Majorstuen

Klinikken ligger i store, fine lokaler sentralt på gateplan på Majorstuen vis a vis Politihøyskolen.

Klinikken har holdt til i de samme lokalene i 20 år og ligger med direkte tilknytning til Majorstuen T-banestasjon og taxiholdeplass.

Lørdagsåpent på Klinikk for Alle Majorstuen og Storo:

Klinikk for Alle Majorstuen og Storo har åpent annenhver lørdag for behandlinger (ikke for forsikringspasienter). Majorstuen holder åpent i oddetallsuker, mens Storo har åpent i partallsuker. For å bestille time, vennligst ring oss på 97923000 eller benytt vår online booking.

Åpningstider lørdager: 10:00 - 16:00

20. Juli - Kiropraktor - Edle Minnesjord - Link til booking (ikke forsikringspasienter)

Majorstuen: Oddetallsuker
Storo: Partallsuker

Les mer:

 

Lider du av svimmelhet eller krystallsyke? Da anbefaler vi at du bestiller time per telefon (97923000) slik at vi kan sette deg opp hos riktig terapeut og sette av nok tid.

Dersom du vil vite mer om vårt behandlingstilbud, klikk HER.

Kognitiv terapi - Link til booking

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet med mindre man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss.

 

Velkommen!

Adresse:

Gardeveien 17 0363 Oslo

Våre åpningstider:

