Kiropraktor Åsane

Kiropraktor på Åsane

Kiropraktor Åsane

Hvorfor Klinikk For Alle på Åsane?

  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente kiropraktorer
  • Bred erfaring med flere typer plager

Hva er en kiropraktor? En kiropraktor undersøker, diagnostiserer og behandler nerve-, muskel- og skjelettplager.  Kiropraktor er primærkontakt og en trenger derfor ikke henvisning fra lege og har henvisningsrett til bildediagnostikk som F.eks. MR og røntgen, legespesialist  og fysioterapi samt sykemelding opp til 12 uker.

Hva kan du forvente av oss? Pasienter kan forvente god kompetanse, grundig undersøkelse og god behandling. Våre kiropraktorer tilbyr behandling og oppfølging av svimmelhet og krystallsyke, samt mor og barn.

Våre kiropraktorer:

Vegard Tufte 

Jeg har nå jobbet som kiropraktor i snart 20 år. Jeg stortrives fortsatt like godt med jobben. Alle pasienter er forskjellige og unike, derfor er det viktig å lytte godt til hva de sier samt gjøre en grundig undersøkelse. På den måten kan jeg gi hver enkelt den beste og mest optimale behandling.

Alexander Aloysius Jensen

 Jeg bestemte meg for å bli kiropraktor etter å ha pådratt meg en langvarig skade i tenårene som ikke ble bedre etter å ha prøvd flere behandlingsformer. Kiropraktoren min hjalp meg å returnere til de aktivitetene jeg ønsket, og siden den gang har jeg vært fascinert av kiropraktikken. I dag trives jeg godt med å behandle barn og voksne i alle aldre og benytter meg av Sacro-Occipital Technique som er en teknikk som kan tilpasses alle aldersgrupper. For meg er det viktig å kunne forstå og korrigere årsaken til pasientens smerte. Pasienten kan forvente en nøye undersøkelse og behandlingsplan ved konsultasjon.

Adresse:

yrdalsvegen 2, 5130 Nyborg Klinikken vår ligger i nye Horisont Senter sammen mange andre butikker, med gratis parkering rett utenfor døren.

Våre åpningstider: