Osteopat Ski

Hvorfor Klinikk For Alle Ski?

- Osteopat med spesialisering
- Bred erfaring med flere typer plager

Hva er osteopati?

Osteopati er en autorisert helseprofesjon basert på vitenskapelige og kliniske fag hovedsakelig for behandling av muskel- og skjelettplager. Osteopaten har i sin utdanning bakgrunn i medisinske fag som anatomi, sykdomslære, nevrologi og lignende, og behandler plager med hendene som verktøy.

Osteopaten er grundig trent i å se sammenhenger i kroppen til pasienten, og en kan derfor forvente en grundig gjennomgang av sykehistorie, livssituasjon, livsstil, plager, vondter osv. ved første konsultasjon hos en osteopat.

En osteopat kan ofte jobbe andre steder enn der smerten sitter, da ting ofte er komplekst og sammensatt av flere ting enn kun der det er vondt.

Hva behandler en osteopat?

I all hovedsak alle former for muskel og skjelettplager som for eksempel ryggsmerter, nakkesmerter, skuldersmerter, hodepine, hofte og bekkenproblematikk, kjevespenninger/plager, og enkelte tilstander som fordøyelsesplager, refluks problematikk og menstruasjonssmerter. Vi har også spisskompetanse mot svimmelhet og krystal

 

Våre Osteopater

 

Niclas Skärström

Behandling og opptrening av svimmelhet- og balanseforstyrrelser, hjernerystelser, samt muskel- og skjelettplager. Har varit en del av Klinikk for Alle i over 20 år. Utdannet Osteopat DO, med omfattende fordypning i vestibular- og nevro-ortopedisk rehabilitering. 

 

Marte Ramsfjell

Behandler plager med opphav i muskel- og skjelettsystemet, blant annet langvarie, sammensatte tilfeller, og plager relatert til stress. Behandler også akutte tilfeller.