Fysioterapeut Ski

Hvorfor Klinikk For Alle i Ski?

 • Kort eller ingen ventetid
 • Meget kompetente fysioterapeuter
 • Bred erfaring med flere typer plager

Beliggenhet

Adresse: Jernbaneveien 5-7, 1400 Ski
Du finner oss i Ski Sentrum. Våre lokaler er i 2. etasje i stasjonsbygningen på Ski togstasjon (Jernbaneveien 5-7), med enkel tilgang både med bil og kollektivtrafikk.

Hva er en fysioterapeut?

En fysioterapeut jobber med kropp, bevegelse og funksjon for å fremme god helse. Kunnskapsfeltet omfatter smerter, plager og funksjonsproblemer som får konsekvenser for bevegelsessystemet. Kunnskapen er basert på viten om menneskets anatomi, fysiologi og bevegelsesutvikling. Behandling er basert på undersøkelse og vurdering av pasientens problem og hva pasienten selv ønsker hjelp til.  Nesten utelukkende består behandlingen av flere tiltak, ofte en kombinasjon av manuelle teknikker, treningsøvelser og endringer av forhold som ligger til grunn for plagen det søkes hjelp for.

Hvilke plager hjelper fysioterapi mot?

Fysioterapeuten jobber med muskel skjelett plager som smerter i:

 • Nakke, skulder, albue, hånd, rygg, hofte, kne, ankel, fot.
 • Idrettsskader.
 • Rehab-trening
 • Svangerskapstrening / trening etter fødsel

Hvorfor Klinikk For Alle i Ski?

Klinikk for Alle Ski er en klinikk med god atmosfære og høyt kompetansenivå. Hos oss vil du føle deg godt mottatt og at vi lytter til deg. Vi har terapeuter som er spesialisert innen muskel/skjelett og idrettsskader, diagnostisk ultralyd, utredning av balanse og svimmelhetsproblemer, akupunktur, massasje, kinesotape, såletilpassing, trykkbølgebehandling og mer. Er du usikker, ring oss på 97923000. Vi har også et godt samarbeid med fastlegene i området.

Våre fysioterapeuter

Cathrin Nordhagen Dalheim

Jeg jobber som fysioterapeut for at jeg har ett ønske om å fremme helse og være en bidragsyter til å øke pasientens livskvalitet. Gi de verktøy så de kan bli en aktiv aktør i sitt eget liv for å forbedre sin egen helse, og livskvalitet.
Jeg er interessert i smertetilstander i muskel og skjelett apparatet.  Brenner for å informere mine pasienter om deres situasjon. Jeg mener at kunnskap gir trygghet. Det er ett godt rammeverk for behandling og rehabiliteringen. Jeg interesserer meg i kroppen som helhet, den fysiske og psykiske helsen vår.
Jeg videreutdannet meg som osteopat. Med denne bakgrunnen har jeg fått mer kunnskap om hvordan kroppen henger sammen.  Har i dag en bredere kunnskap innenfor muskel og skjelett plager. Mitt hoved-fokus er søken etter de/den bakenforliggende årsakene til plagene.
Jeg jobber med alle muskel og skjelett plager. Både akutte, men også lengere varende smerter. Jeg har de siste årene kurset meg / fordypet meg innenfor nakke, skulder, kjeve-problematikker.

Jeg kan love at jeg er genuint interessert i å hjelpe med min kunnskap i manuell behandling og treningsveiledning. De må forvente at de selv må være en aktiv aktør for at målet om mindre smerte, bedre funksjon, og økt livskvalitet skal bli en realitet og ikke minst ha en langtids effekt.

Elisabeth Wergeland

Målet med arbeidet mitt er først og fremst å bidra til å gjenopprette kroppens normale og smertefrie funksjonsnivå.
Jeg har over 10 års erfaring i mitt yrke og har fått en bred kompetanse innenfor muskel og skjelettplager.
Mitt interessefelt strekker seg fra kvinnehelse til belastningsplager, slik som senebetennelser.

Jeg legger vekt på tett dialog slik at behandlingen blir individuelt tilpasset og mest mulig målrettet. Tilstanden evalueres kontinuerlig, tiltakene justeres og rettes etter behov. Det er viktig for meg å skape en trygg atmosfære der pasienten opplever å være i sentrum, føler seg respektert og ivaretatt.
Pasientgruppen er unge og voksne i alle livssituasjoner som opplever utfordringer i bevegelsesapparatet.

Davin Joshua Vanstone

Jeg er en allmenfysioterapeut som ble ferdig utdannet fra University of Queenland Australia i 2014. Jeg har diverse erfaring fra sportsklubber, private og offentlige helsetjenester og spesiell interesse og kompetanse, blant annet innenfor idretts- og muskelskjelettplager, artrose (slitasjegikt) og pre- og post operativrehabilitering.

For meg er det viktig at du bli hørt, at vi bruke tid slik at jeg kan gi deg hjelpsom informasjon og målrettet behandling. Med mål om rask retur tilbake til sport, arbeid eller aktiviteter som har betydning for deg.

Fysioterapi betyr at du få en nøyaktig undersøkelse, et skreddersydd trening- og behandlingsprogram som er evidensbasert og styrt av kliniskerfaring. Jeg bruker også en rekke manuellterapi-teknikker som innebærer blant annet massasje, leddmanipulasjon, og sportsteiping. Dette for å hjelpe deg å komme raskt i gang med bevegelser og trening.

Jonas Austin

Skulder, rygg, kne, hote, ankler, albue, sportsmedisin

Matias Kollerud

Undersøker og behandler akutte og langvarige plager i muskel- og skjelettsystemet. Interesserer meg spesielt innen idrettsskader, opptrening etter operasjon, belastningsskader og hverdagsplager i  rygg, skulder, albue, hofte, kne og ankel. Behandler med veiledet trening/øvelser, bløtvevsbehandling og pasientundervisning.

 

Klinikk Plassering

Adresse:

Jernbaneveien 5-7, 1400 Ski

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Elisabeth Wergeland - Massasjeterapeut og Pilates instruktør
  Elisabeth Wergeland
  Fysioterapeut - tar ikke forsikring
  Bestill time Info
  Interesser: akutt og langvarig bekken/ ryggplager. Gravide/ etter fødsel. Nakkeplager, stress. Behandling: triggerpunktbehandling, nåler/ IMS, rehabilitering, avspenning/ bløtvevsbehandling. Tar ikke forsikring
 • Cathrin Nordhagen Dalheim - Massasjeterapeut og Pilates instruktør
  Cathrin Nordhagen Dalheim
  Osteopat/Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Tar ikke forsikring. Skulder/nakke, hofte, diafragma/stress, gravide og barn.
 • Davin Joshua Vanstone - Massasjeterapeut og Pilates instruktør
  Davin Joshua Vanstone
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Behandler diverse idretts- og muskelskjelett plager, artrose (slitasjegikt), og pre-og post operativbehandling, fall og balanse hos eldre.  Behandler med terapeutiske øvelser, leddmobilisering og leddmanipulasjon, bløtdelsbehandling, teiping. 
 • Marthe Jørstad  - Massasjeterapeut og Pilates instruktør
  Marthe Jørstad 
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Behandler muskel- og skjelettplager i hele kroppen med spesiell interesse for idrett- og løpeskader.  Bruker nåler, bløtvevsbeahndling, kinesiotape, trykkbølge og øvelsesbehandling.  Sertifisert aktiv mot kreft-instruktur, samt aktiv med artrose.