygg- og bekken plager hos gravide, muskel og skjelettplager hos baby, barn og voksne. Kjeve problematikk og hodepine. Korsrygg, brystrygg, nakke plager. Behandling: klassisk kiropraktisk ledd behandling, IMS (nåler), triggerpunktbehandling og traksjon. Trykkbølge behandling.
 • Andre Solberg
  Andre Solberg
  Senior Kiropraktor
  Bestill time Info
  Akutte og kroniske smertetilstander i rygg/nakke, ekstremiteter og hodepine. Tverrfaglig behandling. Behandling: klassisk kiropraktisk leddbehandling, IMS/nåler, triggerpunktbehandling, traksjonsbehandling.
 • Stein Aurstad
  Stein Aurstad
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Akutte og kroniske nakke og ryggproblemer, smerter ut i armer og ben, svimmelhet og hodepine. Behandling: Kiropraktisk leddkorreksjon/justering, mobilisering, traksjonsbehandling, bløtvevsbehandling, IMS/nåler
 • Julie Vestmo
  Julie Vestmo
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: rygg, nakke og skulderplager, hodepine og kjeveproblematikker, bekken-og hofteplager. Generelle muskel/skjelettplager.   Behandling: leddmanipulasjon/mobilisering, nålebehandling/IMS, triggerpunktsbehandling, traksjonsbehandling
 • Ola Eldar Hoston-Tvinnereim
  Ola Eldar Hoston-Tvinnereim
  Psykolog
  Bestill time Info
  Jeg er utdannet ved NTNU i 2015 og har ni års erfaring fra psykisk helsevern. Jeg har jobbet mestmed individualterapi, men har også erfaring med å drive gruppeterapi og familiearbeid.Jeg har min spesialiserte fordypning i klinisk voksenpsykologi - det vil si at jeg har bred erfaring fraå ha møtt mennesker med mange ulike vansker og psykiske lidelser. Jeg har bred erfaring med åhjelpe folk som opplever utfordringer og belastninger i hverdagen, og med håndtering av stress. Særlig erfaring med å veilede og støtte kommunikasjon mellom foreldre og barn når belastningerpreger familien.Særlig erfaring med å hjelpe og støtte personer som tilhører skeiv minoritet (LHBT+).Jeg har også mye erfaring med å støtte voksne med ADHD (på andre måter enn medisiner).Jeg vil ikke tilby utredning av ADHD ved Klinikk for Lade. Dersom utredning av ADHD er ønskeligvil jeg heller anbefale deg å snakke med din fastlege om en henvisning til offentlig psykiskhelsevern, hvor en grundig utredning skjer i et tverrfaglig samarbeid.Jeg har mitt utgangspunkt i en psykodynamisk tilnærming til hvordan forstå og håndtere psykiskeplager og -lidelser. Jeg er under videreutdanning i psykoanalytisk orientert psykoterapi.Velkommen til samtale hos meg, ved Klinikk for Alle på Lade
 • Ane Olsson Skjæret
  Ane Olsson Skjæret
  Muskelterapeut - tar ikke forsikring
  Bestill time Info
  Jeg interesserer meg for nakke, rygg og bekkenplager, men synes også det er spennende å jobbe med hofte kne og skuldre. Uansett hva du kommer hos meg med ønsker jeg at du skal være en del av beslutningsprosessen rundt din behandling slik at vi sammen kan finne de løsningene som passer best for deg og din hverdag.    Behandlingsmetoder: Nåler, teip, triggerpunktbehandling, mobilisering, strekketeknikker
 • Sabrina De Gregorio
  Sabrina De Gregorio
  Osteopat
  Bestill time Info
  Utdannet sykepleier og osteopat D.O. med spesialisering i Strain Counterstrain (SCS).Behandler plager i muskler og ledd, mage/tarm, hodepine/kjeve, kvinnehelse og akutte plager. Bruker SCS,osteopatiske og cranielle teknikker
 • Jon Even Aasum
  Jon Even Aasum
  Psykolog
  Bestill time Info
  Utdannet psykolog siden 1997. Spesialist i klinisk psykologi (voksne), samt arbeids og organisasjonspsykologi. Har jobbet mange år i spesialisthelsetjenesten (psykisk helsevern) både i Stavanger og Trondheim. Tilbyr samtalebehandling ved bl.a depressive plager, angstplager, livskriser og traumeplager.  Har også kompetanse innen ledelse, arbeidsmiljø og stressrelatert problematikk.
