Fysioterapeut Lade

Fysioterapeut Trondheim LadeHvorfor Klinikk For Alle i Trondheim?

 • Time på dagen
 • Meget kompetente fysioterapeuter
 • Bred erfaring med flere typer plager

Beliggenhet og parkering

Vi har fysioterapeut i Trondheim med time på dagen. Du finner oss i store og fine lokaler i Østmarkveien 4 som ligger rett ved Rema 1000 på Ladetorget i enden av Haakon VII gate. Vi har gratis parkering rett utenfor døren.

Hva er en fysioterapeut
En fysioterapeut er ekspert på muskel/skjelett og kan dermed diagnostisere/behandle og legge til rette for forebygging av de fleste skader i bevegelsesapparatet. ​

Hvilke plager behandler en fysioterapeut?
En fysioterapeut kan behandle både akutte og langvarige plager smerteproblemer.

Hva er unikt med oss?
Hos oss får du time på dagen, tett og profesjonell oppfølging som springer ut fra et genuint ønske om å se hver enkelt person og deres problemstilling. ​

Hva kan du forvente av oss?
Vi har like mye fokus på benkebehandling som treningsterapi og ønsker å kombinere pasientens ønske med vår ekspertise på best mulig måte.

Våre fysioterapeuter

 

Kim Postholm

Jeg er en humørfylt og effektiv fysioterapeut med over 15 års erfaring innen pasientbehandling på fysikalske klinikker. Du skal velge meg som din terapeut om du ønsker en avslappet stemning og profesjonell tilstedeværelse på behandlingsrommet. Mine sterke sider er at jeg svært effektivt finner frem til konkrete diagnoser for din problematikk og har mange spesifikke behandlingsteknikker som vil gjøre deg bedre. Jeg benytter meg mye av moderne ultralyd i diagnostiseringen slik at jeg kan se under huden din, bokstavelig talt, og få et svært detaljert bilde av skader og problemer i blandt annet ledd, sener, muskler og skjelett. Jeg har lang erfaring i bruk av trykkbølgebehandling og nålebehandling. Jeg er også svært glad i bruke hendene mine, så hos meg blir du veldig ofte behandlet med terapeutisk massasje av for eksempel øvre rygg og nakke. Et stort antall pasienter kommer til meg med typiske kontornakker, hodepine og stive rygger. Som tidligere idrettsutøver på høyt nivå er også idrettsskader noe jeg interesser meg mye for. Andre typiske smerteproblematikker jeg behandler er skuldre, albuer, håndledd, hofter, knær og ankler med klassiske diagnoser som blandt annet tennisalbue, jumpers/runners knee, plantar fascitt og mange mange flere. Er du nylig operert kan du komme til meg for opptrening. Som terapeut er jeg ofte svært nysgjerrig på hvem du som pasient er, hva du bruker tiden din på og hva som gir deg glede i livet ditt. Jeg kan via klinikken henvise deg til MR undersøkelse, spesialister, ortoped, kiropraktor, osteopat og jeg følger deg hele veien fra start til mål, hvor jeg blir den som koordinerer behandlingsforløpet ditt frem til du er frisk igjen. Jeg samarbeider med spesialist innen injeksjonsterapi hvor jeg meget raskt kan henvise til blandt annet kortisoninjeksjoner ved behov. Privat bor jeg på Sveberg i Malvik sammen mine to barn på 7 og 10 år og en jakthund av type irsk setter. Svært mye av min fritid går med til jakt, fiske og friluftsliv i skog, fjell og til havs, samt sport på tv og tribune. Om du ønsker deg en fysioterapeut med stor selvtillit og erfaring innen sitt eget fag, så velger du meg som din behandler. Latter, smil, glede og noen ganger tårer er vanlige ingredienser inne på mitt behandlingsrom. Gleder meg til å kunne hjelpe deg.

 

Eiril Flø

Interesseområder: Muskel- og skjelettplager, opptrening etter operasjon/skade, langvarige plager, hodepine nakke, hofte, knær, ankel, rygg.
Behandlingsmetoder: Rehabilitering/trening, manuelle teknikker, bløtvevsbehandling/avspenning, slynge, råd og veiledning. 

Hanne Skulbru

Jeg har min fysioterapiutdanning fra NTNU i Trondheim. I tillegg har jeg en bachelor i idrett fra Nord Universitet. Mine faglige interesseområder er blandet annet generelle muskel- og skjelettskader, idrettsskader, belastningsskader og opptrening etter operasjoner. Jeg har erfaring med å jobbe med fysioterapi rettet mot alle aldersgrupper. Gjennom en helhetlig tilnærming ønsker jeg å hjelpe deg med å nå dine mål. Jeg er opptatt med å gi deg en tilpasset behandling for deg og dine behov. Jeg har stor interesse for idrett hvor jeg selv har konkurrert i tradisjonell langrenn og har trenererfaring fra langrenn. For tiden deltar jeg også i langløp i Ski Classics. 

Klinikk Plassering

Adresse:

Østmarkveien 4 7040 Trondheim

Våre åpningstider:

(timer tidligere og senere kan bestilles etter avtale med klinikken)​

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Kim Postholm - Fysioterapeut
  Kim Postholm
  Senior Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg er en humørfylt og effektiv fysioterapeut med over 15 års erfaring innen pasientbehandling på fysikalske klinikker. Du skal velge meg som din terapeut om du ønsker en avslappet stemning og profesjonell tilstedeværelse på behandlingsrommet. Mine sterke sider er at jeg svært effektivt finner frem til konkrete diagnoser for din problematikk og har mange spesifikke behandlingsteknikker som vil gjøre deg bedre. Jeg benytter meg mye av moderne ultralyd i diagnostiseringen slik at jeg kan se under huden din, bokstavelig talt, og få et svært detaljert bilde av skader og problemer i blant annet ledd, sener, muskler og skjelett. Jeg har lang erfaring i bruk av trykkbølgebehandling og nålebehandling. Jeg er også svært glad i bruke hendene mine, så hos meg blir du veldig ofte behandlet med terapeutisk massasje av for eksempel øvre rygg og nakke. Et stort antall pasienter kommer til meg med typiske kontornakker, hodepine og stive rygger. Som tidligere idrettsutøver på høyt nivå er også idrettsskader noe jeg interesser meg mye for. Andre typiske smerteproblematikker jeg behandler er skuldre, albuer, håndledd, hofter, knær og ankler med klassiske diagnoser som blant annet tennisalbue, jumpers/runners knee, plantar fascitt og mange mange flere. Er du nylig operert kan du komme til meg for opptrening. Som terapeut er jeg ofte svært nysgjerrig på hvem du som pasient er, hva du bruker tiden din på og hva som gir deg glede i livet ditt. Jeg kan via klinikken henvise deg til MR undersøkelse, spesialister, ortoped, kiropraktor, osteopat og jeg følger deg hele veien fra start til mål, hvor jeg blir den som koordinerer behandlingsforløpet ditt frem til du er frisk igjen. Jeg samarbeider med spesialist innen injeksjonsterapi hvor jeg meget raskt kan henvise til blant annet kortisoninjeksjoner ved behov. Privat bor jeg på Sveberg i Malvik sammen mine to barn på 7 og 10 år og en jakthund av type irsk setter. Svært mye av min fritid går med til jakt, fiske og friluftsliv i skog, fjell og til havs, samt sport på tv og tribune. Om du ønsker deg en fysioterapeut med stor selvtillit og erfaring innen sitt eget fag, så velger du meg som din behandler. Latter, smil, glede og noen ganger tårer er vanlige ingredienser inne på mitt behandlingsrom. Gleder meg til å kunne hjelpe deg.
 • Eiril Flø - Fysioterapeut
  Eiril Flø
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesseområder: Muskel- og skjelettplager, opptrening etter operasjon/skade, langvarige plager, hodepine nakke, hofte, knær, ankel, rygg.Behandlingsmetoder: Rehabilitering/trening, manuelle teknikker, bløtvevsbehandling/avspenning, slynge, råd og veiledning. 
 • Hanne Skulbru - Fysioterapeut
  Hanne Skulbru
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg har min fysioterapiutdanning fra NTNU i Trondheim. I tillegg har jeg en bachelor i idrett fra Nord Universitet. Mine faglige interesseområder er blandet annet generelle muskel- og skjelettskader, idrettsskader, belastningsskader og opptrening etter operasjoner. Jeg har erfaring med å jobbe med fysioterapi rettet mot alle aldersgrupper. Gjennom en helhetlig tilnærming ønsker jeg å hjelpe deg med å nå dine mål. Jeg er opptatt med å gi deg en tilpasset behandling for deg og dine behov. Jeg har stor interesse for idrett hvor jeg selv har konkurrert i tradisjonell langrenn og har trenererfaring fra langrenn. For tiden deltar jeg også i langløp i Ski Classics.