Fysioterapeut Åsane

Hvorfor Klinikk For Alle i Åsane?

Kort eller ingen ventetid
Meget kompetente fysioterapeuter
Bred erfaring med flere typer plager

Beliggenhet

Adresse:
Vår klinikk ligger i nye Horisont Senter.

Hva er en fysioterapeut?

En fysioterapeut har autorisasjon som helsepersonell og jobber med mennesker i alle aldre. Fysioterapeuten kan hjelpe til med å forebygge og behandle sykdommer eller skader i muskel-/skjelettsystemet. ​

Hva behandler en fysioterapeut?

Fysioterapeuter behandler plager, sykdommer og skader fra muskel-/skjelettsystemet​​

Hva kan du forvente av oss?

Pasienter kan forvente å få god hjelp til å bli kvitt sine plager. Fysioterapeuten har fokus på aktivitet, kropp og bevegelse og bruker ulike metoder for å hjelpe deg mot en smertefri hverdag. ​

Hva er unikt med oss?

Våre fysioterapeuter tilbyr ultralyddiagnostikk, samt behandling og oppfølging/rehabilitering etter skader, muskel-/skjelettplager, svimmelhet og krystallsyke.

Våre fysioterapeuter

Kristoffer Grønmyr

Jeg videreutdanner meg innen ultralyddiagnostikk, som gjør at jeg har mulighet for rask bildediagnostikk der det er behov for det. Ultralyd er et godt hjelpemiddel når man er i tvil, og kan sikre at riktig behandling igangsettes. Alle mine pasienter kan forvente en terapeut som tar seg tid til å lytte og som er opptatt av å sette i gang riktig behandling tidlig.

Malin Hrannardottir Skeie

Du kan komme til meg for opptrening før/etter operasjon, idrettsrelaterte skader, svangerskapsrelaterte plager/ gravide, muskel -og skjelettplager
(kontorplager, nakke, skulder, rygg, kne, kjeve) og liknende. Enten målet er å bli smertefri, komme tilbake til arbeid/hverdag eller prestere på en idrettsarena, så skal jeg gjøre mitt ytterste for å tilrettelegge for god behandling. Hos meg vil du bli sett, hørt og tatt på alvor.

Jeg er toppidrettsutøver og spiller volleyball på øverste nivå i Norge. Jeg har bred erfaring innenfor barne- og bedriftsidretten som
utøver og trener. Jeg har også tidligere erfaring som fysioterapeut i kommunen, på rehabiliteringssenter og sykehus. I tillegg er jeg sertifisert Aktiv med Artrose fysioterapeut (AktivA).

Frida Sundal Børresen

Jeg er fysioterapeut med en brennende motivasjon for å hjelpe deg med dine skader, smerter og/eller plager. Hos meg vil du bli møtt med tiltak som er individuelt tilpasset deg og din hverdag.
Det viktigste for meg er at du føler deg sett og ivaretatt i all undersøkelse, behandling og oppfølging! Jeg har et bredt faglig interessefelt og syntes nye utfordringer er spennende og engasjerende.

Jeg har spesielt interesse for jobb-/kontorrelaterte tilstander, belastningsplager, idrettsskader, langvarig smerteproblematikk, barn/spedbarn og gravide.
Hos meg kan du forvente en terapeut som lytter, undersøker grundig og vil hjelpe deg i behandling ut fra ditt utgangspunkt, samt dine forventninger og mål.

Klinikk Plassering

Adresse:

Myrdalsvegen 2, 5131 Nyborg

Våre åpningstider: