Sola Treningstilbud

ELDRE TRIM TRENING:
Er du godt voksen og vil komme deg i gang med en formstrening? Prøv Eldre Trim trening, for å se hvis det blir den rett treningen for deg! • lette øvelser og rolig tempo for en sterkere, friskere kropp mer i balanse • god time for alle og den kan tilpasses ditt nivå. • oppvarming, styrkeøvelser/balanseøvelser og avspenning, med elementer fra yoga og pilates. • styrke og bevegelighet – styrke og balanseøvelser for hele kroppen. • trening med egenvekt på matte og småutstyr for å utfordre kroppen, med ekstra fokus på kjerne og holdnings muskulatur. • Passer både for den trente og utrente. •Fokus på pusten gjennom timen og avspenning på slutten av timen.

GRAVID YOGA TRENING:
Vi vil fokusere på pusteøvelser, bekkenbunn øvelser og riktige øvelser for deg og din baby som vokser i magen din. Det blir god tid til avspenning på slutten av timen. Vi tar hensyn for den gravidekroppen som er i konstant endring. Velkommen til en rolig yoga time som vil strekke de stramme musklene og fokusere på de musklene som blir slakere. Vi har dusjer i våre lokaler, da kan du gå videre rett fra trening!

MOR OG BARN YOGA:
Ønsker du å få en kropp som vil fungere bedre for deg og din baby, etter graviditeten og fødselen? Dette kurset kan hjelpe å få mage musklene mer på plass igjen, på en rett måtte? Pusten, bekkenbunnsmuskler og holdningsmuskler vil vær i fokus. Du blir guidet en riktig vei etter svangerskapet pluss magemusklene blir sjekket, på først timen. Du er i gode hender når du velger Studio Vanessa Movement sitt kurs på Klinikk for Alle Sola sine lokaler. Velkommen til oss i et fint, lyst, behagelig lokale med gratis parkering rundt bygget. Sees på matten med din Baby 🙂

YOGA:
Denne yogatimen er hatha yoga basert med noen Yin Yoga stillinger på slutten eller i begynnelsen av timen. Denne yogatimen vil utfordre deg med balanse, styrke, og uttøyning. Den skal ha flyt og du får jobbe gjennom hele kroppen i sin helhet. Du vil få kjenne bedre etter kroppen og pusten. Det blir tett oppfølging under timen og du blir sett hver gang. Vi setter stor pris på hver og en som deltar i timen. Yoga gir deg mer ro og hjelper deg og mestre stress og pusten din. Sees snart på matten!

MEDISINSK YOGA

Mediyoga er myke og enkle øvelser som går i dybden og balanserer deg både fysisk,  psykisk og emosjonelt. Hver time starter med :

1-oppvarming
2- øvelser+pusteteknikker( pust kontroll)
3- fokus
4- meditasjon
5- avspennings teknikker

-Alle øvelser er rytmiske sammen med pusten.
Øvelsene er sittende, liggende og i stående stillinger.
Du kan sitte på matte eller stol.

-Alle kan delta, du trenger ikke å ha yoga kunnskaper for å delta.

-Mediyoga er verktøy for å ta hånd om deg selv.
-Mediyoga er en forsknings basert og terapeutisk yogaform. Det er modern yogaform med flere tusen år gamle røtter.

– Det er gjort forskning på at mediyoga har positive effekter på stressrelaterte sykdommer, høyt blodtrykk, hjerte rehabilitering, hjerteflimmer, kroniske ryggsmerter.

GRUPPETRENING

  • Gravid Yogatrening (mandag kl 08:15 – 09:15)  
  • Yoga ( Torsdag kl 09:30 – 10:30)  
  • Mor/Barn Yoga ( mandag og torsdag kl 12:30 – 13:30 )
  • Eldre Trim Trening. ( torsdag kl 10:45 -11:45)
  • Medisinsk Yoga.( Tirsdag kl 11:00 – 12:00) ( Torsdag kl 17:00 – 18:00)

Veileder for gruppene på gravide, Yoga,/ mor og barn yoga/ og eldre trim er Vanessa Andreassen.
Timene går mandager og torsdager.

Pris : 1500 kr for 8 ganger.

Pris: 1200 kr for 6 ganger

For påmelding: vanessa.andreassen@klinikkforalle.no

Veileder for medisinsk Yoga er Fahime Javid.

Timene hennes går Tirsdag kl 11:00 –12:00 og Torsdager kl 17:00 – 18:00

             Pris 1560 kr for 6 ganger.  

For påmelding : Fahime.Javid@klinikkforalle.no

Ta kontakt hvis du trenger mer informasjon.