La trening være din medisin

Marie Svedberg

Trening hos oss er trygt og effektivt. Våre fysioterapeuter og osteopater innehar kompetanse innen Pilates, MediYoga, er sertifiserte mammamagetrenere, personlig trenere og har spesialisert seg på trening i og etter graviditet.

For kvinner som har utfordring med inkontinens tilbyr vi diagnostikk og behandling med biofeedback/EMG i tillegg til grundig veiledning i bekkenbunnstrening, funksjonell tilpasning av disse til aktiviteter og manuell behandling av bekkenets strukturer.

Vi gjennomfører fødselskurs med jordmor og babymassasjekurs med sertifisert instruktør. Vår jordmor gjennomfører innsett av spiral, prevensjonsrådgivning, celleprøver, og svangerskapsoppfølging. Jordmor Marie Svedberg har jobbet som privatpraktiserende jordmor i mange år. Det er for henne viktig å gi sine pasienter en trygg og personlig oppfølging i svangerskapet. Marie Svedberg arrangerer også fødselskurs, med besøk og omvisning på fødestuen.

Etter fødsel gjennomfører hun en 6 ukers kontroll, der hun undersøker bekkenbunnen, snakker om fødsel, amming, prevensjon og om hvordan livet er med en nyfødt baby. Ammingen er veldig sentral etter fødsel, og jordmor Marie kommer gjerne på hjemmebesøk for å gi oppfølging.

Med sin videreutdannelse tar Marie vare på kvinnen i hele hennes fertile alder, og du kan føle deg trygg og ivaretatt når hun gjennomfører gynekologiske kontroller og tar celleprøver.

Vår kliniske ernæringsfysiolog Madelaine gir kostholdråd for et sunt svangerskap, amming, for fordøyelsesplager, tilpasset ulike diagnoser eller vektkontroll. Mors ernæringsstatus før og under graviditet legger et viktig grunnlag for barnets livslange helse. Kvinnens behov for energi og næringsstoffer endrer seg i forbindelse med graviditet. Vår ernæringsveileder kan gi konkrete kostråd som fremmer en optimal vekst og fosterutvikling, samtidig som mors helse ivaretas før, under og etter svangerskapet.

 

Picture of Marie Svedberg

Marie Svedberg

Jordmor ved Klinikk for Alle Majorstuen