Akupunktur Drammen​

Akupunktur Drammen​

Akupunktur er en gammel kinesisk behandlingsmetode. Behandlingen består i å stikke tynne nåler i bestemte punkter på kroppen med den hensikt å forebygge og/eller behandle sykdom eller lindre smerte. En diagnose settes ut fra symptomer og undersøkelse, deretter bestemmes hvilke punkter nålene bør settes i. I kinesisk akupunktur ser man på sykdom som en ubalanse i kroppens energisystem.

Ytre eller indre årsaker kan påvirke og skape sykdom. Man kan bli angrepet av «ytre patogene faktorer» som vind, kulde, fukt, tørke eller hete som kan gi sykdommer som forkjølelse og hodepine og forskjellige smertetilstander. Sykdom kan også komme innenfra av emosjonelle årsaker eller for eksempel dårlig kosthold, traumer, overtrening/mangel på trening eller stress.

På klinikk for alle Drammen bruker vår akupunktør også punkter i magen for å påvirke kroppens immun-, hormon- og nervesystem. Hensikten er å restarte kroppens eget energisystem og hjelpe organer som lunger, milt og nyrer til å oppnå normal balanse og funksjon. Akupunkturen kan gjøres både med og uten strøm.

Vår akupunktør har 3 ½ års utdannelse fra Kina og Danmark og hun er kontinuerlig på kurs for videre faglig utvikling. Kinesisk akupunktur er skånsomt og det er lite bivirkninger av behandlingen.

Tilstander vår akupunktør jobber spesielt med:

  • Akupunktur mot migrene
  • Akupunktur mot allergi
  • Fødselsforberedende akupunktur for gravide (modningsakupunktur)
  • Akupunktur for å stimulere fertilitet/ bli gravid
  • Betennelsessykdommer som leddgikt og fordøyelseproblemer
  • Mentale og følelsesmessige problemer
  • Fysiske lidelser spesielt i muskel-skjelettsystemlidelser
  • Luftveisproblemer

Våre akupunktører

 

Daranrath Wongsupluck 

Jeg jobber som muskelterapaut og akupunktør fordi jeg har en sterk interesse for menneskekroppen og dets mystiske sider. Jeg jobber mye med mennesker som har muskelsmerter, i tillegg til at jeg pleier å jobbe med pasienter som sliter med søvnproblemer, overgangsalderen, migrene/hodepine, angst/depresjon og liknende. Fokuset mitt er å sørge for at pasientene mine skal føle seg trygge og hørt hver gang de kommer. Det er også viktig for meg å skreddersy en plan for å nå vårt felles mål.