Åpningstider sommeren 2024

Uke 27-31 (01. juli - 02. august) - 08:00-17:00

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Eirik Bjargo
  Eirik Bjargo
  Senior Kiropraktor MNKF
  Bestill time Info
  Etablerte Klinikk for Alle I 1989, landets første tverrfaglige klinikk, autorisert kiropraktor, medlem av Norsk Kiropraktorforening, tidligere leder av Etisk Råd, 6 års kiropraktisk utdannelse fra England og USA og etterutdannelse I funksjonell nevrologi samt praksis på verdenskjente Gonstead Clinic, Wisconsin. Har over 40 års klinisk allmenpraksis med vekt på nerve-, muskel-, skjelettplager som korsryggsmerter, isjias, nakke- armsmerter, brystsmerter, hofteplager, idrettsskader,  hodepine, migrene,  svimmelhet og balansebesvær. SPESIFIKK tilnærming med en trygg og effektiv korreksjon er varemerke ofte i kombinasjon med andre terapeutgrupper på klinikken.  Har vært deltaker og  medisinsk ansvarlig på en rekke ski-og toppturekspedisjoner i Norge og utlandet (7 Summits, Antarktis, Grønland, Svalbard, Haute Route).  Foredragsholder i inn-og utland.  Avholder regelmessig helseseminar/ryggskole for pasienter og annet helsepersonell da  informasjon og kommunikasjon er vesentlig i et tverrfaglig behandlingsregime.  Interesser: Nerve, – muskel, - og skjelettplager.  
 • Gunnar Østby
  Gunnar Østby
  senior Kiropraktor MNKF
  Bestill time Info
  Interesser:  Hodepine og kjeveproblemer. Behandling: Mobilisering og justering av ledd.
 • Frank Tore Jacobsen
  Frank Tore Jacobsen
  Senior fysioterapeut - Faglig Leder
  Bestill time Info
  Belastningsskader / Sammensatte / tilbakevendende plager. Behandling: Manuelle teknikker, trykkbølge, kinesiotaping. Kognitiv terapi - Optimalisere prestasjon, Langvarig smerte, Stressmestring, Utmattelse - fatigue, Depresjon, Helseangst, Panikkangst, Sosial angst. https://www.kognitiv.no/wp-content/uploads/2014/11/Hva-er-kognitiv-terapi.pdf
 • Peter Olstad
  Peter Olstad
  Senior fysioterapeut
  Bestill time Info
  Behandler plager i nakke, albue, rygg. knær og føtter. Intresse for kroppsbevisshet og holdning, samt ergonomi på arbeidsplassen.  Autorisert atrosebehandler, spesielt kne og hofte. Jobber som veiledet trening og individuell tilpasset treningsprogram. Behandling: Manuelle teknikker/massasje, trykkbølge, IMS/nålebehandling, kinesiotape og såletilpasning.    
 • Sigrun Låg Kleiv
  Sigrun Låg Kleiv
  Senior Kiropraktor (Kvinnehelsesenteret)
  Bestill time Info
  Ferdig utdannet ved AECC i England i 2007. Arbeider både med akutte og kroniske plager, og bruker god tid på undersøkelsene for å sikre en korrekt diagnose hos mine pasienter. Jeg benytter bløtvevsbehandling, dry needling og leddmanipulering i behandlingen. I min daglige praksis ser jeg mange pasienter med nakkeproblematikk kombinert med hodepine og utstråling i hender og overarmer, og opplever gode resultater ved behandling av dette. Pasienter med langvarig problematikk har ofte bruk for en kombinasjon av teknikker, og ved behov samarbeider jeg tett med andre terapeutgrupper på klinikken.Jeg har tatt etterutdanning innenfor behandling av barn og gravide, og ser mange med bekkenproblematikk i tett samarbeid med kvinnehelsesenteret ved klinikken. Jeg har jobbet mye med idrettsskader, både blant mosjonister og toppidrettsutøvere, og har tatt idrettsmedisin trinn 1-3. Har i 8 år vært medisinsk ansvarlig i OBOS-liga og eliteserien, samt jobbet mye med mellom og langdistanseløpere.Som kiropraktor har jeg rett til å sykemelde inntil 12 uker, og kan henvise videre til spesialist og radiologiske undersøkelser ved behov. Velkommen til meg for en vurdering.
 • Sindre Busk Witzøe
  Sindre Busk Witzøe
  Senior Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: hodepine/nakke, rygg, armer og ben. Idretts- og belastningsskader. Behandling: Manipulasjon, traksjon, IMS, Trykkbølge, Ultralyd og Kinesiotape.
 • Mikael Sveen
  Mikael Sveen
  Nevrokiropraktor MNKF (Svimmel/balanse)
  Bestill time Info
  Spesialkompetanse: utredning/behandling av svimmelhet (krystallsyke, virus på balansenerven, Ménière's etc), hjernerystelser (post commotio syndrom), balanse/vestibulær rehabilitering samt øyetrening for voksne og barn med lese-/skrivevansker
 • Jacob Stang
  Jacob Stang
  Kiropraktor (Svimmel/balanse)
  Bestill time Info
  Svimmelhet (krystallsyke/virus på balansenerven) og hjernerystelse (post commotio). Benytter VNG utredning for svimmelhet og behandling i TRV stol. Akutte/langvarige smerter i nakke/midtrygg/korsrygg/hofte, skuldre, albuer, håndledd og ankler.
 • Karina Ranvik Arkin
  Karina Ranvik Arkin
  Senoir Kiropraktor (Svimmel/balanse)
  Bestill time Info
  Interesser: Balanse/vestibulær rehabilitering, svimmelhet, hjernerystelser, hodepine, kroniske nakke og ryggsmerter, ekstremiteter (skulder, albue, håndledd, hofte, kne og ankel/fot problematikk). Behandling: Leddjustering, og bløtvev/bindevevs teknikker.
 • Edle Minnesjord
  Edle Minnesjord
  Kiropraktor (Svimmel/balanse)
  Bestill time Info
  Helhetlig behandling av akutte og kroniske plager i nakke, rygg, hofter, ankel, kjeve, skulder og hodepine. Behandler både unge og eldre. Kiropraktor med bakgrunn fra nyere studier fra Wales i Storbritannia. Behandling: leddmanipulasjon, mobilisering, traksjon, bløtvev, og TRV. Her på Majorstua er jeg en del av neuroavdelingen hvor jeg spesialiserer meg innenfor funksjonell nevrologi og balanse. Jeg har spesiell interesse for kjeveplager (TMD), nakke, migrene og svimmelhet(krystallsyke). Behandler plager i balanse, muskel og skjelettsystemet. Jeg ser akutte og kroniske pasienter, hvor flere har sammensatte plager.  Kan henvise til spesialist og billeddiagnostikk ved behov. Jeg er opptatt av å finne årsaken bak plagene og inkludere pasienten for å skreddersy behandlingene til hver enkelt pasient for varig endring.
 • Erik Lien
  Erik Lien
  Kiropraktor - tar ikke forsikring
  Bestill time Info
  Tar ikke forsikringspasienter.  Jeg har en mastergrad i kiropraktikk fra University of South Wales, med fokus på nyeste forskning innen behandling av muskel- og skjelettplager. Som kiropraktor er det viktig for meg å bidra til smertelindring og funksjons forbedring, slik at mine pasienter kan komme tilbake til sine daglige aktiviteter og rutiner raskere. Jeg er opptatt av å følge med og utvikle meg som terapeut, og deltar så ofte jeg kan på kurs og seminarer om diagnostikk og ulike behandlingsformer. Jeg behandler både akutte og kroniske plager i nakke, hodepine, kjeve, rygg og andre ledd med ulike justerings- og bløtvevsteknikker. Behandler også tendinopatier (senebetennelse) med  rehabilitering og trykkbølge ved behov. Det er viktig for meg at du får den beste og mest skreddersydde behandling som passer til din livsstil og dine mål!  Jeg kan henvise til spesialist og røntgen/MR, og har også anledning til å skrive sykmeldinger opptil 12 uker ved behov.   Velkommen til meg!              
 • Kristine Mikkelsen
  Kristine Mikkelsen
  Senior Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Generelle muskel – og skjelettplager, nakke & rygg, kroppsbevissthet, gravide og kvinnehelse, stressrelaterte plager og yoga.Behandling: Trening, rehabilitering, slynge, tilrettelagte øvelser og veiledning. Medisinsk yoga/ MediYoga. Bløtvev og triggerpunkter, kinesiotape og trykkbølge.
 • Lars Myhrer
  Lars Myhrer
  Senior Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Korsbånd, skulder, arm, kne, hofteplager. Idretts-, belastningsskader og opptrening etter operasjon. Behandlinger: Tilpasset trening, kinesiotape, trykkbølge, Neurac/slyngetrening.
 • Martine Lie
  Martine Lie
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Skulder, trening - rehabilitering, langvarige smertetilstander, opptrening etter operasjon, løps- og ganganalyse.Behandling: Slynge, trening, manuell teknikker.
 • Maria Schwenke
  Maria Schwenke
  Senior fysioterapeut (Kvinnehelsesenteret)
  Bestill time Info
  Interesser: Generelle muskel- og leddplager. Rygg, nakke, hofte, skulder og albue. Stressrelaterte plager, kvinnehelse. Behandling: Bløtvev og triggerpunkter, trykkbølgebehandling, IMS, kinesiotape, trening og treningveiledning.
 • Thomas Westermann
  Thomas Westermann
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Helhetlig vurdering og behandling av akutte, kroniske og sammensatte plager/smerter i hele kroppen. Jeg vil lytte, se og forstå dine plager. Erfaring med opptrening etter operasjon, muskel-/skjelettplager og idrettsskader hos barn og voksne. Jeg har en spesiell interesse for plager i nakke / rygg, skulder, hofte, kne. Behandling: Bløtvevsbehandling (Massasje), Kinesiotape, Trykkbølgebehandling, Nåler, Opptrening og tilrettelegging av treningsplan.
 • Line Trosdahl
  Line Trosdahl
  Senior-Ortopedisk massør
  Bestill time Info
  Nakke, kjeve, hodepine, korsrygg.Kroppsbevissthet, pust og stressrelaterte plager.Massasje/dypmassasje, triggerpunkter og nålebehandling (IMS)Yoga
 • Henning Marthinsen
  Henning Marthinsen
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Trening og opptrening av kne og rygg. Behandling: Funksjonell testing. Trening og rehabilitering.
 • Kristin Strømsheim Aamodt
  Kristin Strømsheim Aamodt
  Senior Akupunktør
  Bestill time Info
  Interesser: Nakke, hodepine, gravide, hælplager. Behandling: Skånsom behandling av gravide/barn. IMS, Klassisk akupunktur.
 • Jørgen Skaug Aukland
  Jørgen Skaug Aukland
  Osteopat
  Bestill time Info
  Min lidenskap som osteopat ligger i å hjelpe mennesker med å kunne leve det livet de selv ønsker å leve uten smerter og begrensinger. Vi har alle noe vi elsker å gjøre, om det så er jobb, trening eller aktivitet med venner og familie, men i blant setter smerter en begrensning på dette. Jeg ønsker å kunne bidra med at menneskene som oppsøker hjelp hos meg raskest mulig kan komme tilbake til den hverdagen de selv ønsker å leve. Det var også dette ønsket om å hjelpe andre som først motiverte meg til å sette meg på skolebenken for å bli osteopat. Jeg har hele livet hatt trening og helse som en stor lidenskap, og har vært aktiv på høyt nivå innen basketball, styrketrening og kondisjonstrening. Jeg har merket på meg selv hvor viktig det er for både psykisk og fysisk helse å leve tro til den hverdagen en ønsker å ha, og det er også derfor jeg virkelig ønsker å bidra til at andre kan gjøre det samme. Pasientgruppen som går til meg inneholder alt av problemer som kommer fra muskler og ledd, men de områdene jeg har mest med å gjøre er rygg og nakke. Jeg behandler dette med en rekke forskjellige teknikker. I tillegg til bløtvevs teknikker, manipulering, tøyning og øvelser, så har jeg dyp videreutdanning innen nålebehandling av muskulære plager. Jeg ser ofte at best effekt kommer ved å angripe problemet fra flere vinkler, og vil derfor se helhetlig på problemene og da ofte bruke en rekke forskjellige behandlingsteknikker for å komme i mål. Som osteopat vil jeg også sette av god tid for hver pasient, slik at vi får god tid til undersøkelsen og behandlingen som er nødvendig utifra problemet som presenteres. Om jeg selv kommer til kort på enkelte områder, så vil jeg henvise videre til den ekspertisen som trengs.
 • Ole Kristian Langås
  Ole Kristian Langås
  Osteopat
  Bestill time Info
  Jeg har vært aktiv idrettsutøver i mange år og jeg ble introdusert til osteopati gjennom idretten. Plager som fører til at man ikke fungerer i sin egen hverdag er slitsomt. Jeg møtte dyktige terapeuter som hjalp meg, og jeg ønsker å gjøre det samme for mine pasienter. Osteopater finner sammenhengen mellom dine plager, din kropp og din hverdag. Det var osteopatens helhetlige tilnærming til de plagene jeg hadde som gjorde meg spesielt interessert i osteopati. Jeg setter av god tid til hver pasient slik at vi sammen kan finne beste behandlingsplan for hver enkelt. Ved siden av jobben i Klinikk for Alle jobber jeg som Osteopat i et idrettslag. Jeg behandler hele kroppen og har gjennom min idrettsbakgrunn ekstra erfaring på dette området.  Idrettsskader, kjeve-, nakke-, og skulderproblematikk, korsryggsmerter, fordøyelsesplager, fot-/ankelsmerter. Manuelle behandlingsteknikker, aktiv rehabilitering, nåler. 
 • Therese Risnes Abelsen
  Therese Risnes Abelsen
  Osteopat
  Bestill time Info
  Behandler akutte- og langvarige muskelplager. Er særlig interessert i hode, nakke, rygg og bekken. Benytter forskjellige teknikker i form av massasje, triggerpunktbehandling, leddmobilisering og fasciell tøyning. Behandler også med dry needling.
 • Alexander Stai Arnesen
  Alexander Stai Arnesen
  Muskelterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Migrene (hodepine), nakke-, kjeve-, skulder - og korsryggplager Behandling: Dypmassasje, triggerpunktbehandling og tøyninger for å løse opp spenninger i muskulatur
 • Knut Kristensen Moe
  Knut Kristensen Moe
  Muskel/Massasjeterapeut
  Bestill time Info
  Jeg jobber som muskelterapeut da jeg er en ekte og lidenskapelig "muskelnerd". Jeg har alltid vært fascinert av anatomi, biomekanikk og muskelhelse. Gjennom hele livet har jeg vært aktiv og har vært innom mange forskjellige treningsformer. I den sammenheng har jeg alltid forsøkt å forstå hvordan jeg kan få best mulig progresjon i hver enkelt idrett, gjennom et utvalg helt spesifike øvelser. Mitt hovedfokus er alltid selve mennesket bak de fysiske utfordringene eller plagene du oppsøker meg for, derfor forsøker jeg å se det totale bildet for å kunne bidra på beste mulige måte. Jeg har en helhetlig tilnærming til hva som kan være en årsaksforklaring. Første tilnærming er en ren symptombehandling hvor smertereduksjon er fokus, deretter jobber jeg systematisk mot hva som kan være en sannsynlig årsak. Ved en god årsaksforståelse er oppfølgingen mye enklere og tilhelingen veldig ofte raskere.   I min tidlige periode som terapeut jobbet jeg mest med nakkespenninger, rygg og ikke minst setemuskulatur og smertelindring. Dette gjøres fortsatt mye, men oftest i tett samarbeid med kiropraktor.   Gjennom min interesse og engasjement har jeg nå opparbeidet meg en verdifull erfaringsbase, og har bygget meg en sterk forståelse og kompetanse rundt hodepineproblematikk og skulderrelaterte problemer. Her benytter jeg i større grad en kombinasjon av forskjellige teknikker for å oppnå en rask endring i symptombildet, og har en tydelig detaljorientert tilnærming til hvert enkelt case. For å kunne tilby denne variasjonen har jeg tatt utvidet opplæring inne DryNeedling (IMS) og gjennomført opplæring i trykkbølgebehandling.   Med min "passion" for faget muskelterapi er jeg alltid nysgjerrig på hvilke teknikker, filosofier og tanker som ligger bak en behandlingsform, så jeg forsøker å delta på kurs hvor jeg kan få en dypere forståelse for mitt fag. Jeg har i den anledning gjennomført opplæring som instruktør i spedbarnsmassasje, deltatt på kurs som "Langvarige smerter og sammensatte lidelser", "Trigger Point Therapy by Amber Davies" ol. I tillegg har jeg hatt et toårig engasjement som faglærer innen anatomi ved IFH Institutt for Helhetsmedisin.   For å ha en helhetlig tilnærming til "berøringsbasert terapi" (massasje) har jeg forsøkt å hente ut det beste fra forskjellige kulturer og benytter ofte elementer hentet fra Thai, Shiatzu, Ayurvedisk osv som et supplement til min utdannelse innen Klassisk Svensk Massasjeterapi, en mer anatomisk og systemisk behandlingsfilosofi.   Min oppgave som behandler er at jeg skal kunne bidra til at du kan oppnå din ønskede situasjon, om det er å redusere smerte, bli sterkere og mer mobil, kunne løpe fem kilometer eller gjennomføre en triathlon, så vil jeg gjøre mitt ytterste for at du skal nå målet ditt. Det essensielle for meg at mine pasienter føler seg hørt og ivaretatt gjennom behandlingsforløpet, og at behandlingen fører til en positiv langvarig endring for pasienten.
 • Margaretha Baumann
  Margaretha Baumann
  Muskelterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Stressrelaterte smerter i nakke (hodepine), skuldre og rygg.Overbelastning - smerter - ved trening og løping - hofte - sete - lår samt mageproblematikk. Behandling: Massasje, akupunktur, øreakupunktur og fotsoneterapi.
 • Robertas Bajoras
  Robertas Bajoras
  Massør/ Idrettsmassør/ Muskelterapeut
  Bestill time Info
  Mitt navn er Robertas, og det siste tiåret har jeg bodd og jobbet som massør/muskelterapeut her i Norge. Jeg beundrer jobben min, dens karakter og den spesifikasjon som går ut på å se og forstå annerledeshet og unikhet i min daglige rutine. Det er ikke uten grunn at ordtaket «The appetite grows with eating» blir så ofte brukt om våres ønsker i dagligtale. Nettopp dette ordtaket vil jeg identifisere meg selv med når det gjelder mitt indre ønske om å strebe etter kunnskap og innovasjon. På bakgrunn av dette, er jeg for tiden forsteårsstudent i anvendt kinesiologi ( Applied Kinesiology). Jeg valgte å fordype meg i akkurat dette feltet fordi jeg innså at jeg manglet en «annen» type kunnskap da jeg en gang møtte på hindringer under eliminering av problematiske fenomener fra menneskekroppen. Dette ga meg motivasjon og et sterkt ønske om å finne ut av hvorfor pasienter kommer tilbake med de samme problemene igjen og igjen. Studier innen anvendt kinesiologi hjelper meg med å svare på og løse et bredt utvalg av problemstillinger som jeg får av pasientene mine. Noen av mine mest vanlige og praktiske eksemplene er; hvorfor har jeg vondt i ryggen når jeg våkner, men det blir bedre med en gang jeg er i bevegelse? Eller hvorfor får jeg vondt i nakken når jeg setter meg ned, men når jeg reiser meg opp fra stolen, avtar eller forsvinner smerten helt? Siden 2020 har jeg jobbet med mennesker strukturelle (muskler, leddbånd, fascia) lidelser. Jeg forsøker første og fremt å behandler selve Mennesket, mens jeg benytter meg av menneskets symptomer på dets sykdom som en indikator under behandlingen. Når symptomene avtar, innser jeg at det betydelige stedet er funnet.  Når jeg analyserer de funksjonelle forbindelsene i kroppen, ser jeg etter skjulte årsaker til smerte som er usynlig for det blotte øye og korrigere disse. Jeg betrakter sykdommen som kroppens tapte evne til å utføre selvregulering, og målet med behandlingen min er å gjenopprette kroppens etablerte funksjoner og funksjonelle forbindelser. Min behandlingsmetode – kombinert massasje/ muskelterapi i kombinasjon med anvendt kinesiologi.
 • Miriam Myhren Bouchleh
  Miriam Myhren Bouchleh
  Klinisk ernæringsfysiolog
  Bestill time Info
  Jeg er sertifisert klinisk ernæringsfysiolog med mastergrad fra Universitetet i Oslo. Min utdannelse i kombinasjon med min erfaring gjør at jeg kan jobbe med en rekke ulike problemstillinger og aldersgrupper. Jeg liker å ha fokus på det helhetlige bildet, og vil at vårt samarbeid skal gjøre deg sikrere på valg du tar i hverdagen, enten gjennom en skreddersydd kostholdsplan eller bidra med økt kunnskap. Jeg vil være en støttespiller, og vil skreddersy min kostholdsveiledning og behandling ut ifra dine behov og ditt utgangspunkt. Jeg er genuint opptatt av å kunne bruke all min kunnskap, min «drive» og min unike personlighet som ressurs slik at du oppnår dine mål og ønsker.