Osteopat på Lade

Hvorfor Klinikk For Alle på Lade?

Osteopat med spesialisering
Bred erfaring med flere typer plager
Kort ventetid og gratis parkering

Hva er osteopati?

Osteopati er en autorisert helseprofesjon basert på vitenskapelige og kliniske fag hovedsakelig for behandling av muskel- og skjelettplager. Osteopaten har i sin utdanning bakgrunn i medisinske fag som anatomi, sykdomslære, nevrologi o.l., og behandler plager med hendene som verktøy.

Osteopaten er grundig trent i å se sammenhenger i kroppen til pasienten, og en kan derfor forvente en grundig gjennomgang av sykehistorie, livssituasjon, livsstil, plager, vondter osv. ved første konsultasjon hos en osteopat.

En osteopat kan ofte jobbe andre steder enn der smerten sitter, da ting ofte er komplekst og sammensatt av flere ting enn kun der det er vondt.

Hva behandler en osteopat?

I all hovedsak alle former for muskel og skjelettplager som f.eks. ryggsmerter, nakkesmerter, skuldersmerter, hodepine, hofte og bekkenproblematikk, kjevespenninger/plager, og enkelte tilstander som fordøyelsesplager, refluks problematikk og menstruasjonssmerter.

Hvordan jobber en osteopat?

Osteopaten søker alltid å finne bakenforliggende årsaker til et problem, derfor vil alltid en osteopat undersøke hele kroppen, ikke kun der smerten sitter. Pasienten kan derfor oppleve å få behandling på flere steder enn kun problemområdet.

En plage er ofte sammensatt av flere faktorer, derfor er det viktig for osteopaten å kartlegge pasientens historie, hverdag og helsetilstand. Osteopati inneholder mange ulike teknikker, fra veldig lett berøring til mer kraftfulle teknikker, og derfor kan behandlingsformen tilpasses den enkeltes behov og preferanser

Hva er unikt med vår klinikk?

Hos oss vil man oppleve en klinikk som etterstreber å se alle pasientene, og har fokus på et godt samarbeid på klinikken for å oppnå best mulig resultater for pasientene.

Vår Osteopat:

Sabrina De Gregorio

Jeg jobber som osteopat fordi jeg er genuint interessert i å hjelpe mennesker. Etter mange års erfaring som sykepleier ønsket jeg å forstå mere om bakgrunnen for pasientenes symptomer og tok 6 års videreutdanning som osteopat i Italia.

Etter noen år på egen klinikk i Italia flyttet jeg til Trondheim i 2018 og har siden jobbet i tverrfaglig miljø her. Jeg har, som eneste osteopat i Norge, spesialisert meg innenfor en teknikk som heter Strain Counter Strain (SCS). Dette er en skånsom og behagelig behandlingsmetode som er effektiv mot en rekke plager.

Hos meg vil du oppleve en terapeut som er nysgjerrig og engasjert i deg. Jeg setter av god tid til å finne ut hvor problemene kommer fra og hvordan jeg kan hjelpe deg.