Fysioterapeut Majorstuen

Fysioterapeut på Majorstuen

Hvorfor Klinikk For Alle på Majorstuen?

  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente fysioterapeuter
  • Bred erfaring med flere typer plager

Beliggenhet

Adresse: Vår klinikk på Majorstuen finner du på gateplan, vis-a-vis Politihøyskolen i Gardeveien 17. Klinikken er lett tilgjengelig med T-bane, buss eller trikk og taxi er rett utenfor døren.

Hva er en fysioterapeut?

En fysioterapeut har spesialkompetanse innen smertetilstander og nedsatt funksjon i muskel - og skjelettsystemet.

Hvordan jobber vi med fysioterapi? Ved første gangs konsultasjon vil du som pasient få en individuelt tilpasset behandlingsplan basert på grundig undersøkelse og funksjonsvurdering. Vanlige verktøy i behandlingen omfatter manuelle teknikker, øvelser og treningsterapi, IMS og trykkbølgebehandling. Hos KFA jobber fysioterapeutene også tett med flere andre faggrupper, og kan skreddersy et helhetlig opplegg for å optimalisere behandlingen. Ofte ser vi at det er her vi lykkes best.

Hva kan du forvente av oss?

Som pasient hos oss kan du forvente hundre prosent profesjonalitet, vi ønsker deg velkommen.

Våre fysioterapeuter

Peter bough Olstad

Jeg har et yrke som gjør at jeg gleder meg til å gå på jobb hver eneste dag. Som fysioterapeut møter jeg mennesker som har plager og utfordringer de trenger hjelp til å møte og mestre. Det føles bra å kunne bidra til endringer i positiv retning, enten det er å redusere smerte, bli sterkere eller få mer kunnskap om egen kropp.

Som fysioterapeut har jeg en allsidig og variert hverdag, med pasienter med mange typer diagnoser og plager. Mine arbeidsverktøy er i tillegg til mine egne hender: trykkbølge, kinesiotape, IMS-nåler, såletilpasning, slyngetrening og individuelt tilpassede treningsopplegg, samt fokus på økt kunnskap om egen kropp og god holdning.

I tillegg til å jobbe med pasienter som har plager og smerter, jobber jeg mye med forebyggende arbeid. Dette gjøres både individuelt og i grupper, på klinikken og på arbeidsplasser. Det er mer gunstig å forebygge enn å reparere, selv om det kan kreve mer av enkeltindividet. Jeg mener en av mine viktigste oppgaver som fysioterapeut er kunnskapsformidling til mine pasienter og mennesker jeg møter. Dette i tillegg til god behandling, vil være til pasientens beste i et lengre tidsperspektiv. Det er viktig for meg å ikke bare finne ut hvor pasienten har vondt, men hvorfor!

Som pasient hos meg skal du forvente at jeg tar deg og dine plager på alvor, at jeg er en lyttende terapeut som tar deg med som en aktiv part i behandlingen og at jeg skal gjøre mitt beste for at du skal bli raskere frisk.

Lars Myhrer

Jeg jobber som fysioterapeut fordi jeg synes det er morsomt å optimalisere funksjon, om det er ift smerte, styrke, bevegelighet eller stabilitet. Jeg er interessert i funksjon, hvorfor fungerer ikke ting som det skal og hva skal til for at det fungerer normalt igjen.

Jeg er veldig glad i skulder og hofte, 2 ledd som krever mye styrke og stabilitet. Jeg har kursing innenfor NEURAC behandling (slynger), trykkbølge og taping, sammen med tradisjonell fysioterapibehandling.

Jeg jobber med alle aldersgrupper, men har en del idrett og opptrenings pasienter, der fokus er å gjenopprette normal/bedre funksjon.

Pasientene mine kan forvente seg en grundig undersøkelse og en behandlingsplan som er tilrettelagt ift deres livssituasjon og deres mål.

Frank Tore Jacobsen

Min interesse for fysioterapifaget startet med en idrettsskade. Jeg var uheldig og skadet meg kraftig under en basketballtrening, og hjelpen jeg fikk var dessverre ikke av godt slag. Jeg følte at verden raste sammen, men legene som undersøkte meg viste ikke noe medfølelse. Jeg fikk dessverre ingen oppfølging i etterkant og måtte selv finne ut av hva som måtte gjøres av opptrening. Denne episoden førte til min begynnende interesse for faget fysioterapi. Mitt ønske er at andre skal slippe å gjennomgå det samme som meg, og dette er noe jeg forsøker å etterleve hver eneste dag.

Jeg har idrettsbakgrunn fra mange idretter, og har konkurrert på nasjonalt nivå i friidrett og basketball. Senere har jeg studert idrettsvitenskap og fysioterapi. Gradvis har jeg utviklet kunnskapene mine gjennom ulike kurs, kollegaer og pasienterfaring. De siste 10 årene har jeg jobbet mye med idrettstaping og bruk av kinesiotape. Jeg er kursholder i kinesiotaping og har holdt kurs for over 2000 fysioterapeuter, kiropraktorer og leger. I tillegg har jeg fått muligheten til å bidra til vitenskapelig forskning gjennom Norges idrettshøyskole og som medlem av et internasjonalt forskningsråd. Jeg har også stått på talerstolen og forelest på nasjonale og internasjonale store fagkongresser.

Min pasientgruppe er veldig variert, men fellesnevneren er at de har smerter, enten gjennom akutte skader eller belastningsrelaterte plager. Jeg jobber daglig med muskulære plager og spenninger i nakke, rygg, skuldre, arm, hofte, kne og ankel, samt at jeg samarbeider mye med mine kollegaer på klinikken og skreddersyr tverrfaglig behandling for mine pasienter. Jeg tilpasser såler, bruker trykkbølgebehandling, masserer, taper muskler og gir øvelser til mine pasienter.

Maria Schwenke

Som fysioterapeut har jeg mulighet til å jobbe tett på mennesker, tilrettelegge for en bedre hverdag gjennom behandling og veiledning, og se at det hjelper. Mine interesser som terapeut favner i grunn bredt og det er spennende med variasjon. Jeg har en fortid innen idrett, slik at aktivitet og bevegelse ligger mitt hjerte nært. Samtidig ser jeg at manuelle teknikker, IMS og trykkbølgebehandling er svært nyttige verktøy i behandlingssammenheng. Jeg søker å legge til rette for en optimal behandling for mine pasienter, og nytter muligheten for samarbeid med andre profesjoner der jeg mener det er nødvendig. Pasienten står i sentrum!

Narve Bjørneseth

Jeg jobber som fysioterapeut da jeg har et brennende ønske om å hjelpe andre mennesker med plager de ikke finner ut av selv.

Mitt spesialfelt er svimmelhet og sykdommer som skaper dette symptomet. De siste 10 årene har jeg jobbet spesialisert med dette.

Ved siden av å ha en spesialisert svimmelhetspraksis er jeg også fysioterapeut for Norges Judolandslag og følger opp idrettsutøvere med diverse plager.

Mine pasienter kan forvente en terapeut som ikke gir seg før problemet er løst, eller dersom det ikke lar seg løse av meg blir henvist til et annet sted for korrekt oppfølging. Jeg er en lyttende person som gir mye av meg selv, og forsøker å skape en trygg setting der alle skal føle seg velkomne og forstått.

Adresse

Gardeveien 17, 0363 Oslo

Åpningstider

Mandag kl.7-19

Tirsdag kl.7-21

Onsdag kl.7-19

Torsdag kl.7-19

Fredag kl.7-18

Lørdag kl.9:30-16

Søndag kl.9:30-14