Fysioterapeut Majorstuen

Fysioterapeut på Majorstuen

Adresse:
Vår klinikk på Majorstuen finner du på gateplan, vis-a-vis Politihøyskolen i Gardeveien 17. Klinikken er lett tilgjengelig med T-bane, buss eller trikk og taxi er rett utenfor døren.

 

Hvorfor Klinikk For Alle på Majorstuen?

Kort eller ingen ventetid
Meget kompetente fysioterapeuter
Bred erfaring med flere typer plager

majorstuen fysioterapi

Hva er en fysioterapeut?

En fysioterapeut har spesialkompetanse innen smertetilstander og nedsatt funksjon i muskel - og skjelettsystemet.

Hvordan jobber vi med fysioterapi?

Ved første gangs konsultasjon vil du som pasient få en individuelt tilpasset behandlingsplan basert på grundig undersøkelse og funksjonsvurdering. Vanlige verktøy i behandlingen omfatter manuelle teknikker, øvelser og treningsterapi, IMS og trykkbølgebehandling.
Hos KFA jobber fysioterapeutene også tett med flere andre faggrupper, og kan skreddersy et helhetlig opplegg for å optimalisere behandlingen. Ofte ser vi at det er her vi lykkes best.

Hva kan du forvente av oss?

Som pasient hos oss kan du forvente hundre prosent profesjonalitet, vi ønsker deg velkommen.

Våre fysioterapeuter

 

Peter Bough Olstad

Jeg har et yrke som gjør at jeg gleder meg til å gå på jobb hver eneste dag. Som fysioterapeut møter jeg mennesker som har plager og utfordringer de trenger hjelp til å møte og mestre. Det føles bra å kunne bidra til endringer i positiv retning, enten det er å redusere smerte, bli sterkere eller få mer kunnskap om egen kropp.

Som fysioterapeut har jeg en allsidig og variert hverdag, med pasienter med mange typer diagnoser og plager. Mine arbeidsverktøy er i tillegg til mine egne hender: trykkbølge, kinesiotape, IMS-nåler, såletilpasning, slyngetrening og individuelt tilpassede treningsopplegg, samt fokus på økt kunnskap om egen kropp og god holdning.

I tillegg til å jobbe med pasienter som har plager og smerter, jobber jeg mye med forebyggende arbeid. Dette gjøres både individuelt og i grupper, på klinikken og på arbeidsplasser. Det er mer gunstig å forebygge enn å reparere, selv om det kan kreve mer av enkeltindividet. Jeg mener en av mine viktigste oppgaver som fysioterapeut er kunnskapsformidling til mine pasienter og mennesker jeg møter. Dette i tillegg til god behandling, vil være til pasientens beste i et lengre tidsperspektiv. Det er viktig for meg å ikke bare finne ut hvor pasienten har vondt, men hvorfor!

Som pasient hos meg skal du forvente at jeg tar deg og dine plager på alvor, at jeg er en lyttende terapeut som tar deg med som en aktiv part i behandlingen og at jeg skal gjøre mitt beste for at du skal bli raskere frisk.

Lars Myhrer

Jeg jobber som fysioterapeut fordi jeg synes det er morsomt å optimalisere funksjon, om det er ift smerte, styrke, bevegelighet eller stabilitet. Jeg er interessert i funksjon, hvorfor fungerer ikke ting som det skal og hva skal til for at det fungerer normalt igjen.

Jeg er veldig glad i skulder og hofte, 2 ledd som krever mye styrke og stabilitet. Jeg har kursing innenfor NEURAC behandling (slynger), trykkbølge og taping, sammen med tradisjonell fysioterapibehandling.

Jeg jobber med alle aldersgrupper, men har en del idrett og opptrenings pasienter, der fokus er å gjenopprette normal/bedre funksjon.

Pasientene mine kan forvente seg en grundig undersøkelse og en behandlingsplan som er tilrettelagt ift deres livssituasjon og deres mål.

Frank Tore Jacobsen

Min interesse for fysioterapifaget startet med en idrettsskade. Jeg var uheldig og skadet meg kraftig under en basketballtrening, og hjelpen jeg fikk var dessverre ikke av godt slag. Jeg følte at verden raste sammen, men legene som undersøkte meg viste ikke noe medfølelse. Jeg fikk dessverre ingen oppfølging i etterkant og måtte selv finne ut av hva som måtte gjøres av opptrening. Denne episoden førte til min begynnende interesse for faget fysioterapi. Mitt ønske er at andre skal slippe å gjennomgå det samme som meg, og dette er noe jeg forsøker å etterleve hver eneste dag.

Jeg har idrettsbakgrunn fra mange idretter, og har konkurrert på nasjonalt nivå i friidrett og basketball. Senere har jeg studert idrettsvitenskap og fysioterapi. Gradvis har jeg utviklet kunnskapene mine gjennom ulike kurs, kollegaer og pasienterfaring. De siste 10 årene har jeg jobbet mye med idrettstaping og bruk av kinesiotape. Jeg er kursholder i kinesiotaping og har holdt kurs for over 2000 fysioterapeuter, kiropraktorer og leger. I tillegg har jeg fått muligheten til å bidra til vitenskapelig forskning gjennom Norges idrettshøyskole og som medlem av et internasjonalt forskningsråd. Jeg har også stått på talerstolen og forelest på nasjonale og internasjonale store fagkongresser.

Min pasientgruppe er veldig variert, men fellesnevneren er at de har smerter, enten gjennom akutte skader eller belastningsrelaterte plager. Jeg jobber daglig med muskulære plager og spenninger i nakke, rygg, skuldre, arm, hofte, kne og ankel, samt at jeg samarbeider mye med mine kollegaer på klinikken og skreddersyr tverrfaglig behandling for mine pasienter. Jeg tilpasser såler, bruker trykkbølgebehandling, masserer, taper muskler og gir øvelser til mine pasienter.

Maria Schwenke

Som fysioterapeut har jeg mulighet til å jobbe tett på mennesker, tilrettelegge for en bedre hverdag gjennom behandling og veiledning, og se at det hjelper. Mine interesser som terapeut favner i grunn bredt og det er spennende med variasjon. Jeg har en fortid innen idrett, slik at aktivitet og bevegelse ligger mitt hjerte nært. Samtidig ser jeg at manuelle teknikker, IMS og trykkbølgebehandling er svært nyttige verktøy i behandlingssammenheng. Jeg søker å legge til rette for en optimal behandling for mine pasienter, og nytter muligheten for samarbeid med andre profesjoner der jeg mener det er nødvendig. Pasienten står i sentrum!

Martine Lie

Det viktigste for meg som fysioterapeut er å bidra til smertelindring og funksjonsforbedring hos pasientene mine, slik at de blir i stand til å gjøre de aktivitetene som er viktige for dem. Hos meg står pasientens mål i fokus, og behandlingen tilpasses den enkelte.  

Jeg behandler alle ledd, men interesserer meg særlig for skulder og kne. Fra tidligere har jeg en mastergrad med fordypning i langvarige skuldersmerter. Jeg har kurs i blant annet opptrening av skulder etter skade, trykkbølgebehandling, taping og medisinsk massasje. Jeg har vært aktiv i flere idretter, og har stor interesse for aktivitet og bevegelse. Ved siden av jobben på Klinikk for Alle, deltar jeg i forskning i samarbeid med blant annet NTNU, Sunnaas Sykehus og St. Olavs hospital, og jeg har forelest på nasjonale konferanser om langvarige skuldersmerter.

Jeg jobber med både akutte skader og langvarige tilstander. I behandlingen anvendes ulike metoder, teknikker og øvelser, samtidig som jeg gir informasjon og veiledning, for å nå pasientens mål. En stor del av min arbiedshverdag består av behandling i form av trening. Jeg legger opp treningsprogram, og kan blant annet hjelpe til med rehabilitering etter operasjon, eller forebyggende trening ved artrose eller artritt. I tillegg jobber jeg mye med manuelle teknikker og trykkbølge for å løse opp i muskulære spenninger, bedre leddbevegelighet og redusere seneplager. Jeg kan tilby løpsanalyser dersom det er ønskelig å forbedre løpsteknikk.

På klinikken har vi dyktige terapeuter med ulike spesialiteter, og jeg legger gjerne opp et tverrfaglig behandlingsforløp for å få pasientene mine raskest mulig på bena!

Kristine Mikkelsen

Jeg valgte å bli fysioterapeut fordi jeg interesserer meg for helse, bevegelse og trening,  og hvordan kroppen fungerer. Samtidig har jeg et yrke der jeg får mulighet til å hjelpe andre, og det kjennes bra.

Jeg har jobbet i Klinikk For Alle siden 2007 og har de senere årene spesialisert meg innenfor yoga. Medisinsk yoga, pust, avspenningsteknikker, meditasjoner og yoga-inspirert mobilitet og tøyningsøvelser tilpasser jeg og bruker som en del av behandlingen av mine pasienter. Til daglig jobber jeg mest med vanlige nakke og ryggplager. Jeg jobber også med kvinnehelse og ser både gravide og de som ønsker sjekk og ev behandling etter fødsel. Tilrettelagt trening, øvelsesveiledning, enkle endringer og tilpasning i hverdagen legger jeg stor vekt på hos de fleste pasientene jeg ser, i tillegg til den manuelle behandlingen.

For meg er det viktig at pasientene føler seg trygge, ivaretatt og sett. Jeg ønsker at pasienten skal føle at de også kan gjøre noe selv for å bli bra, derfor vil jeg alltid gi råd og veiledning om hva de kan gjøre selv i hverdagen. Alle er forskjellige og har ulike forventninger og behov, derfor lager vi alltid en behandlingsplan sammen.

 

 

 

Klinikk Plassering

Adresse:

Gardeveien 17, 0363 Oslo

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Frank Tore Jacobsen - Fysioterapeut
  Frank Tore Jacobsen
  Senior fysioterapeut - Faglig Leder
  Bestill time Info
  Belastningsskader / Sammensatte / tilbakevendende plager. Behandling: Manuelle teknikker, trykkbølge, kinesiotaping.
 • Peter Olstad - Fysioterapeut
  Peter Olstad
  Senior fysioterapeut
  Bestill time Info
  Behandler plager i nakke, albue, rygg. knær og føtter. Intresse for kroppsbevisshet og holdning, samt ergonomi på arbeidsplassen.  Autorisert atrosebehandler, spesielt kne og hofte. Jobber som veiledet trening og individuell tilpasset treningsprogram. Behandling: Manuelle teknikker/massasje, trykkbølge, IMS/nålebehandling, kinesiotape og såletilpasning.    
 • Maria Schwenke - Fysioterapeut
  Maria Schwenke
  Senior fysioterapeut (Kvinnehelsesenteret)
  Bestill time Info
  Interesser: Generelle muskel- og leddplager. Rygg, nakke, hofte, skulder og albue. Stressrelaterte plager, kvinnehelse. Behandling: Bløtvev og triggerpunkter, trykkbølgebehandling, IMS, kinesiotape, trening og treningveiledning.
 • Lars Myhrer - Fysioterapeut
  Lars Myhrer
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Korsbånd, skulder, arm, kne, hofteplager. Idretts-, belastningsskader og opptrening etter operasjon. Behandlinger: Tilpasset trening, kinesiotape, trykkbølge, Neurac/slyngetrening.
 • Martine Lie - Fysioterapeut
  Martine Lie
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Skulder, trening - rehabilitering, langvarige smertetilstander, opptrening etter operasjon, løps- og ganganalyse.Behandling: Slynge, trening, manuell teknikker.
 • Henning Marthinsen - Fysioterapeut
  Henning Marthinsen
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Trening og opptrening av kne og rygg. Behandling: Funksjonell testing. Trening og rehabilitering.
 • Kristine Mikkelsen - Fysioterapeut
  Kristine Mikkelsen
  Senior Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Generelle muskel – og skjelettplager, nakke & rygg, kroppsbevissthet, gravide og kvinnehelse, stressrelaterte plager og yoga.Behandling: Trening, rehabilitering, slynge, tilrettelagte øvelser og veiledning. Medisinsk yoga/ MediYoga. Bløtvev og triggerpunkter, kinesiotape og trykkbølge.