Fysioterapeut Drammen

Fysioterapeut i Drammen

Hvorfor Klinikk For Alle i Drammen?

 • Kort eller ingen ventetid
 • Meget kompetente fysioterapeuter
 • Bred erfaring med flere typer plager

Beliggenhet

Adresse: Omstedgata 2, 3012 Drammen
Du finner oss rett ved siden av CC Drammen (tidl. Helse+). Vi har store, moderne og lyse lokaler hvor du og din helse står i fokus. Hos oss får du enkel og gratis parkering.

Hva er en fysioterapeut?
En fysioterapeut jobber med muskel- og skjelettapparatet, rehabilitering og trening. Hos våre fysioterapeuter får pasienten en grundig undersøkelse. Deretter settes behandlingsmål og fysioterapeuten avgjør hvilke behandlingsteknikker som bør benyttes. Vi utarbeider i tillegg individuelle treningsprogrammer som passer for de arenaene pasienten trener i (klinikken, treningssenter eller hjemmebruk). ​

Når egner fysioterapi seg?
Fysioterapi egner seg ved kort- og langvarige smertetilstander i muskel- og skjelettapparatet. Senebetennelser i armer og bein. Kontorrelaterte plager. Spenningsproblematikk i rygg og nakke. Instabilitet og muskulær dysfunksjon. Rehabilitering etter operasjon og opptrening etter prolaps.

Hva er unikt med oss?

Hos Klinikk For Alle i Drammen fokuserer fysioterapeutene på å tenke helhetlig. Vi ser utover enkeltplager for å fange opp eventuelle sammenhenger som kan ha innvirkning på den aktuelle plagen. Hos oss er tverrfaglighet i høysetet, og vi vil alltid tilstrebe at våre pasienter får den beste behandlingen, enten inne på klinikken eller hos andre instanser.

Våre fysioterapeuter:

Elise Sommerdal

Jeg jobber som fysioterapeut fordi jeg er glad i å jobbe med mennesker og fordi jeg alltid har fasinert meg over menneskekroppen. Jeg har stor interesse for helse og trening, og det gir meg mye å kunne bruke dette til å hjelpe mennesker i alle aldre i deres hverdag.

Jeg interesserer meg spesielt for plager i hofte, kne, ankel og fot. Dette kan være rehabilitering etter operasjon og akutte skader, eller behandling av langvarige plager. Jeg syns også plager i rygg/nakke er spennende, ofte i forbindelse med kontorrelaterte plager.

Alle mine pasienter kan forvente å få en grundig undersøkelse etterfulgt av et individuelt tilpasset behandlingsopplegg. Jeg har et helhetlig fokus basert på dine plager og legger derfor godt til rette for tverrfaglig oppfølging. Jeg ønsker at du selv skal ta aktiv del i din behandling og at vi sammen finner den beste løsningen for deg.

Aasmund Malme

Jeg jobber som fysioterapeut fordi jeg stortrives med å jobbe tett på andre mennesker. Samtidig lar mitt arbeid meg ta del i andres liv og plager, og bidra til endring og bedring, på en måte som jeg finner svært givende.

Jeg spiller fotball og er glad i å holde meg i form med styrketrening og løping ved siden av. Jeg har spesialisert meg på behandling av kort- og langvarige senebetennelser, noe som kan forekomme både innen kontorrelaterte yrker, trening og idrett. Jeg jobber med en variert pasientgruppe der flertallet presenterer; smertetilstander- og kontorrelaterte plager i rygg, nakke og armer, samt overbelastninger- og senebetennelser i fot, ankel, kne, hofte, skulder, albue eller hånd pådratt seg i trening, idrett og arbeid.

Hos meg vil du bli sett og hørt, og jeg vil sette av god tid til deg. Jeg undersøker grundig med mål om å få tak i alle aspekter ved en plage, og ser alltid helhetlig på et hvert problem. Jeg gir alle mine pasienter 100%, og vil gjøre mitt ytterste for å gi deg god behandling.

Marte Skaret Pettersen

Jeg er en motivert og nysgjerrig fysioterapeut med brennende engasjement for å hjelpe deg med dine skader, smerter og plager. Du kan forvente at jeg lytter til din sykdomshistorie, utfører en grundig undersøkelse og i samråd med deg utarbeider en individuelt tilpasset behandlingsplan. Jeg ønsker å sette pasienten i sentrum, med mål om at du opplever økt livskvalitet.

Klinikk Plassering

Adresse:

Omstedgata 2, 3012 Drammen

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Elise Sommerdal - Fysioterapeut
  Elise Sommerdal
  Fysioterapeut / såletilpasning
  Bestill time Info
  Interesser: Muskel- og skjelettplager. Rygg, hofte, kne, ankel og fot. Opptrening etter operasjon. Langvarige plager. Behandling: Rehabilitering/trening, manuelle teknikker, avspenning/bløtvevsbehandling, råd og veiledning.
 • Aasmund Malme - Fysioterapeut
  Aasmund Malme
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Kontorrelaterte plager, spenningshodepine, akutte og kroniske smertetilstander i skulder, arm, hofte, kne og ankel. Behandling: Bløtvev- og triggerpunktbehandling, dryneedling, trykkbølgebehandling, kinesiotape, slyngetrening.
 • Marte Skaret Pettersen - Fysioterapeut
  Marte Skaret Pettersen
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg er en motivert og nysgjerrig fysioterapeut med brennende engasjement for å hjelpe deg med dine skader, smerter og plager. Du kan forvente at jeg lytter til din sykdomshistorie, utfører en grundig undersøkelse og i samråd med deg utarbeider en individuelt tilpasset behandlingsplan. Jeg ønsker å sette pasienten i sentrum, med mål om at du opplever økt livskvalitet.