 • Elise Svarliaunet
  Elise Svarliaunet
  PSYKOMOTORISK FYSIOTERAPEUT
  Bestill time Info
  Interesser: Psykomotorisk fysioterapi, barn og ungdom, kvinnehelse. Behandling: Manuelle teknikker, øvelser/avspenning, samtale.  
 • Hanne Skulbru
  Hanne Skulbru
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg har min fysioterapiutdanning fra NTNU i Trondheim. I tillegg har jeg en bachelor i idrett fra Nord Universitet. Mine faglige interesseområder er blandet annet generelle muskel- og skjelettskader, idrettsskader, belastningsskader og opptrening etter operasjoner. Jeg har erfaring med å jobbe med fysioterapi rettet mot alle aldersgrupper. Gjennom en helhetlig tilnærming ønsker jeg å hjelpe deg med å nå dine mål. Jeg er opptatt med å gi deg en tilpasset behandling for deg og dine behov. Jeg har stor interesse for idrett hvor jeg selv har konkurrert i tradisjonell langrenn og har trenererfaring fra langrenn. For tiden deltar jeg også i langløp i Ski Classics. 
 • Eiril Flø
  Eiril Flø
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesseområder: Muskel- og skjelettplager, opptrening etter operasjon/skade, langvarige plager, hodepine nakke, hofte, knær, ankel, rygg.Behandlingsmetoder: Rehabilitering/trening, manuelle teknikker, bløtvevsbehandling/avspenning, slynge, råd og veiledning. 
 • Kim Postholm
  Kim Postholm
  Senior Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg er en humørfylt og effektiv fysioterapeut med over 15 års erfaring innen pasientbehandling på fysikalske klinikker. Du skal velge meg som din terapeut om du ønsker en avslappet stemning og profesjonell tilstedeværelse på behandlingsrommet. Mine sterke sider er at jeg svært effektivt finner frem til konkrete diagnoser for din problematikk og har mange spesifikke behandlingsteknikker som vil gjøre deg bedre. Jeg benytter meg mye av moderne ultralyd i diagnostiseringen slik at jeg kan se under huden din, bokstavelig talt, og få et svært detaljert bilde av skader og problemer i blant annet ledd, sener, muskler og skjelett. Jeg har lang erfaring i bruk av trykkbølgebehandling og nålebehandling. Jeg er også svært glad i bruke hendene mine, så hos meg blir du veldig ofte behandlet med terapeutisk massasje av for eksempel øvre rygg og nakke. Et stort antall pasienter kommer til meg med typiske kontornakker, hodepine og stive rygger. Som tidligere idrettsutøver på høyt nivå er også idrettsskader noe jeg interesser meg mye for. Andre typiske smerteproblematikker jeg behandler er skuldre, albuer, håndledd, hofter, knær og ankler med klassiske diagnoser som blant annet tennisalbue, jumpers/runners knee, plantar fascitt og mange mange flere. Er du nylig operert kan du komme til meg for opptrening. Som terapeut er jeg ofte svært nysgjerrig på hvem du som pasient er, hva du bruker tiden din på og hva som gir deg glede i livet ditt. Jeg kan via klinikken henvise deg til MR undersøkelse, spesialister, ortoped, kiropraktor, osteopat og jeg følger deg hele veien fra start til mål, hvor jeg blir den som koordinerer behandlingsforløpet ditt frem til du er frisk igjen. Jeg samarbeider med spesialist innen injeksjonsterapi hvor jeg meget raskt kan henvise til blant annet kortisoninjeksjoner ved behov. Privat bor jeg på Sveberg i Malvik sammen mine to barn på 7 og 10 år og en jakthund av type irsk setter. Svært mye av min fritid går med til jakt, fiske og friluftsliv i skog, fjell og til havs, samt sport på tv og tribune. Om du ønsker deg en fysioterapeut med stor selvtillit og erfaring innen sitt eget fag, så velger du meg som din behandler. Latter, smil, glede og noen ganger tårer er vanlige ingredienser inne på mitt behandlingsrom. Gleder meg til å kunne hjelpe deg.