Akupunktur på Majorstuen​

Akupunktur på Majorstuen​
Hva er akupunktur?

En akupunktør er en terapeut som behandler en lang rekke ulike plager i hele kroppen. Akupunkturen kommer fra Tradisjonell Kinesisk Medisin som har en unik måte å forstå sammenhenger i kroppen på. Akupunkturens effekt bekreftes stadig på nye områder i forskning fra hele verden. Akupunktører bruker nåler til å påvirke en rekke prosesser i kroppen. De fleste former for akupunkturbehandling er skånsomme, og behandlingsformen er svært trygg. Før du får behandling vil akupunktøren gjennomføre en samtale med deg, med mål om å kartlegge hvordan din helsetilstand og livsstil kan påvirke behandlingsresultater. Om vi ser at endringer i livsstil kan understøtte behandlingsresultatet, vil vi sammen finne løsninger for dette. 

Hvilke plager bruker en akupunktør å behandle?

En akupunktør behandler et bredt spekter av plager, fra muskel- og skjelettsmerter til lettere psykiske tilstander som engstelse og nedstemthet i tillegg til søvnplager. Akupunktur har lenge blitt brukt for tilstander innen området kvinnehelse: menstruasjonssmerter, fertilitetsproblemer, tilstander under svangerskapet og plager i forbindelse med overgangsalderen. Hos menn behandler vi også nedsatt fertilitet, samt ereksjonsproblemer og prostataplager. Vanlige tilstander å behandle med akupunktur i luftveiene er pollenallergi og bihulebetennelse, og i fordøyelsen behandler en akupunktør forstoppelse, løs avføring, magesmerter og oppblåsthet. 

Hva kan du forvente av oss på Majorstuen?

Vår akupunktør vil alltid se etter dypereliggende årsaker til problemet. Du kan forvente akupunkturbehandling med et langsiktig mål etter din unike situasjon. Akupunkturbehandling er alltid individuelt rettet, og vil kunne se sammenhenger og jobbe på flere plan samtidig. 

Våre akupunktører

 

Knut Lembach-Beylegaard

Jeg jobber som akupunktør siden det er akupunkturen som har hjulpet meg mest med mine egne helseplager. Jeg hadde ME i mange år i ungdommen, og akupunktur var den største enkeltfaktoren på min vei til helbredelse. 

På grunn av min bakgrunn er det spesielt akupunkturens syn på samspillet mellom psyke og kropp som fascinerer meg, og jeg ser daglig hvordan dette påvirker pasientene mine. Jeg har siden blitt interessert i andre deler av faget og videreutdannet meg innenfor disse. Det inkluderer muskel og -skjelettplager og kvinnehelse med områder som behandling i svangerskapet, menstruasjonsplager og plager i forbindelse med overgangsalder. Søvnvansker og behandling av tilstander i mannens underliv interesserer meg også, og jeg skrev min bacheloroppgave om akupunkturbehandling av ereksjonsproblemer. 

Som pasient kan du forvente en dyktig akupunktør med erfaring fra behandling av et bredt spekter av plager, som ser etter sammenhenger i hele din livsstil som kan påvirke tilstanden du ønsker hjelp med.