Kiropraktor Åsane

Kiropraktor på Åsane

Kiropraktor Åsane

Hvorfor Klinikk For Alle på Åsane?

  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente kiropraktorer
  • Bred erfaring med flere typer plager

Hva er en kiropraktor? En kiropraktor undersøker, diagnostiserer og behandler nerve-, muskel- og skjelettplager.  Kiropraktor er primærkontakt og en trenger derfor ikke henvisning fra lege og har henvisningsrett til bildediagnostikk som F.eks. MR og røntgen, legespesialist  og fysioterapi samt sykemelding opp til 12 uker.

Hva kan du forvente av oss? Pasienter kan forvente god kompetanse, grundig undersøkelse og god behandling. Våre kiropraktorer tilbyr behandling og oppfølging av svimmelhet og krystallsyke, samt mor og barn.

Våre kiropraktorer:

Vegard Tufte

Jeg har nå jobbet som kiropraktor i snart 20 år. Jeg stortrives fortsatt like godt med jobben. Alle pasienter er forskjellige og unike, derfor er det viktig å lytte godt til hva de sier samt gjøre en grundig undersøkelse. På den måten kan jeg gi hver enkelt den beste og mest optimale behandling.

Siw Østern Svarliaunet

Jeg jobber som kiropraktor og stortrives med å behandle plager på både voksne og barn/babyer. Hos meg kan pasienten forvente en grundig undersøkelse med forklaring og en plan fremover for akkurat den plagen. Behandlingen består av både muskel- og leddbehandling og eventuelt bruk av teip eller nåler om nødvendig.

Alexander Fredriksen

Jeg jobber som kiropraktor fordi jeg trives veldig å jobbe med mennesker som sliter med forskjellige muskel- og skjelettplager. Har slitt mye med det selv og kiropraktor yrket har hjulpet meg gjennom disse plagene. Det å kunne se at pasienten mine får en øyeblikkelig lindring av smerter og forbedret funksjon er noe jeg setter veldig høyt. Det som interesserer meg mer enn annet er det å kunne hjelpe både unge og gamle som er plaget av stressnakke og hodepine. Pasientene kan forvente en nøye gjennomgang av syke historie, en omfattende undersøkelse av muskel- og skjelettsystemet for å så sette oss ned å planlegge grundig hvordan dette skal behandles sammen. Jeg stiller også krav til mine pasienter slik at forebygging gjøres på hjemmebane.

Adresse:

yrdalsvegen 2, 5130 Nyborg Klinikken vår ligger i nye Horisont Senter sammen mange andre butikker, med gratis parkering rett utenfor døren.

Våre åpningstider: