Fysioterapeut Asane

fysioterapeut i Åsane

Hvorfor Klinikk For Alle i Åsane?

  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente fysioterapeuter
  • Bred erfaring med flere typer plager

Beliggenhet

Adresse: Vår klinikk ligger i nye Horisont Senter.

Hva er en fysioterapeut? En fysioterapeut har autorisasjon som helsepersonell og jobber med mennesker i alle aldre. Fysioterapeuten kan hjelpe til med å forebygge og behandle sykdommer eller skader i muskel-/skjelettsystemet. ​

Hva behandler en fysioterapeut? Fysioterapeuter behandler plager, sykdommer og skader fra muskel-/skjelettsystemet​​

Hva kan du forvente av oss? Pasienter kan forvente å få god hjelp til å bli kvitt sine plager. Fysioterapeuten har fokus på aktivitet, kropp og bevegelse og bruker ulike metoder for å hjelpe deg mot en smertefri hverdag. ​

Hva er unikt med oss? Våre fysioterapeuter tilbyr ultralyddiagnostikk, samt behandling og oppfølging/rehabilitering etter skader, muskel-/skjelettplager, svimmelhet og krystallsyke.

Våre fysioterapeuter

Marit Mongstad

Jeg jobber som fysioterapeut fordi jeg er ønsker å kunne hjelpe både unge og eldre med å ha et aktivt liv uten kroppslige plager. Som fysioterapeut får jeg daglig hjelpe folk på veien mot å bli kvitt sine plager, noe som er svært givende. Selv har jeg bakgrunn fra idrett og ønsker at alle skal kunne være i bevegelse uten smerteproblematikk. Jeg jobber med både barn og voksne, med veldig varierende plager. Eksempler er idrettsskader, muskel/skjelettsmerter, hodepine og svimmelhet. Mine pasienter kan forvente en fysioterapeut som lytter og setter krav, gjennomfører en grundig undersøkelse og legger til rette for god rehabilitering av dine plager. 

Kristoffer Grønmyr

Jeg videreutdanner meg innen ultralyddiagnostikk, som gjør at jeg har mulighet for rask bildediagnostikk der det er behov for det. Ultralyd er et godt hjelpemiddel når man er i tvil, og kan sikre at riktig behandling igangsettes. Alle mine pasienter kan forvente en terapeut som tar seg tid til å lytte og som er opptatt av å sette i gang riktig behandling tidlig.

Adresse:

Myrdalsvegen 2, 5131 Nyborg

Våre åpningstider: