Arna

Velkommen til Klinikk for Alle Arna. Vi hjelper deg med dine muskel - og skjelettplager. Du finner oss i samme bygg som Naprapatlandslaget og dersom du har behov for kiropraktor eller fysioterapeut så hjeper vi deg med undersøkelse og behandling. Velkommen til oss! 

Behandlingsmetoder

Kiropraktikk

Fysioterapi

Trykkbølgebehandling

Kinesiotaping

Balanse- og svimmelhetsproblematikk

Testing med VNG-briller

Veibeskrivelse

Du finner oss i vestfløyen i 3. etg på Øyrane Torg, vis a vis Øyrane Legekontor. Enkleste adkomst er fra trappehus/heis ved Rema 1000 (1.etg) eller Sparebanken (2.etg), men du kan også benytte trappehuset ved Spar/Hjelle. Inngang er fra hovedgang i 3. etg. 

Kollektivtransport?

Øyrane Torg ligger som nærmeste nabo til Arna Stasjon (tog) og Arna Terminal (buss).

Toget tar 8 min fra Bergen sentrum, kjører du bil bruker du ca 10 min fra Åsane på E16, eller 15 min fra Nesttun. Det finnes også egen brygge dersom du kommer sjøveien.

Prisliste

Adresse:

Ådnavegen 63, 5260 indre arna

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Vilde Nesbø Ådland
  Vilde Nesbø Ådland
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg er en motivert fysioterapeut som ønsker å hjelpe deg med dine skader, smerter og/eller plager for å bedre din hverdag. For meg er det viktig at du som pasient blir sett og ivaretatt, og at vi finner individuelle tiltak/behandling, som passer for deg for å nå dine mål.  Som terapeut har jeg erfaring med barn (inkludert spedbarn), ungdom og voksne. Videre har jeg erfaring med muskel- og skjelettplager, idrett, barn, kroniske smerter/lidelser og stressrelaterte plager. Jeg bruker treningsveiledning og øvelser, muskelterapi og mobiliseringsteknikker i min behandling. 
 • Elisa-Beth Tveitnes
  Elisa-Beth Tveitnes
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  KIROPRAKTOR  Elisa-Beth er utdanna kiropraktor frå Life University i Atlanta i USA. Og har jobba som kiropraktor sidan 2017.  I verktøyskassa si har ho teknikken som heiter funksjonell nevrologi i tillegg til fleire andre manuelle behandlingsmetodar.   Interesser: Nakke og korsryggplagar. Kjeveproblem. Hovudverk, svimmelheit. Funksjonell nevrologi, kinesiotape og bløtvevsbehandling. Veiledning i stresshandtering i kvardagen.  Alle får behandling tilpassa sitt behov.