Kiropraktor Åsane

Kiropraktor på Åsane

Kiropraktor Åsane

Hvorfor Klinikk For Alle på Åsane?

  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente kiropraktorer
  • Bred erfaring med flere typer plager

Hva er en kiropraktor?
En kiropraktor undersøker, diagnostiserer og behandler nerve-, muskel- og skjelettplager.  Kiropraktor er primærkontakt og en trenger derfor ikke henvisning fra lege og har henvisningsrett til bildediagnostikk som F.eks. MR og røntgen, legespesialist  og fysioterapi samt sykemelding opp til 12 uker.

Hva kan du forvente av oss?
Pasienter kan forvente god kompetanse, grundig undersøkelse og god behandling. Våre kiropraktorer tilbyr behandling og oppfølging av svimmelhet og krystallsyke, samt mor og barn.

Våre kiropraktorer:

Vegard Tufte 

Jeg har nå jobbet som kiropraktor i snart 20 år. Jeg stortrives fortsatt like godt med jobben. Alle pasienter er forskjellige og unike, derfor er det viktig å lytte godt til hva de sier samt gjøre en grundig undersøkelse. På den måten kan jeg gi hver enkelt den beste og mest optimale behandling.

Elisa-Beth Tveitnes

Eg er utdanna kiropraktor i vaksen alder, ved Life University, Atlanta, USA. Etter mange år med eigne plager «fann» eg kiropraktikken, og glødar no for att andre skal få hjelp. Eg jobbar mykje med hovudverk, svimmelheit, nakke og korsryggs-plager. I tillegg til manuell justering nyttar eg funksjonell nevrologi, kinesiotape og bløtvevsbehandling. Og alle får behandling tilpassa sitt behov.

Monica Trones

Jeg er interessert i å hjelpe mennesker i alle aldre. Jeg behandler blant annet akutte og langvarige nakkesmerter, ryggplager og isjas. I tillegg behandler jeg skuldre, albue, håndledd, hofte, knær og føtter. Jeg tilpasser behandlingsmetoder i forhold til pasientens behov og ønske. Behandlingsmetoder kan bestå av manipulasjon/leddmobilisering, traksjon, bløtvevsbehandling og nåler. Tar ikke forsikring.  

Klinikk Plassering

Adresse:

Myrdalsvegen 2, 5130 Nyborg Klinikken vår ligger i nye Horisont Senter sammen mange andre butikker, med gratis parkering rett utenfor døren.

Våre åpningstider: