Fysioterapeut Lade

 

Fysioterapeut Trondheim Lade

Hvorfor Klinikk For Alle i Trondheim?

  • Time på dagen
  • Meget kompetente fysioterapeuter
  • Bred erfaring med flere typer plager

Beliggenhet og parkering

Vi har fysioterapeut i Trondheim med time på dagen. Du finner oss i store og fine lokaler i Østmarkveien 4 som ligger rett ved Rema 1000 på Ladetorget i enden av Haakon VII gate. Vi har gratis parkering rett utenfor døren.

Hva er en fysioterapeut
En fysioterapeut er ekspert på muskel/skjelett og kan dermed diagnostisere/behandle og legge til rette for forebygging av de fleste skader i bevegelsesapparatet. ​

Hvilke plager behandler en fysioterapeut?
En fysioterapeut kan behandle både akutte og langvarige plager smerteproblemer.

Hva er unikt med oss?
Hos oss får du time på dagen, tett og profesjonell oppfølging som springer ut fra et genuint ønske om å se hver enkelt person og deres problemstilling. ​

Hva kan du forvente av oss?
Vi har like mye fokus på benkebehandling som treningsterapi og ønsker å kombinere pasientens ønske med vår ekspertise på best mulig måte.

Våre fysioterapeuter

 

Kim Postholm

Jeg elsker jobben som fysioterapeut fordi jeg hver dag blir utfordret på å hjelpe unike mennesker med unike smerteproblematikker. Mine interesser er jakt, friluftsliv og idrett, og jeg vet hvor viktig slike aktiviteter er for veldig mange og at man da ofte er avhengig av en kropp som fungerer mest mulig optimalt. Mine spesialiteter er smerteproblematikk i ekstremitetene, samt typisk kontornakke og hodepine. Som en av få fysioterapeuter bruker jeg ultralyd som et meget nøyaktig diagnostiseringsverktøy. Alle mine pasienter kan stole på at jeg vil legge opp det best mulige behandlingsforløpet for hver enkelt pasient for kjappest mulig bedring av smerteproblematikken. 
 

Klinikk Plassering

Adresse:

Østmarkveien 4 7040 Trondheim

Våre åpningstider:

(timer tidligere og senere kan bestilles etter avtale med klinikken)​