Kiropraktor Drammen

Kiropraktor i Drammen

Hvorfor Klinikk For Alle i Drammen?

 • Kort eller ingen ventetid
 • Meget kompetente kiropraktorer
 • Bred erfaring med flere typer plager

Hva er en kiropraktor?

Kiropraktoren er primærkontakt for utredning, undersøkelse og behandling av nerve -  muskel- skjelettplager, og har en 6årig utdannelse på dette fagfeltet.

Vi kan undersøke og stille diagnose, og ut fra dette kartlegge best mulig behandlingsstrategi for pasienten. I tillegg kan vi sykemelde opp til 12 uker og henvise deg til spesialist og MR/røntgen ved behov.

Hvilke plager behandler en kiropraktor?

Generell smerte- og funksjonsproblematikk. De fleste av våre pasienter kommer med problemer i rygg, nakke, bekken, hodepine/svimmelhet eller smerter i armer/ben. Vi bruker flere forskjellige behandlingsmodaliteter for å oppnå ønsket resultat, men primært manipulasjonsbehandling, muskelbehandling samt øvelser.

Hva kan du forvente av oss?

Kiropraktorene hos oss tar seg tid til en grundig undersøkelse så du kan få best mulig tilrettelagt tverrfaglig behandling (evt kan vi henvise deg videre til rette instans). Vi ønsker alltid å ha pasienten i fokus og legger opp behandlingsforløpet deretter.

Hva er unikt med oss?

Vi jobber sammen i tverrfaglige team for best og raskest mulig behandlingsresultat for deg som pasient. Vi har pasienten i fokus og skreddersyr behandlingen for deg.​

Våre kiropraktorer:

Tiril Wam Grønborg

Jeg jobber som kiropraktor da jeg alltid har hatt lyst til å jobbe med mennesker, og er fasinert av menneskekroppen og alle dens fantastiske funksjoner. Jeg har slitt med ryggsmerter og diverse skader selv da jeg var aktiv innen turn som yngre, og har fått mye god hjelp hos kiropraktor. Dette inspirerte meg til å ta utdannelsen. Det er spennende å kunne finne ut av årsaken til en pasients plager, gjøre konkrete tiltak, og på denne måten forbedre funksjon og livskvalitet. Jeg jobber med generell utredning og behandling av alle plager innen muskel- skjelett- og nervesystem. De siste årene har jeg jobbet mye med, og tatt ekstra kurs på barn/baby og kvinnehelse (gravide og opptrening etter fødsel) som jeg har spesiell interesse for. Mine pasienter kan forvente en grundig, empatisk kiropraktor som tenker helhetlig og tverrfaglig, og gir deg oppfølging underveis.

Kristian Gabrielsen

Jeg jobber som kiropraktor fordi jeg opplever kroppen som fantastisk og spennende. Kroppen har en egen evne til å lege seg selv, men den trenger fra tid til annen hjelp på veien mot bedre helse. Jeg interesserer meg spesielt for kjeve/hodepine og svimmelhet, men selvfølgelig er nakke og rygg det jeg behandler mest som kiropraktor. Jeg har spesialisert meg innenfor svimmelhet, spesielt krystallsyken, samt kjeve og nakkeplager. Hos meg kan pasienten forvente en engasjert kliniker som får ting gjort. Jeg ønsker å ha pasienten i fokus og koordinere et best mulig tverrfaglig behandlingsforløp, enten på klinikken eller med våre lokale samarbeidspartnere.

Terje Hilde

Manipulasjons behandling, mobilisering, muskeltøying og bløtvevsteknikker. Behandler voksene og barn, ikke spedbarn.

 

 

 

Klinikk Plassering

Adresse:

Omstedgata 2, 3012 Drammen

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Terje Hilde - Fysioterapeut
  Terje Hilde
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Manipulasjons behandling, mobilisering, muskeltøying og bløtvevsteknikker. Behandler voksene og barn, ikke spedbarn. 
 • Kristian Gabrielsen - Fysioterapeut
  Kristian Gabrielsen
  Kiropraktor - Faglig Leder
  Bestill time Info
  Fagansvarlig Interesser: Hodepine/svimmelhet (krystallsyken, jeg bruker VNS briller for diagnostisering) , kjeve, nakkeproblemer, korsryggssmerter og prolaps. Behandling: manipulasjonsbehandling, traksjonsbehandling og bløtvevsbehan
 • Tiril Wam Grønborg - Fysioterapeut
  Tiril Wam Grønborg
  Kiropraktor / Kvinnehelse
  Bestill time Info
  Interesser: Diagnostikk og behandling av smerter i muskel/skjelett. Ekstra kompetanse; kvinnehelse, gravide og barn (inkl. spedbarn). Certifisert mammamagetrener. Beh: Manipulasjon, traksjon, muskelbehandling (+ims), øvelser