Ski

Klinikken ligger sentralt til i Ski sentrum i store, lyse lokaler. Du finner oss i 2. etasje i stasjonsbygningen på Ski togstasjon. Kommer du med bil, kan du enten parkere på parkeringsplassen rett ovenfor klinikken, eller på Ski Storsenter som ligger på nedsiden av klinikken.

Vi tilbyr:

Er det første gangen du bestiller time hos oss?

Les igjennom punktene under:
1) Timer skal alltid bestilles i navnet til den som skal til behandling.

2) Våre fysioterapeuter og manuellterapeuter er private. Dette betyr at du som pasient må betale timen i sin helhet, men at du får time raskt og får behandling av terapeuter med høyt kompetansenivå. Prisforskjellen mellom en offentlig og privat fysioterapeut/manuellterapeut ligger mellom 250-350 kr per konsultasjon.

3) Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

NB! Skal du bestille time til såletilpassing må du velge 60 min under bestillingen.

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 71 kr.

Velkommen!

Adresse:

Jernbaneveien 5-7 1400 Ski

Våre åpningstider:

Åpningstider julen 2023

Onsdag 27/12 - fredag 29/12: 09:00 - 15:00

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Bård Andreas Larsen
  Bård Andreas Larsen
  Manuellterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Nerve, muskel og skjelettplager. Rygg, nakke, hodepine og idrett. Behandling: Manuellterapi, manipulasjon og laserterapi.
 • Christian Lunow
  Christian Lunow
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Ekspertise innen ultralydundersøkelse. Utredning av overbelastningsskader (senebetennelser) i skulder, albue, hofte, kne, ankel. Utredning og behandling av nakke og ryggplager
 • Helene Barlindhaug
  Helene Barlindhaug
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Jeg jobber som kiropraktor fordi jeg ønsker å hjelpe deg med å oppnå bedre helse og økt livskvalitet. Jeg er spesielt interessert i å behandle smertetilstander som oppstår i muskel- og skjelettsystemet. Jeg bryr meg om hele kroppens tilstand, både den fysiske og psykiske helsen din. Målet mitt er å gi deg verktøyene du trenger for å ta en aktiv rolle i å forbedre din egen helse og livskvalitet. Hovedfokuset mitt er å hjelpe kroppen din med å komme tilbake til sitt normale funksjonsnivå uten smerte. Jeg legger stor vekt på å skape en trygg og omsorgsfull atmosfære der du føler deg viktig, respektert og godt ivaretatt.
 • Jonas Austin
  Jonas Austin
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Behandler smerter som oppstår i muskel- og skjelettsystemet i hele kroppen. Erfaring innenfor idrettsskader, pre- og post operativ behandling, samt hverdagsplager i nakke, skulder og rygg.
 • Matias Kollerud
  Matias Kollerud
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Undersøker og behandler akutte og langvarige plager i muskel- og skjelettsystemet. Interesserer meg spesielt innen idrettsskader, opptrening etter operasjon, belastningsskader og hverdagsplager i  rygg, skulder, albue, hofte, kne og ankel. Behandler med veiledet trening/øvelser, bløtvevsbehandling og pasientundervisning. Trykkbølge og kinesiotape.
 • Elisabeth Wergeland
  Elisabeth Wergeland
  Fysioterapeut - tar ikke forsikring
  Bestill time Info
  Interesser: akutt og langvarig bekken/ ryggplager. Gravide/ etter fødsel. Nakkeplager, stress. Behandling: triggerpunktbehandling, nåler/ IMS, rehabilitering, avspenning/ bløtvevsbehandling. Tar ikke forsikring
 • Cathrin Nordhagen Dalheim
  Cathrin Nordhagen Dalheim
  Osteopat/Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Tar ikke forsikring. Skulder/nakke, hofte, diafragma/stress, gravide og barn.
 • Marte Ramsfjell
  Marte Ramsfjell
  Osteopat - Tar ikke forsikringspasienter
  Bestill time Info
  Behandler plager med opphav i muskel- og skjelettsystemet. Blant annet langvarige, sammensatte tilfeller og plager relatert til stress. Behandler også akutte tilfeller.
 • Niclas Skärström
  Niclas Skärström
  Osteopat - Tar ikke forsikring
  Bestill time Info
  Behandling og opptrening av Svimmelhet og Balanseforstyrrelser, Hjernerystelser samt muskel og skjelettplager. Har varit en del av Klinikk for Alle siden 20 år. Utdannet Osteopat DO, med omfattende fordypning i Vestibular og Nevro-Ortopedisk Rehab.
 • Erika Hesselroth
  Erika Hesselroth
  Akupunktør
  Bestill time Info
  Muskelsmerter, spesielt rygg/nakke og albue, stressplager, søvnproblemer, allergi, bihuleproblematikk, kvinnehelse og modningsakupunktur. Kosmetisk akupunktur. Behandler med: klassisk akupunktur, IMS, triggerpunkt, elektro akupunktur
 • Atle Aasterud
  Atle Aasterud
  Såler/ idrettsmassasje/ muskelterapi/ Kinesiotape
  Bestill time Info
  Tilpasser dynamiske såler for å øke funksjon i fot, ankel, knær, hofter og rygg. 10 års erfaring i undersøkelse med funksjonelle tester og tilpassing av såler.  Idrettsmassasje, og klassisk massasje.
 • Klinikk for Alle
  Miriam Myhren Bouchleh
  Klinisk ernæringsfysiolog
  Bestill time Info
  Jeg er sertifisert klinisk ernæringsfysiolog med mastergrad fra Universitetet i Oslo. Min utdannelse i kombinasjon med min erfaring gjør at jeg kan jobbe med en rekke ulike problemstillinger og aldersgrupper. Jeg liker å ha fokus på det helhetlige bildet, og vil at vårt samarbeid skal gjøre deg sikrere på valg du tar i hverdagen, enten gjennom en skreddersydd kostholdsplan eller bidra med økt kunnskap. Jeg vil være en støttespiller, og vil skreddersy min kostholdsveiledning og behandling ut ifra dine behov og ditt utgangspunkt. Jeg er genuint opptatt av å kunne bruke all min kunnskap, min «drive» og min unike personlighet som ressurs slik at du oppnår dine mål og ønsker.
 • Kristian Vegsgaard
  Kristian Vegsgaard
  Lege/svimmelhet
  Info
  Øre Nese Hals lege med over 20 års erfaring. Generell kompetanse på Øre Nese Hals plager. En av landets mest erfarne på ballongdilatasjon til bihuler. Svimmelhetsutredning og -behandling i tett samarbeid med Nicklas Skärström. Interesseområder : Nese- bihuleproblematikk. Ultralyd med injeksjon. Timer må bestilles via link i online booking
 • Klinikk for Alle
  Tom Henry Sundøen
  Lege/svimmelhet
  Info
  Ultralyd med injeksjon. Timer må bestilles via link i online booking