Åsane

Vår flotte klinikk ligger på Horisont Senter i Åsane. Her finner du gode parkeringsmuligheter og flinke terapeuter som jobber sammen får å få deg frisk. Inngang ligger på baksiden av senteret mot Åsane-hallen.

Vi tilbyr:

Er det første gangen du bestiller time hos oss?

Les igjennom punktene under:
Timer skal alltid bestilles i navnet til den som skal til behandling.
Våre fysioterapeuter er private. Dette betyr at du som pasient må betale timen i sin helhet, men at du får time raskt og får behandling av terapeuter med høyt kompetansenivå. Prisforskjellen mellom en offentlig og privat fysioterapeut ligger mellom 250-350 kr per konsultasjon.

Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 71 kr.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

Velkommen!

Adresse:

Myrdalsvegen 2 5130 Nyborg

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Karina Tjore
  Karina Tjore
  Fysioterapeut - vikar
  Bestill time Info
  Jeg er en fysioterapeut med mange års erfaring fra idretten som utøver og er selv aktiv håndballspiller. Etter flere langvarige skader gjennom egen karriere, ønsker jeg nå å bidra til å hjelpe andre til å mestre sin hverdagen på en så god måte som mulig. Jeg har særlig interesse for muskel- og skjelettplager, idrettsskader og stressrelaterte plager. Jeg har også erfaring fra arbeid med barn og ungdom og nevrologi. Hos meg vil du føle deg ivaretatt og få en behandling tilpasset deg og dine behov. 
 • Ingvild Frostad Gulichsen
  Ingvild Frostad Gulichsen
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Som fysioterapeut jobber jeg med smerter i forbindelse med musklatur og ledd, både nyoppstått og langvarige/kroniske plager. Jeg har erfaring med behandling og undersøkelse av barn og ungdom, inkludert spedbarn. I den forbindelse behandler jeg også smerter og plager som oppstår under graviditet og/eller i barselperioden. I tillegg har jeg bred erfaring med problemer knyttet til pust og respirasjon, for eksempel KOLS og astma. Jeg er også interessert i i nevrologi, eksempelvis følgeplager etter slag, Parkinsons og Cerebral Parese. Første time hos meg består i grundig undersøkelse og vurdering av videre behandling. I behandling bruker jeg treningsveiledning, manuellbehandling som massasje og mobilisering, samt kroppsbevisthet og avspenning. Målet med behadlingen er å skape bedre livskvalitet, og å gi deg verktøyene du trenger for å leve slik du ønsker.
 • Joakim Lokøy Nordøy
  Joakim Lokøy Nordøy
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Joakim er utdannet fysioterapeut ved OsloMet Storbyuniversitetet. Han jobber med akutte og langvarige muskel- og skjelettplager, idrettsskader og stressrelaterte plager. Han benytter behandlingsmetoder som muskulær behandling, IMS/nålebehandling, trykkbølgebehandling, teiping, leddmobilisering, øvelser/opptrening og veiledning.
 • Monica Trones
  Monica Trones
  Kiropraktor - tar ikke forsikring
  Bestill time Info
  Jeg er interessert i å hjelpe mennesker i alle aldre. Jeg behandler blant annet akutte og langvarige nakkesmerter, ryggplager og isjas. I tillegg behandler jeg skuldre, albue, håndledd, hofte, knær og føtter. Jeg tilpasser behandlingsmetoder i forhold til pasientens behov og ønske. Behandlingsmetoder kan bestå av manipulasjon/leddmobilisering, traksjon, bløtvevsbehandling og nåler. Tar ikke forsikring.  
 • Vegard Tufte
  Vegard Tufte
  Kiropraktor - Faglig Leder
  Bestill time Info
  Interesse: Rygg og nakke. Isjas. Hodepine. Migrene. Svimmelhet. Behandling: Manipulasjon/mobilisering, triggerpunkt, traksjon og veiledning.
 • Elisa-Beth Tveitnes
  Elisa-Beth Tveitnes
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Eg er utdanna kiropraktor i vaksen alder, ved Life University, Atlanta, USA. Etter mange år med eigne plager «fann» eg kiropraktikken, og glødar no for att andre skal få hjelp. Eg jobbar mykje med hovudverk, svimmelheit, nakke og korsryggs-plager. I tillegg til manuell justering nyttar eg funksjonell nevrologi, kinesiotape og bløtvevsbehandling. Og alle får behandling tilpassa sitt behov.
 • Brynjar Oli Gudmundsson
  Brynjar Oli Gudmundsson
  Muskel/Massasjeterapeut
  Bestill time Info
  Jeg har bred erfaring innenfor rehabilitering som utdannet ergoterapeut og har arbeidet både i spesialisthelsetjenesten og kommunale helsetjenesten.Etter syv år som ergoterapeut på nevrologisk avdeling og kommunal rehabiliteringsavdeling har jeg tilegnet meg god kunnskap om samspillet mellom mennesket og omgivelsene, mestring og livskvalitet samt hvordan menneskekroppen fungerer. Som terapeut strever jeg for alle skal være aktive ogdeltakende i eget liv, og det tar jeg med meg videre som utdannet massasjeterapeut.Selv har jeg drevet med fotball, crossfit og langdistanseløping i mitt liv og i den siste tiden flyttet meg over til fjellturer, styrketrening og klatring/ buldring. Som utdannet Massasjeterapeut gjennom Norges massasjeforbund får jeg inn et bredt spekter pasienter med mange forskjelligeutfordringer, og bruker jeg min kompetanse og erfaring for å sette sammen det beste behandlingsforløpet for deg.Arbeidsmetoder jeg bruker er klinisk massasjeterapi (klassisk massasje, dypvevsmassasje, idrettsmassasje, rolig massasje) –triggerpunktbehandling –terapeutisk tøyning –egentøyningsprogram – enkle og effektive styrkeøvelser – råd og veiledning for at du skal kunne mestre hverdagen din.
 • Frida Sundal Børresen
  Frida Sundal Børresen
  Fysioterapeut - i permisjon
  Info
  Jeg er fysioterapeut med en brennende motivasjon for å hjelpe deg med dine skader,smerter og/eller plager. For meg er rehabilitering vel så viktig som helsefremmende og -forebyggende tiltak,og du vil bli møtt med tiltak som er individuelt tilpasset deg og dine mål.Det viktigste er at du føler deg sett og ivaretatt i undersøkelse, behandling og oppfølging hos meg!Muskel- og skjelettplager, idrett, barn, kroniske smerter/lidelser og nevrologi. Treningsveiledning og øvelser, muskelterapi, og mobiliseringsteknikker.