Majorstuen

Klinikken ligger i store, fine lokaler sentralt på gateplan på Majorstuen vis a vis Politihøyskolen.

Klinikken har holdt til i de samme lokalene i 20 år og ligger med direkte tilknytning til Majorstuen T-banestasjon og taxiholdeplass.

Les mer:

* Klinikkene Majorstuen og Storo bytter på å ha åpnet annenhver lørdag (ikke forsikringspasienter).
Majorstuen har oddetallsuker og Storo har partallsuker.
Timebestilling må gjøres på tlf. 97923000 eller via vår online booking.

Lider du av svimmelhet eller krystallsyke? Da anbefaler vi at du bestiller time per telefon (97923000) slik at vi kan sette deg opp hos riktig terapeut og sette av nok tid.

Dersom du vil vite mer om vårt behandlingtilbud, klikk HER.

Vi tilbyr nå en ettertest til friske pasienter for å sjekke om du har hatt Korona.
Trykk HER for mer informasjon.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 71 kr.

Lørdag: (oddetallsuker Majorstuen, partalluker Storo)

16. September - Kiropraktor - Jørgen Skaug Aukland - Link til booking (Ikke forsikringspasienter)

Velkommen!

Adresse:

Gardeveien 17 0363 Oslo

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Eirik Bjargo
  Eirik Bjargo
  Kiropraktor MNKF
  Bestill time Info
  Interesser: Nerve, – muskel, - og skjelettplager. Behandling: Spesifikk leddbehandling etter Gonstead metoden med særlig vekt på funksjonell nevrologisk tilnærming. Etablerte Klinikk for Alle i 1989.
 • Gunnar Østby
  Gunnar Østby
  Kiropraktor MNKF
  Bestill time Info
  Interesser:  Hodepine og kjeveproblemer. Behandling: Mobilisering og justering av ledd.
 • Frank Tore Jacobsen
  Frank Tore Jacobsen
  Senior fysioterapeut - Faglig Leder
  Bestill time Info
  Belastningsskader / Sammensatte / tilbakevendende plager. Behandling: Manuelle teknikker, trykkbølge, kinesiotaping.
 • Peter Olstad
  Peter Olstad
  Senior fysioterapeut
  Bestill time Info
  Behandler plager i nakke, albue, rygg. knær og føtter. Intresse for kroppsbevisshet og holdning, samt ergonomi på arbeidsplassen.  Autorisert atrosebehandler, spesielt kne og hofte. Jobber som veiledet trening og individuell tilpasset treningsprogram. Behandling: Manuelle teknikker/massasje, trykkbølge, IMS/nålebehandling, kinesiotape og såletilpasning.    
 • Sigrun Låg Kleiv
  Sigrun Låg Kleiv
  Kiropraktor (Kvinnehelsesenteret)
  Bestill time Info
  Ferdig utdannet ved AECC i England i 2007. Arbeider både med akutte og kroniske plager, og bruker god tid på undersøkelsene for å sikre en korrekt diagnose hos mine pasienter. Jeg benytter bløtvevsbehandling, dry needling og leddmanipulering i behandlingen. I min daglige praksis ser jeg mange pasienter med nakkeproblematikk kombinert med hodepine og utstråling i hender og overarmer, og opplever gode resultater ved behandling av dette. Pasienter med langvarig problematikk har ofte bruk for en kombinasjon av teknikker, og ved behov samarbeider jeg tett med andre terapeutgrupper på klinikken.Jeg har tatt etterutdanning innenfor behandling av barn og gravide, og ser mange med bekkenproblematikk i tett samarbeid med kvinnehelsesenteret ved klinikken. Jeg har jobbet mye med idrettsskader, både blant mosjonister og toppidrettsutøvere, og har tatt idrettsmedisin trinn 1-3. Har i 8 år vært medisinsk ansvarlig i OBOS-liga og eliteserien, samt jobbet mye med mellom og langdistanseløpere.Som kiropraktor har jeg rett til å sykemelde inntil 12 uker, og kan henvise videre til spesialist og radiologiske undersøkelser ved behov. Velkommen til meg for en vurdering.
 • Cecilia Lothe
  Cecilia Lothe
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Som tenåring fikk jeg en kneskade i en basketballkamp og det var startskuddet på min interesse for kropp , helse og medisin. Etter sommerjobb på ortopedisk avdeling på mitt lokale sykehus i Sverige ble jeg overbevist om at det måtte finnes flere veier til å hjelpe mennesker med ryggplager og andre skader og dette ledde meg til kiropraktorstudier i England. Jeg har nå praktisert i Norge siden sluttet av 80-talllet. Gjennom årene har jeg opparbeidet bred erfaring både fra allmenn praksis med vanlige nakke/brystrygg/rygg og hofteplager og fra spesialisert nisjepraksis som halebeinsmerter og bekkensmerter og ryggplager hos kvinner under og etter graviditet. Her på Majorstuen er jeg med i kvinnehelsteamet. I tillegg har jeg arbeidet mye med spedbarn/barn og har omfattende videreutdanning innenfor dette. Jeg er utdannet babymassasjeinstukltør og har hatt mange kurs for foreldre/barselgrupper ( jeg kan kontaktes for dette når covid-situasjonen tillater) I 2013 jobbet jeg som frivillig på ryggklinikk i Botswana i regi av World Spine Care. Det var en stor kontrast til den kliniske hverdag jeg til da hadde hatt i Sverige , England og Norge!På Klinikk for Alle har vi en unik mulighet til tverrfaglig tilnærming og samarbeide og i 2016 tok jeg tverrprofesjonell videreutdanning i smertebehandling ( Universitetet i Sør-Øst Norge) ved siden av klinisk arbeid for å lære mere om dette. Under en vanlig uke i klinikken ser jeg pasienter fra 7-8 ukers alder til godt opp i 80-årene. Under årene har jeg tilegnet meg mange forskjellige behandlingsteknikker og bruker mye bløtvevsteknikker , leddmanipulasjoner , sacro-occipital teknikker mm som tilpasses både store og små på en effektiv og skånsom måte. Velkommen!
 • Sindre Busk Witzøe
  Sindre Busk Witzøe
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: hodepine/nakke, rygg, armer og ben. Idretts- og belastningsskader. Behandling: Manipulasjon, traksjon, IMS, Trykkbølge, Ultralyd og Kinesiotape.
 • Mikael Sveen
  Mikael Sveen
  Nevrokiropraktor MNKF (Svimmel/balanse)
  Bestill time Info
  Spesialkompetanse: utredning/behandling av svimmelhet (krystallsyke, virus på balansenerven, Ménière's etc), hjernerystelser (post commotio syndrom), balanse/vestibulær rehabilitering samt øyetrening for voksne og barn med lese-/skrivevansker
 • Jacob Stang
  Jacob Stang
  Kiropraktor (Svimmel/balanse)
  Bestill time Info
  Svimmelhet (krystallsyke/virus på balansenerven) og hjernerystelse (post commotio). Benytter VNG utredning for svimmelhet og behandling i TRV stol. Akutte/langvarige smerter i nakke/midtrygg/korsrygg/hofte, skuldre, albuer, håndledd og ankler.
 • Karina Ranvik
  Karina Ranvik
  Kiropraktor (Svimmel/balanse)
  Bestill time Info
  Interesser: Balanse/vestibulær rehabilitering, svimmelhet, hjernerystelser, hodepine, kroniske nakke og ryggsmerter, ekstremiteter (skulder, albue, håndledd, hofte, kne og ankel/fot problematikk). Behandling: Leddjustering, og bløtvev/bindevevs teknikker.
 • Edle Minnesjord
  Edle Minnesjord
  Kiropraktor (Svimmel/balanse)
  Bestill time Info
  Helhetlig behandling av akutte og kroniske plager i nakke, rygg, hofter, ankel, kjeve, skulder og hodepine. Behandler både unge og eldre. Kiropraktor med bakgrunn fra nyere studier fra Wales i Storbritannia. Behandling: leddmanipulasjon, mobilisering, traksjon, bløtvev, og TRV. Her på Majorstua er jeg en del av neuroavdelingen hvor jeg spesialiserer meg innenfor funksjonell nevrologi og balanse. Jeg har spesiell interesse for kjeveplager (TMD), nakke, migrene og svimmelhet(krystallsyke). Behandler plager i balanse, muskel og skjelettsystemet. Jeg ser akutte og kroniske pasienter, hvor flere har sammensatte plager.  Kan henvise til spesialist og billeddiagnostikk ved behov. Jeg er opptatt av å finne årsaken bak plagene og inkludere pasienten for å skreddersy behandlingene til hver enkelt pasient for varig endring.
 • Klinikk for Alle
  Erik Lien
  Kiropraktor - tar ikke forsikring
  Bestill time
 • Simon Einvik
  Simon Einvik
  Senior Fysioterapeut - Tar ikke Nordic netcare forsikring
  Bestill time Info
  Utdannet i Danmark 2014. Tilbyr generell fysioterapi, med særlig interesse innenfor nakke/rygg, skulder, albue, hofte og kne. Ønsker å finne underliggende årsak til problemet, og skreddersy en behandlingsplan for å få deg raskest mulig smertefri, samt forhindre tilbakefall. Videreutdanning innen trykkbølge, dry needling/IMS, kinesiotape, manuelle teknikker og treningsterapi. Tar ikke forsikringspasienter fra Nordic Netcare
 • Kristine Mikkelsen
  Kristine Mikkelsen
  Senior Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Generelle muskel – og skjelettplager, nakke & rygg, kroppsbevissthet, gravide og kvinnehelse, stressrelaterte plager og yoga.Behandling: Trening, rehabilitering, slynge, tilrettelagte øvelser og veiledning. Medisinsk yoga/ MediYoga. Bløtvev og triggerpunkter, kinesiotape og trykkbølge.
 • Lars Myhrer
  Lars Myhrer
  Senior Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Korsbånd, skulder, arm, kne, hofteplager. Idretts-, belastningsskader og opptrening etter operasjon. Behandlinger: Tilpasset trening, kinesiotape, trykkbølge, Neurac/slyngetrening.
 • Martine Lie
  Martine Lie
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Skulder, trening - rehabilitering, langvarige smertetilstander, opptrening etter operasjon, løps- og ganganalyse.Behandling: Slynge, trening, manuell teknikker.
 • Thomas Westermann
  Thomas Westermann
  Fysioterapeut - vikar
  Bestill time Info
  Helhetlig vurdering og behandling av akutte, kroniske og sammensatte plager/smerter i hele kroppen. Interesser: Overbelastningsskader, aktivitetsrelaterte skader, rygg, skulder, hofte, kne. Behandling: Manuelle teknikker, Bløtvevsbehandling (Massasje), Opptrening og tilrettelegging av treningsplan.
 • Line Trosdahl
  Line Trosdahl
  Senior-Ortopedisk massør
  Bestill time Info
  Nakke, kjeve, hodepine, korsrygg.Kroppsbevissthet, pust og stressrelaterte plager.Massasje/dypmassasje, triggerpunkter og nålebehandling (IMS)Yoga
 • Henning Marthinsen
  Henning Marthinsen
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Trening og opptrening av kne og rygg. Behandling: Funksjonell testing. Trening og rehabilitering.
 • Kristin Strømsheim Aamodt
  Kristin Strømsheim Aamodt
  Senior Akupunktør
  Bestill time Info
  Interesser: Nakke, hodepine, gravide, hælplager. Behandling: Skånsom behandling av gravide/barn. IMS, Klassisk akupunktur.
 • Pia Gaardholm Sætre
  Pia Gaardholm Sætre
  Ernæringsfysiolog
  Bestill time Info
  Betennelser, mage - tarm problematikk, IBS (Monash-sertifisering), revmatologiske tilstander, idrettsernæring, intoleranser, vektregulering og forebygging av livsstilssykdommer, samt spedbarnsernæring.Kostholdsveiledning, analyse, kartlegging, tilrettelegging og oppfølging i samarbeid med behandlende lege og terapeut. OBS! Kun videokonsultasjoner på følgende dager: torsdager og fredager i Mai, Juni og Juli 2021. 
 • Sara Seidel
  Sara Seidel
  Klinisk ernæringsfysiolog
  Bestill time Info
  Sara er autorisert ernæringsfysiolog utdannet ved Universitetet i Oslo. Hun har tidligere jobbet med spesialdietter for intoleranse, allergier og preferanser, samt jobbet i matindustrien. Hun har erfaring fra flere forskningsprosjekter innen ernæring. Et av de viktigste prosjektene hun var involvert i var en klinisk studie ved Oslo universitetssykehus, hvor hun var medansvarlig for utforming, oppstart og implementering av studien. Sara har stor lidenskap for formidlingen ernæring og det å hjelpe andre med kosthold og kunnskap. Hun brenner for å finne skreddersydde løsninger for klienter og pasienter, som gjør hverdagen enklere, bedre og mer helsebringende.
 • Jørgen Skaug Aukland
  Jørgen Skaug Aukland
  Osteopat
  Bestill time Info
  Interesser: Nakke og hodepine, korsryggplager både akutte og kroniske samt treningsrelaterte plager i skulder/hofte.Behandling: Primært i form av manipulasjonsbehandling, dryneedling, bløtvevsbehandling og fascie teknikker.
 • Nina Urnes
  Nina Urnes
  Osteopat
  Bestill time Info
  Yogaterapeut og Osteopat med fokus på stressmestring, yogatrening, pustetrening og Osteopati behandling,Kvinnehelse,pust, avspenning og kroniske smerter
 • Ole Kristian Langås
  Ole Kristian Langås
  Osteopat
  Bestill time Info
  Jeg har vært aktiv idrettsutøver i mange år og jeg ble introdusert til osteopati gjennom idretten. Plager som fører til at man ikke fungerer i sin egen hverdag er slitsomt. Jeg møtte dyktige terapeuter som hjalp meg, og jeg ønsker å gjøre det samme for mine pasienter. Osteopater finner sammenhengen mellom dine plager, din kropp og din hverdag. Det var osteopatens helhetlige tilnærming til de plagene jeg hadde som gjorde meg spesielt interessert i osteopati. Jeg setter av god tid til hver pasient slik at vi sammen kan finne beste behandlingsplan for hver enkelt. Ved siden av jobben i Klinikk for Alle jobber jeg som Osteopat i et idrettslag. Jeg behandler hele kroppen og har gjennom min idrettsbakgrunn ekstra erfaring på dette området.  Idrettsskader, kjeve-, nakke-, og skulderproblematikk, korsryggsmerter, fordøyelsesplager, fot-/ankelsmerter. Manuelle behandlingsteknikker, aktiv rehabilitering, nåler. 
 • Alexander Stai Arnesen
  Alexander Stai Arnesen
  Muskelterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Migrene (hodepine), nakke-, kjeve-, skulder - og korsryggplager Behandling: Dypmassasje, triggerpunktbehandling og tøyninger for å løse opp spenninger i muskulatur
 • Knut Kristensen Moe
  Knut Kristensen Moe
  Muskel/Massasjeterapeut
  Bestill time Info
  Jeg jobber som muskelterapeut da jeg er en ekte og lidenskapelig "muskelnerd". Jeg har alltid vært fascinert av anatomi, biomekanikk og muskelhelse. Gjennom hele livet har jeg vært aktiv og har vært innom mange forskjellige treningsformer. I den sammenheng har jeg alltid forsøkt å forstå hvordan jeg kan få best mulig progresjon i hver enkelt idrett, gjennom et utvalg helt spesifike øvelser. Mitt hovedfokus er alltid selve mennesket bak de fysiske utfordringene eller plagene du oppsøker meg for, derfor forsøker jeg å se det totale bildet for å kunne bidra på beste mulige måte. Jeg har en helhetlig tilnærming til hva som kan være en årsaksforklaring. Første tilnærming er en ren symptombehandling hvor smertereduksjon er fokus, deretter jobber jeg systematisk mot hva som kan være en sannsynlig årsak. Ved en god årsaksforståelse er oppfølgingen mye enklere og tilhelingen veldig ofte raskere.   I min tidlige periode som terapeut jobbet jeg mest med nakkespenninger, rygg og ikke minst setemuskulatur og smertelindring. Dette gjøres fortsatt mye, men oftest i tett samarbeid med kiropraktor.   Gjennom min interesse og engasjement har jeg nå opparbeidet meg en verdifull erfaringsbase, og har bygget meg en sterk forståelse og kompetanse rundt hodepineproblematikk og skulderrelaterte problemer. Her benytter jeg i større grad en kombinasjon av forskjellige teknikker for å oppnå en rask endring i symptombildet, og har en tydelig detaljorientert tilnærming til hvert enkelt case. For å kunne tilby denne variasjonen har jeg tatt utvidet opplæring inne DryNeedling (IMS) og gjennomført opplæring i trykkbølgebehandling.   Med min "passion" for faget muskelterapi er jeg alltid nysgjerrig på hvilke teknikker, filosofier og tanker som ligger bak en behandlingsform, så jeg forsøker å delta på kurs hvor jeg kan få en dypere forståelse for mitt fag. Jeg har i den anledning gjennomført opplæring som instruktør i spedbarnsmassasje, deltatt på kurs som "Langvarige smerter og sammensatte lidelser", "Trigger Point Therapy by Amber Davies" ol. I tillegg har jeg hatt et toårig engasjement som faglærer innen anatomi ved IFH Institutt for Helhetsmedisin.   For å ha en helhetlig tilnærming til "berøringsbasert terapi" (massasje) har jeg forsøkt å hente ut det beste fra forskjellige kulturer og benytter ofte elementer hentet fra Thai, Shiatzu, Ayurvedisk osv som et supplement til min utdannelse innen Klassisk Svensk Massasjeterapi, en mer anatomisk og systemisk behandlingsfilosofi.   Min oppgave som behandler er at jeg skal kunne bidra til at du kan oppnå din ønskede situasjon, om det er å redusere smerte, bli sterkere og mer mobil, kunne løpe fem kilometer eller gjennomføre en triathlon, så vil jeg gjøre mitt ytterste for at du skal nå målet ditt. Det essensielle for meg at mine pasienter føler seg hørt og ivaretatt gjennom behandlingsforløpet, og at behandlingen fører til en positiv langvarig endring for pasienten.
 • Margaretha Baumann
  Margaretha Baumann
  Muskelterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Stressrelaterte smerter i nakke (hodepine), skuldre og rygg.Overbelastning - smerter - ved trening og løping - hofte - sete - lår samt mageproblematikk. Behandling: Massasje, akupunktur, øreakupunktur og fotsoneterapi.
 • Robertas Bajoras
  Robertas Bajoras
  Massør/ Idrettsmassør/ Muskelterapeut
  Bestill time Info
  Mitt navn er Robertas, og det siste tiåret har jeg bodd og jobbet som massør/muskelterapeut her i Norge. Jeg beundrer jobben min, dens karakter og den spesifikasjon som går ut på å se og forstå annerledeshet og unikhet i min daglige rutine. Det er ikke uten grunn at ordtaket «The appetite grows with eating» blir så ofte brukt om våres ønsker i dagligtale. Nettopp dette ordtaket vil jeg identifisere meg selv med når det gjelder mitt indre ønske om å strebe etter kunnskap og innovasjon. På bakgrunn av dette, er jeg for tiden forsteårsstudent i anvendt kinesiologi ( Applied Kinesiology). Jeg valgte å fordype meg i akkurat dette feltet fordi jeg innså at jeg manglet en «annen» type kunnskap da jeg en gang møtte på hindringer under eliminering av problematiske fenomener fra menneskekroppen. Dette ga meg motivasjon og et sterkt ønske om å finne ut av hvorfor pasienter kommer tilbake med de samme problemene igjen og igjen. Studier innen anvendt kinesiologi hjelper meg med å svare på og løse et bredt utvalg av problemstillinger som jeg får av pasientene mine. Noen av mine mest vanlige og praktiske eksemplene er; hvorfor har jeg vondt i ryggen når jeg våkner, men det blir bedre med en gang jeg er i bevegelse? Eller hvorfor får jeg vondt i nakken når jeg setter meg ned, men når jeg reiser meg opp fra stolen, avtar eller forsvinner smerten helt? Siden 2020 har jeg jobbet med mennesker strukturelle (muskler, leddbånd, fascia) lidelser. Jeg forsøker første og fremt å behandler selve Mennesket, mens jeg benytter meg av menneskets symptomer på dets sykdom som en indikator under behandlingen. Når symptomene avtar, innser jeg at det betydelige stedet er funnet.  Når jeg analyserer de funksjonelle forbindelsene i kroppen, ser jeg etter skjulte årsaker til smerte som er usynlig for det blotte øye og korrigere disse. Jeg betrakter sykdommen som kroppens tapte evne til å utføre selvregulering, og målet med behandlingen min er å gjenopprette kroppens etablerte funksjoner og funksjonelle forbindelser. Min behandlingsmetode – kombinert massasje/ muskelterapi i kombinasjon med anvendt kinesiologi.
 • Sverre Larsstuvold Sand
  Sverre Larsstuvold Sand
  Lege
  Bestill time Info
  Allmenpraktiserende lege. Smertebehandling, hodepine/migrene. Dr. Sand er en lege med særlig bred faglig bakgrunn. I tillegg til å ha studert medisin profesjon (MD) i Oslo, har han en doktorgrad i molekylærbiologi (PhD) ved Institutt for molekylær biovitenskap ved Universitetet i Oslo, og videre en Executive Master of Business Administration (MBA) ved Handelshøyskolen BI. Klinisk har han i Norge arbeidet blant annet ved både kirurgiske og medisinske avdelinger i sykehus, legevakt, helsestasjon, i eldreomsorgen, allmennpraksis, i det private, og innen psykiatri. Sistnevnte var i høyt spesialisert lukket avdeling for dobbeltdiagnosepasietner – kombinasjonen rus og alvorlig psykiatrisk diagnose. Dr. Sand har også en særlig kompetanse innen smertebehandling generelt, og hodepine/migrene spesielt gjennom sitt tidligere arbeid ved Oslo Migreneklinikk og Klinikk for Alle. I studietiden drev dr. Sand aktiv kompetanseheving for barn og unge i forbindelse med seksualitet, og jobbet med folkeopplysning i radio og TV, og i samarbeid med industrien. Dette arbeidet førte blant annet til et engasjement for Utlendingsdirektoratet (UDI), og Dr. Sand har utarbeidet og holdt en lang rekke kurs og foredrag for både ansatte og brukere ved asylmottak over hele landet. Dr. Sand har fungert som lege ved profesjonelle idrettsarrangementer både nasjonalt og internasjonalt. Sverre har således en tilnærming til liv og helse fra et bredt bio-psyko-sosialt perspektiv, er svært empatisk og tilgjengelig, og evner å bygge tillit med de fleste pasienter, uavhengig av deres bakgrunn og livssituasjon.
 • Maria Schwenke
  Maria Schwenke
  Senior fysioterapeut (Kvinnehelsesenteret) - i permisjon
  Info
  Interesser: Generelle muskel- og leddplager. Rygg, nakke, hofte, skulder og albue. Stressrelaterte plager, kvinnehelse. Behandling: Bløtvev og triggerpunkter, trykkbølgebehandling, IMS, kinesiotape, trening og treningveiledning.