Drammen

Du finner oss rett ved siden av CC Drammen (tidl. Helse+) hvor vi har kiropraktor, fysioterapeut og massør som sammen jobber for å få deg frisk. Vi har store, moderne og lyse lokaler som hvor du og din helse står i fokus. Hos oss finner du et bredt utvalg og behandlingsmetoder og erfarne terapeuter som tar deg på alvor.  Hos oss får du enkel og gratis parkering.

Vi tilbyr:

Behandlingsprosess:

Med både fysioterapeut, kiropraktor, massør og akupunktør som jobber sammen vil flere av dine behov bli dekket da pasienter ofte responderer godt på flere behandlingsmetoder samtidig. Ved første konsultasjon vil terapeuten lytte til din historie, samt undersøke deg grundig. Basert på dette settes en arbeidsdiagnose som man jobber ut ifra. Første konsultasjon vil ta fra 30-60 minutter, avhengig av behov. Etter dette vil terapeuten foreslå en behandlingsplan som dere sammen blir enig om. Det er viktig for oss at våre pasienter har medbestemmelsesrett og skal selv aktivt bidra til bedring.

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet med mindre man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. 

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

Vi ser frem til å møte deg!

Prisliste

Adresse:

Omstedgata 2, 3012 Drammen

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Daranrath Wongsupluck
  Daranrath Wongsupluck
  Akupunktør/Massør - Tar ikke forsikringspasienter
  Bestill time Info
  Behandlingsmetoder: klassisk triggerpunktsmassasje, cupping, akupunktur, shiatshu (arbeid med energibaner), Chi massasje, IASTM. Behandlingsområder: muskelspenninger, hodepine og migrene, energiblokkeringer.
 • Terje Hilde
  Terje Hilde
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Manipulasjons behandling, mobilisering, muskeltøying og bløtvevsteknikker. Behandler voksene og barn, ikke spedbarn. 
 • Kristian Gabrielsen
  Kristian Gabrielsen
  Kiropraktor - Faglig Leder
  Bestill time Info
  Fagansvarlig Interesser: Hodepine/svimmelhet (krystallsyken, jeg bruker VNS briller for diagnostisering) , kjeve, nakkeproblemer, korsryggssmerter og prolaps. Behandling: manipulasjonsbehandling, traksjonsbehandling og bløtvevsbehan
 • Tiril Wam Grønborg
  Tiril Wam Grønborg
  Kiropraktor / Kvinnehelse
  Bestill time Info
  Interesser: Diagnostikk og behandling av smerter i muskel/skjelett. Ekstra kompetanse; kvinnehelse, gravide og barn (inkl. spedbarn). Certifisert mammamagetrener. Beh: Manipulasjon, traksjon, muskelbehandling (+ims), øvelser
 • Elise Sommerdal
  Elise Sommerdal
  Fysioterapeut / såletilpasning
  Bestill time Info
  Interesser: Muskel- og skjelettplager. Rygg, hofte, kne, ankel og fot. Opptrening etter operasjon. Langvarige plager. Behandling: Rehabilitering/trening, manuelle teknikker, avspenning/bløtvevsbehandling, råd og veiledning.
 • Marte Skaret Pettersen
  Marte Skaret Pettersen
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg er en motivert og nysgjerrig fysioterapeut med brennende engasjement for å hjelpe deg med dine skader, smerter og plager. Du kan forvente at jeg lytter til din sykdomshistorie, utfører en grundig undersøkelse og i samråd med deg utarbeider en individuelt tilpasset behandlingsplan. Jeg ønsker å sette pasienten i sentrum, med mål om at du opplever økt livskvalitet.
 • Aasmund Malme
  Aasmund Malme
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Kontorrelaterte plager, spenningshodepine, akutte og kroniske smertetilstander i skulder, arm, hofte, kne og ankel. Behandling: Bløtvev- og triggerpunktbehandling, dryneedling, trykkbølgebehandling, kinesiotape, slyngetrening.