Fysioterapeut Åsane

Hvorfor Klinikk For Alle i Åsane?

Kort eller ingen ventetid
Meget kompetente fysioterapeuter
Bred erfaring med flere typer plager

Beliggenhet

Adresse:
Vår klinikk ligger i nye Horisont Senter.

Hva er en fysioterapeut?

En fysioterapeut har autorisasjon som helsepersonell og jobber med mennesker i alle aldre. Fysioterapeuten kan hjelpe til med å forebygge og behandle sykdommer eller skader i muskel-/skjelettsystemet. ​

Hva behandler en fysioterapeut?

Fysioterapeuter behandler plager, sykdommer og skader fra muskel-/skjelettsystemet​​

Hva kan du forvente av oss?

Pasienter kan forvente å få god hjelp til å bli kvitt sine plager. Fysioterapeuten har fokus på aktivitet, kropp og bevegelse og bruker ulike metoder for å hjelpe deg mot en smertefri hverdag. ​

Hva er unikt med oss?

Våre fysioterapeuter tilbyr ultralyddiagnostikk, samt behandling og oppfølging/rehabilitering etter skader, muskel-/skjelettplager, svimmelhet og krystallsyke.

Våre fysioterapeuter

Frida Sundal Børresen

Jeg er fysioterapeut med en brennende motivasjon for å hjelpe deg med dine skader, smerter og/eller plager. Hos meg vil du bli møtt med tiltak som er individuelt tilpasset deg og din hverdag.
Det viktigste for meg er at du føler deg sett og ivaretatt i all undersøkelse, behandling og oppfølging! Jeg har et bredt faglig interessefelt og syntes nye utfordringer er spennende og engasjerende.

Jeg har spesielt interesse for jobb-/kontorrelaterte tilstander, belastningsplager, idrettsskader, langvarig smerteproblematikk, barn/spedbarn og gravide.
Hos meg kan du forvente en terapeut som lytter, undersøker grundig og vil hjelpe deg i behandling ut fra ditt utgangspunkt, samt dine forventninger og mål.

Ingvild Frostad Gulichsen

Som fysioterapeut jobber jeg med smerter i forbindelse med muskulatur og ledd, både nyoppstått og langvarige/kroniske plager. Jeg har erfaring med behandling og undersøkelse av barn og ungdom, inkludert spedbarn. I den forbindelse behandler jeg også smerter og plager som oppstår under graviditet og/eller i barselperioden. I tillegg har jeg bred erfaring med problemer knyttet til pust og respirasjon, for eksempel KOLS og astma.

Jeg er også interessert i i nevrologi, eksempelvis følgeplager etter slag, Parkinsons og Cerebral Parese.
Første time hos meg består i grundig undersøkelse og vurdering av videre behandling. I behandling bruker jeg treningsveiledning, manuellbehandling som massasje og mobilisering, samt kroppsbevisthet og avspenning. Målet med behandlingen er å skape bedre livskvalitet, og å gi deg verktøyene du trenger for å leve slik du ønsker.

Vilde Nesbø Ådland

Jeg er en motivert fysioterapeut som ønsker å hjelpe deg med dine skader, smerter og/eller plager for å bedre din hverdag. For meg er det viktig at du som pasient blir sett og ivaretatt, og at vi finner individuelle tiltak/behandling, som passer for deg for å nå dine mål. Som terapeut har jeg erfaring med barn (inkludert spedbarn), ungdom og voksne. Videre har jeg erfaring med muskel- og skjelettplager, idrett, barn, kroniske smerter/lidelser og stressrelaterte plager. Jeg bruker treningsveiledning og øvelser, muskelterapi og mobiliseringsteknikker i min behandling. 

Adresse:

Myrdalsvegen 2, 5131 Nyborg

Våre åpningstider: