Kiropraktor Lade

Kiropraktor i Trondheim (Lade)


Hvorfor Klinikk For Alle i Trondheim?

Kort eller ingen ventetid
Meget kompetente kiropraktorer
Bred erfaring med flere typer plager

Hva er en kiropraktor?

Kiropraktorer er offentlig  godkjent (autorisert) helsepersonell med selvstendig diagnose- og behandleransvar. Kiropraktorer fungerer som primærkontakter i førstelinjetjenesten med spesialkompetanse på muskel- og skjelettlidelser. Som pasient kan du komme direkte til kiropraktor uten legehenvisning, og bli fulgt opp med utredning, behandling og forebygging av dine muskel- og skjelettplager.

Hvilke plager behandler kiropraktorer?

Kiropraktorene behandler i hovedsak skader og plager i muskel-skjelletapparatet. Det begrenser seg ikke til kun rygg og nakke, vi behandler mange pasienter med plager i hofte, knær, ankler, skuldre, albuer og hender også. Mange oppsøker oss også for å få hjelp med hodepine og svimmelhet.

Hva er unikt med oss?

Kiropraktorene ved Klinikk for Alle Lade er engasjerte, har lang erfaring og er meget godt oppdaterte. Du kan forvente å møte en kiropraktor som lytter til deg og som tar tak i problemene dine på en profesjonell og ansvarsfull måte. Vi står sammen med deg om å løse dine utfordringer! Hos oss får du mye mer enn et «knekk»!

Hva kan du forvente av oss?

Kiropraktorene ved Klinikk for Alle er godt vant til å jobbe i en tverrfaglig setting. Det betyr at vi har god kontroll på hvilke plager vi skal ta oss av og hva som er best håndtert av andre helseprofesjoner i klinikken eller utenom. I mange tilfeller lager vi et skreddersydd behandlingsforløp som involverer andre terapeuter for å gjøre deg som pasient raskest mulig frisk gjennom optimal behandling.

Våre kiropraktorer:

Thomas Eilertsen

Jeg jobber som kiropraktor fordi jeg liker den aktive tilnærmingen til å oppnå bedre helse for mine pasienter. Jeg ser og behandler pasienter med all slags muskel-skjelett problematikk, hodepine og svimmelhet. Jeg har en ekstra dyptgående interesse for idrettsskader og det å få en utøver til å prestere optimalt. Hver dag treffer jeg mennesker i alle aldre med forskjellig bakgrunn og det er det som gjør jobben så interessant. Det mine pasienter kan forvente av meg er en nøye kiropraktor som lytter til deg og som vil gjøre alt jeg kan for å få deg i gang igjen. 

Stein Aurstad

Jeg fikk øynene opp for kiropraktikk da jeg selv sleit en del med ryggproblemer som ungdom. Denne formen for behandling gjorde at jeg var bedre rustet til å gjennomføre de aktivitetene jeg ville, og var en stor grunn for min videre interesse. Som kiropraktor ser jeg både gamle og unge, og for det meste jobber jeg med muskel- og skjelettplager som korsrygg/nakke og skuldersmerter, samt problemer som svimmelhet og hodepine. Jeg er veldig opptatt av og ta vare pasientene mine ved å se på de som en helhet og ikke kun som et eller flere symptomer. Det er viktig for meg som terapeut at pasientene mine føler at de blir sett og hørt, rett og slett føle at de har noen de kan snakke med. Som pasient hos meg vil du bli tatt godt vare på, og gitt den best mulige behandling for å bli kvitt plagene dine»

André Solberg

Jeg ble kiropraktor fordi jeg som ett aktivt barn fikk ryggplager og opplevde hvor stor negativ innvirkning det hadde på mitt funksjonsnivå og livskvalitet. Jeg fikk etterhvert ett sterkt ønske om å hjelpe andre med lignende plager, med spesiell interesse for plager relatert til korsrygg. Foruten ryggplager har jeg spesiell interesse for hodepine-kjeve-, og svimmelhetsplager, samt idrettsrelaterte plager. Jeg jobber med mennesker i alle aldre og noen svært få spedbarn. Jeg jobber også med toppidrettsutøvere i bl.a. Styrkeløft, CrossFit, Fotball og Ishockey. Mine kunder kan forvente en engasjert, blid og imøtekommende terapeut. En terapeut som kommuniserer tydelig ift. hvordan jeg kan være med på å løse deres "problem" basert på forskning og tidligere erfaringer med lignende "problem".

Mari Korsnes

Jeg jobber som kiropraktor da jeg er opptatt av helse og god livskvalitet. Helt siden jeg var student så har interessen for babyer, barn og gravide vært tilstede. Jeg tok derfor en Mastergrad i pediatri etter jeg hadde jobbet noen år. I senere tid har jeg gått Norsk Kiropraktorforening sitt spesialistforløp i barne- og ungdomskiropraktikk og er nå veileder for kommende kandidater. Jeg jobber mest med de vanlige nakke og ryggproblemene hos voksne i alle aldre samt babyer og gravide kvinner. Jeg er opptatt av at de som går til meg, uansett problemstilling, skal føle seg trygg og ivaretatt.

Cecilie Haavik Marstrand

Interesser: Rygg- og bekkenplager hos gravide, muskel- og skjelettplager hos baby, barn og voksne. Kjeveproblematikk og hodepine. 
Behandling: klassisk kiropraktisk leddbehandling, IMS/nåler, triggerpunktbehandling, ART, traksjonsbehandling. 

 

 

 

Klinikk Plassering

Adresse:

Østmarkveien 4, 7040 Trondheim Du finner oss i store og fine lokaler på Lade litt uten for sentrum rett ved Rema 1000 på Ladetorget i enden av Haakon VII gate. Vi har gratis parkering rett utenfor døren.

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Andre Solberg - Muskelterapeut - tar ikke forsikring
  Andre Solberg
  Senior Kiropraktor
  Bestill time Info
  Akutte og kroniske smertetilstander i rygg/nakke, ekstremiteter og hodepine. Tverrfaglig behandling. Behandling: klassisk kiropraktisk leddbehandling, IMS/nåler, triggerpunktbehandling, traksjonsbehandling.
 • Stein Aurstad - Muskelterapeut - tar ikke forsikring
  Stein Aurstad
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Akutte og kroniske nakke og ryggproblemer, smerter ut i armer og ben, svimmelhet og hodepine. Behandling: Kiropraktisk leddkorreksjon/justering, mobilisering, traksjonsbehandling, bløtvevsbehandling, IMS/nåler
 • Thomas	Eilertsen - Muskelterapeut - tar ikke forsikring
  Thomas Eilertsen
  Senior Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Idrettskader. Akutte og langvarige rygg-og nakkeplager. Hodepine, svimmelhet og smerter i ekstremiteter. Behandling: klassisk kiropraktisk leddbehandling, IMS/nåler, triggerpunktbehandling, ART, traksjonsbehandling.
 • Cecilie Haavik Marstrand - Muskelterapeut - tar ikke forsikring
  Cecilie Haavik Marstrand
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Rygg og bekkenplager hos gravide, muskel- og skjelettplager hos baby, barn og voksne. Kjeveproblematikk og hodepine. Behandling: klassisk kiropraktisk leddbehandling, IMS/nåler, triggerpunktbehandling, ART, traksjonsbehandling.
 • Mari Slinning Korsnes - Muskelterapeut - tar ikke forsikring
  Mari Slinning Korsnes
  Kiropraktor - faglig leder
  Bestill time Info
  Interesser: Behandling av muskel og skjelettplager hos babyer, barn og gravide. Mastergrad i muskel og skjeletthelse hos barn og unge. I tillegg bred erfaring med korsrygg og bekkensmerter, smerter i nakke og brystrygg samt hodepine og svimmelhet.   Behandling: Klassisk kiropraktisk leddbehandling, triggerpunkt og bløtvevsbehandling, tilpasset spedbarnsbehandling, activator, traksjonsbehandling.