Kiropraktor Majorstuen

Kiropraktor Majorstuen

Kiropraktor på Majorstuen

Hvorfor Klinikk For Alle på Majorstuen?
  • Time på dagen
  • Meget kompetente kiropraktorer
  • Bred erfaring med flere typer plager

Kort om kiropraktorene på Majorstuen
Klinikk for Alle Majorstuen, Oslo, er landets første tverrfaglige klinikk med kiropraktor.
Kiropraktorene her på Majorstuen har over 100 års erfaring til sammen!

Du får en kiropraktor med 5-6 års universitetsutdannelse som er medlem av Norsk Kiropraktorforening. Etterutdannelse er påkrevd og gir deg kompetansegaranti.Vi gir trygg, effektiv og funksjonsrettet behandling med fokus på et liv i bevegelse.

Kiropraktorene hos oss henviser raskt til andre faggrupper, MR/CT eller legespesialister om du trenger det. Vi kan sykemelde opp til 12 uker.

Kiropraktoren behandler nakke og korsryggsmerter, hodepine, svimmelhet, bekken og beinsmerter, hofteplager, skuldersmerter og armsmerter.

Våre kiropraktorer:

Eirik Bjargo:

Etablerte Klinikk for Alle i - 80 – årene, erfaren autorisert kiropraktor med 6 års utdannelse fra England og USA og etterutdannelse i funksjonell nevrologi. Medlem av Norsk Kiropraktorforening (MNKF) og tidligere leder av Etisk råd, NKF. Min kliniske nevrologiske tilnærming til nerve-muskel-skjelettplager bidrar til å løsgjøre muskel - og bindevev, normalisere leddbevegeligheten ved en SPESIFIKK trygg og effektiv korreksjon, og derigjennom gjenopprette og opprettholde optimale nervesignaler til støttemuskulatur, organer og annet vev, og forhindre slitasjeforandringer på lengre sikt.

Foredragsholder i inn - og utland. Avholder regelmessig ryggskole/ helseseminar for pasienter og andre interesserte da informasjon og kommunikasjon er vesentlig i et tverrfaglig behandlingsregime.

God helse er bedret livskvalitet! Liker konstruktiv kritikk og tilbakemeldinger. Deltaker og medisinsk ansvarlig på en rekke ski – og toppturekspedisjoner (7-summits, Antarktis, Grønland, Svalbard, Haute Route), aktiv seiler og golfer.

Sigrun Låg Kleiv:

Ferdig utdannet ved AECC i England i 2007.
Arbeider både med akutte og kroniske plager, og bruker god tid på undersøkelsene for å sikre en korrekt diagnose hos mine pasienter. Jeg benytter bløtvevsbehandling, dry needling og leddmanipulering i behandlingen. I min daglige praksis ser jeg mange pasienter med nakkeproblematikk kombinert med hodepine og utstråling i hender og overarmer, og opplever gode resultater ved behandling av dette. Pasienter med langvarig problematikk har ofte bruk for en kombinasjon av teknikker, og ved behov samarbeider jeg tett med andre terapeutgrupper på klinikken.
Jeg har tatt etterutdanning innenfor behandling av barn og gravide, og ser mange med bekkenproblematikk i tett samarbeid med kvinnehelsesenteret ved klinikken. Jeg har jobbet mye med idrettsskader, både blant mosjonister og toppidrettsutøvere, og har tatt idrettsmedisin trinn 1-3. Har i 8 år vært medisinsk ansvarlig i OBOS-liga og eliteserien, samt jobbet mye med mellom og langdistanseløpere.

Som kiropraktor har jeg rett til å sykemelde inntil 12 uker, og kan henvise videre til spesialist og radiologiske undersøkelser ved behov. Velkommen til meg for en vurdering.

Jacob Stang:

Ferdig utdannet kiropraktor fra USA i 2009. I tillegg til behandling av vanlige nerve-muskel-skjelett lidelser (for eksempel nakke/korsrygg-smerter), så har jeg spesialisert meg innenfor behandling av svimmelhet og hjernerystelse. Har over 500 timer etterutdanning innenfor funksjonell nevrologi og nevro-rehabilitering gjennom Carrick Institute of Graduate studies, som inkluderer 150 timer innenfor svimmelhet, balanse/vestibulær rehabilitering og post-commotio syndrom (hjernerystelse).

Gunnar Østby:

Jeg er autorisert kiropraktor, MNKF, og driver kiropraktisk allmenn praksis. Jeg har lang erfaring og  har jobbet i 24 år. Jeg behandler korsrygg, bekken, nakkesmerter og kjevesmerter og har spesialkompetanse på hodepine og svimmelhet. Jeg fokuserer på rask, trygg og funksjonsrettet behandling. I tillegg fokuserer jeg på tverrfaglig tilnærming og jobber tett med fysioterapeut og massører. Ved behov henviser jeg til MR/CT og røntgen ved behov.

Sindre B Witzøe :

Utdannet i England ved Anglo-European College of Chiropractic i 2011 med videreutdannelse innenfor idrettsskader og diagnostisk ultralyd. Utbredt erfaring og interesse for idrettsskader og kroniske og sammensatte plager. Bruker ortopediske og nevrologiske undersøkelser, samt ultralydundersøkelse ved behov. Tar meg alltid god tid på undersøkelsen for en pasientfokusert og individuell tilnærming og oppfølging. Fokus på gjenopprettelse av normalfunksjon gjennom trygg og spesifikk behandling av dine problemer. Jeg er opptatt av at du skal forstå hva plagene dine kommer av, samt at jeg stiller meg tilgjengelig pr telefon og e-post for spørsmål og hjelp. Jeg evaluerer dine plager ved hver konsultasjon for videre plan og forløpende tilpassing av denne for din skyld. Benytter kiropraktiske manipulasjonsteknikker, bløtvevsbehandling, triggerpunktbehandling, tørrnåling, trykkbølge og kinesiotaping. Har et tett samarbeid med øvrige profesjoner internt og eksternt og ved behov henvises til de behandlingsformer og undersøkelser nødvendig for å få deg bra så fort som mulig.

Er opptatt av kontinuerlig utvikling og deltar på kurs og samlinger for å holde meg oppdatert på nye teknikker og forskning.

Jeg har erfaring fra å ha jobbet med noen av Norges beste friidrettsklubber og –utøvere, samt fotball- og håndballspillere, samt langrenns-, triatlon- og maratonutøvere.

Kiropraktorer kan sykmelde i opptil 12 uker, samt henvise til legespesialist og bildediagnostikk som MR, CT og Røntgen.

Velkommen til meg.

Mikael Sveen:

Jeg er utdannet pre-med/biology og exercise and sport sciences ved University of San Francisco og San Francisco State University i 2004. Doctor of Chiropractic fra Palmer College of Chiropractic West i 2007. Fullførte post graduate grad i nevrologi/vestibular rehab/post commotiosyndrom/learning disabilities/lese-skrivevansker/funskjonell medisin i 2013.

Til daglig er jeg faglig leder for nevro og svimmelhetssenteret KFA Majorstuen. I dag  jobber jeg med pasienter som har komplekse problemer i nerve muskel og skjelettsystemet, diagnostisering behandling og rehabilitering i nerve balanse og vestibulære systemet. Ved hjelp av state of the art diagnostisk og behandlingsutstyr samt bred kompetanse og erfaring kan vi behandle pasienter med komplekse diagnoser og symptomer i nerve og balansesystemet. Med bakgrunn i elite/landslagsfotball og universitetsfotball i USA så ser jeg viktigheten av høy frekvens på både behandling trening og rehabilitering. For å skape varige forandringer i nerve balanse og muskel og skjelettsystemet så kreves det repetitiv stimulering og trening basert på objektiv testing og evaluering. Våre samarbeidspartnere innenfor samme felt er ledene øre nese halsleger og nevrologer innenfor både det offentlige og private helsevesenet. Vi jobber for at pasienten skal få korrekt diagnose, best mulig behandling og få være delaktig i både behandling trening og rehabilitering.

Cecilia Lothe:

Jeg er utdannet ved Anglo-European College of Chiropractic i England og har praktisert i Norge siden sluttet av 80-tallet. Jeg har dels bred erfaring fra allmenn praksis med vanlige nakke/ryggplager og har også mange års erfaring fra spesialisert praksis med bekken/ryggplager hos kvinner under og etter graviditet. I tillegg har jeg arbeidet mye med spedbarn/barn og har omfattende videreutdanning innenfor dette. I 2007 tok jeg utdanning som babymassasjeinstruktør og har hatt mange kurs for foreldre i det.
Jeg liker å ha en tverrfaglig tilnærming og samarbeider med fysioterapeut, lege, akupunktør m fl når det er aktuelt. 2016 tok jeg tverrprofesjonell videreutdanning i smertebehandling (Universitetet i Sør-øst Norge) ved siden av klinisk arbeid for å lære mere om dette.

Karina Ranvik:

Interesser: Balanse/vestibulær rehabilitering, svimmelhet, hjernerystelser, hodepine, kroniske nakke og ryggsmerter, ekstremiteter (skulder, albue, håndledd, hofte, kne og ankel/fot problematikk). Behandling: Leddjustering, og bløtvev/bindevevs teknikker.

Edle Minnesjord:

Helhetlig behandling av akutte og kroniske plager i nakke, rygg, hofter, ankel, kjeve, skulder og hodepine. Behandler både unge og eldre. Kiropraktor med bakgrunn fra nyere studier fra Wales i Storbritannia. Behandling: leddmanipulasjon, mobilisering, traksjon, bløtvev, og TRV. Her på Majorstua er jeg en del av neuroavdelingen hvor jeg spesialiserer meg innenfor funksjonell nevrologi og balanse. Jeg har spesiell interesse for kjeveplager (TMD), nakke, migrene og svimmelhet(krystallsyke). Behandler plager i balanse, muskel og skjelettsystemet. Jeg ser akutte og kroniske pasienter, hvor flere har sammensatte plager.  Kan henvise til spesialist og billeddiagnostikk ved behov. Jeg er opptatt av å finne årsaken bak plagene og inkludere pasienten for å skreddersy behandlingene til hver enkelt pasient for varig endring.

Klinikk Plassering

Adresse:

Gardeveien 17, 0363 Oslo Klinikken vår finner du sentralt vis a vis Politihøyskolen i Gardeveien 17 med tilknytning til T-banestasjon og taxiholdeplass.

Våre åpningstider: