Trening

Klinikk for Alle har en rekke ulike treningstilbud

Våre fysioterapeuter tilbyr deg et individuelt tilpasset treningsprogram med utgangspunkt i dine behov og dine forutsetninger. Vårt tilbud inkluderer slyngetrening, Mensendieck behandling og medisinsk treningsterapi. Vi tilbyr også veiledet trening i små grupper på 4-6 stk. i vårt treningssenter. Det er også mulig å få veiledet trening i ditt nærområde eller på din arbeidsplass.

Slyngetrening:

Behandlingstilbud_trening Ved hjelp av "slynger" blir pasienten tvunget til å bruke små stabiliserende muskler som ellers ikke er i bruk. Aktiviseringen av disse musklene skaper stabilitet og gjenoppretter normal bevegelighet i leddene slik at pasienten får mindre smerter og mindre sjanse for tilbakefall.

Mensendiecktrening:

Trening med den hensikt å informere, lære og motivere deg til egeninnsats. Øvelsene tilpasses dine behov og toleranse for bevegelse og belastning. Det legges vekt på bevisst viljestyrt muskelarbeid, og veksling mellom spenning og avspenning. Det gis individuell veiledning i gruppen. Klinikk for Alle Storo tilbyr denne type trening.

Medisinsk trening:

Stabiliserende trening med fysioterapeut som veileder. Vårt treningstilbud kan variere fra klinikk til klinikk. Klinikken For Alle Sola har eget rehabiliteringssenter for pasientene i Rogaland med muligheter for egentrening. Åpningstidene er fra kl. 06:00-22:00 hver dag hele året. Ta kontakt med resepsjonen på Sola for mer informasjon og inngangskort.

Yoga:

Vi tilbyr yoga på Klinikk For Alle Bryn og Klinikk for Alle Sola. Les mer om tilbudet på Bryn her, og Sola her.

Trening for gravide:

Vi tilbyr spesielt tilpasset trening for gravide på KFA Bryn. Tilbudet kan du lese mer om her.

4x4 Intervalltrening:

Flere av våre klinikker tilbyr 4x4 intervalltrening. 4x4 står for 4 økter à 4 minutter med høy intensitet, med pauser imellom. Har du et ønske om å komme i bedre form, er 4x4 trening en fantastisk måte å gjøre dette på. Her får du et skreddesydd treningsprogram med både kondisjon og styrke øvelser etter 4x4 prinsippet, samtidig med god oppfølgning fra fysioterapeut. Denne måten å trene på er i følge forskning en av de mest effektive treningsmetodene for å få økt kondisjon og resultatene kommer raskt! Hvis du vil vite mer om hva deltagerene av våre 4x4 treningskurs har syntes, klikk her.