Fysioterapeut Ski

Fysioterapeut i Ski

Hvorfor Klinikk For Alle i Ski?

  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente fysioterapeuter
  • Bred erfaring med flere typer plager

Beliggenhet

Adresse: Jernbaneveien 5-7, 1400 Ski Du finner oss i Ski Sentrum. Våre lokaler er i 2. etasje i stasjonsbygningen på Ski togstasjon (Jernbaneveien 5-7), med enkel tilgang både med bil og kollektivtrafikk.

Hva er en fysioterapeut?

En fysioterapeut jobber med kropp, bevegelse og funksjon for å fremme god helse. Kunnskapsfeltet omfatter smerter, plager og funksjonsproblemer som får konsekvenser for bevegelsessystemet. Kunnskapen er basert på viten om menneskets anatomi, fysiologi og bevegelsesutvikling. Behandling er basert på undersøkelse og vurdering av pasientens problem og hva pasienten selv ønsker hjelp til.  Nesten utelukkende består behandlingen av flere tiltak, ofte en kombinasjon av manuelle teknikker, treningsøvelser og endringer av forhold som ligger til grunn for plagen det søkes hjelp for.

Hvilke plager hjelper fysioterapi mot?

Fysioterapeuten jobber med muskel skjelett plager som smerter i:

  • Nakke, skulder, albue, hånd, rygg, hofte, kne, ankel, fot.
  • Idrettsskader.
  • Rehab-trening
  • Svangerskapstrening / trening etter fødsel

Hvorfor Klinikk For Alle i Ski?

Klinikk for Alle Ski er en klinikk med god atmosfære og høyt kompetansenivå. Hos oss vil du føle deg godt mottatt og at vi lytter til deg. Vi har terapeuter som er spesialisert innen muskel/skjelett og idrettsskader, diagnostisk ultralyd, utredning av balanse og svimmelhetsproblemer, akupunktur, massasje, kinesotape, såletilpassing, trykkbølgebehandling og mer. Er du usikker ring oss og snakk med enten Hege eller Yelena i resepsjonen eller en av oss terapeuter. Vi kan alltid ta en prat. Vi har også et godt samarbeid med fastlegene i området.

Våre fysioterapeuter

Cathrin Leander Nordhagen

Jeg jobber som fysioterapeut for at jeg har ett ønske om å fremme helse og være en bidragsyter til å øke pasientens livskvalitet. Gi de verktøy så de kan bli en aktiv aktør i sitt eget liv for å forbedre sin egen helse, og livskvalitet.

Jeg er interessert i smertetilstander i muskel og skjelett apparatet.  Brenner for å informere mine pasienter om deres situasjon. Jeg mener at kunnskap gir trygghet. Det er ett godt rammeverk for behandling og rehabiliteringen. Jeg interesserer meg i kroppen som helhet, den fysiske og psykiske helsen vår.

Jeg videreutdannet meg som osteopat. Med denne bakgrunnen har jeg fått mer kunnskap om hvordan kroppen henger sammen.  Har i dag en bredere kunnskap innenfor muskel og skjelett plager. Mitt hoved-fokus er søken etter de/den bakenforliggende årsakene til plagene.

Jeg jobber med alle muskel og skjelett plager. Både akutte, men også lengere varende smerter. Jeg har de siste årene kurset meg / fordypet meg innenfor nakke, skulder, kjeve-problematikker.

Jeg kan love at jeg er genuint interessert i å hjelpe med min kunnskap i manuell behandling og treningsveiledning. De må forvente at de selv må være en aktiv aktør for at målet om mindre smerte, bedre funksjon, og økt livskvalitet skal bli en realitet og ikke minst ha en langtids effekt.

Adresse:

Jernbaneveien 5-7, 1400 Ski

Våre åpningstider: