Storo

Vi opplever til tider noe problem med onlinebooking. Hvis du har problemer med å bestille time:
ring 97923000 så hjelper vi deg.

Klinikken på Storo ligger i samme bygg som Sats Nydalen ved nye Storo torg, like ved Odeon kino og Storo buen. Parkering rundt bygget med elektronisk registrering i resepsjonen. 

Vi tilbyr:

* Klinikkene Majorstuen og Storo bytter på å ha åpnet annenhver lørdag (ikke forsikringspasienter).
Majorstuen har oddetallsuker og Storo har partallsuker.
Timebestilling må gjøres på tlf. 97923000 eller via vår online booking.

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 71 kr.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

Lørdagsvakt:
28. januar - Kiropraktor - Robert Ørevik  - Link til booking

Velkommen!

 

Adresse:

Sandakerveien 109-111 0484 Oslo

Våre åpningstider:

Lørdag kiropraktorvakt (timebestilling 10:00 - 16:00)*

*Åpent annenhver lørdag, i partall-uker. 

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Jens Tingulstad
  Jens Tingulstad
  Senior Kiropraktor
  Bestill time Info
  40 års erfaring med akutte og kroniske nakke/hodesmerter/svimmelhet og isjias/prolapsskader. Samt idrettsskader og plager i skuldre ,hofter og knær, inkl. senebetennelser.
 • Julia Tingulstad
  Julia Tingulstad
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Behandler hele kroppen og tar vare på deg i alle livets faser, fra spedbarn til alderdom.  I tillegg til kiropraktiske leddjusteringer og bløtvevsteknikker bruker jeg trykkbølgebehandling for senelidelser, samt veiledning på trening og ernæring, og henvisning til billeddiagnostikk eller spesialist når dette er indikert, som en del av min rolle som primærkontakt. Jeg har lang erfaring innenfor yoga og lager individuelle tilpassede øvelser og programmer som kan støtte degunder og etter behandlingsprosessen. Har mange kurs innenfor funksjonell nevrologi som jeg bruker for å undersøke og vurdere funksjonen til nervesystemet spesielt for de med hodepine og de som har hatthjernerystelser
 • Robert Ørevik
  Robert Ørevik
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Allmennkiropraktor med faglig interesse innenfor akutte og kroniske rygg og bekkensmerter, isjias/prolaps, nakkesmerter og hodepine mm i alle aldre. Behandler med leddmanipulasjon/mobilisering, traksjon, muskeltøying og andre bløtvevsteknikker.
 • Nora Gjengstø
  Nora Gjengstø
  Kiropraktor - Tar ikke forsikring
  Bestill time Info
  Tar ikke forsikring - Allmennkiropraktor med spesiell interesse for behandling av hodepine, spedbarn, barn og gravide. Behandler akutte og kronisk nakke o rygg smerter, samt skuldre, albue, håndledd, hofte, knær og føtter. Behandler med leddmobilisering/manipulasjon, bløtvevsbehandling, traksjon, nåler og trykkbølge.
 • Erik Øiangen
  Erik Øiangen
  Senior Mensendieckfysioterapeut
  Bestill time Info
  Utdanning;Mensedieckfysioterapeut siden 1995. Videreutdanning;Idrettsfysioterapi og ultralydscanning, rygg- og nakkeplager/prolaps,spenningshodepine, trykkbølge og massasje. Generell fysioterapi.
 • Karoline Soleim Stenbeck
  Karoline Soleim Stenbeck
  Senior Mensendieckfysioterapeut
  Bestill time Info
  Jobber med idrettsmedisinske plager og spesialist på muskel skjelett ultralyddiagnostikk med skulder, albue, kne, fot og hofte som spesialfelt. Gjør ultralydveiledet injeksjonsbehandling, rehabilitering av skader og trykkbølgebehandling.
 • Julianne Skansen
  Julianne Skansen
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Arbeidsfelt; Kne, ankel, fot, albue. Behandling; redcord, massasje, trykkbølgebehandling, nåler, mobilisering, treningsopplegg klinikk/hjemme, kinesiotape. Videreutdanning; AktivMedArtrose, IMS, idrettsterapi, neurac.
 • Elin Vee-Haugen
  Elin Vee-Haugen
  Mensendieckfysioterapeut
  Bestill time Info
  Nakke- og skulderplager, hodepine, senerelaterte plager og trening under og etter svangerskap. Behandlingsmetoder: massasje, nålebehandling, kinesioteip og trykkbølgebehandling.
 • Kristoffer Grytnes
  Kristoffer Grytnes
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
   Jeg jobber som fysioterapeut fordi jeg alltid har interessert meg i kropp, sinn og trening. Jeg ønsker å kunne hjelpe mennesker til en bedre  hverdag. Jeg behandler muskel- og skjelettlidelser, smerteproblematikker og idrettsskader.  Jeg har spesialisert meg på rehabilitering etter akutte og belastningstelaterte muskel- og skjelettskader. Jeg har også begynt på videreutdannelse med fordypning i muskelskjelettskader, sykdommer og plager.  Jeg lover at mine pasienter blir tatt på alvor, og at de blir møtt med sine problemer.  Sammen med pasienten, vil jeg alltid forsøke å finne en behandling som er individuelt tilpasset, slik at pasienten kan nå målene sine. 
 • Magnus Hag-Algotsson
  Magnus Hag-Algotsson
  Osteopat - Senioterapeut
  Bestill time Info
  Utdanning; Osteopat og massasjeterapeut. Spesialfelt; Migrene, hodepine, plager i muskler og ledd, idrettsskader.
 • Renate Braastad
  Renate Braastad
  Osteopat / Seniorterapeut
  Bestill time Info
  Utdannet osteopat i 2010. Seniorterapeut. Behandler smerter i brystkasse, mage, bekken, nakke og rygg. Bruker osteopatiske teknikker som bl.a. massasje, leddmanipulasjon, cranielle teknikker og nålbehandling. Tilleggskomp: Barn og gravide
 • Dag Nergaard
  Dag Nergaard
  Senior Akupunktør
  Bestill time Info
  Dag Nergaard har 25 års klinisk erfaring med akupunktur og muskelbehandling. Han behandler både akutte og kroniske smerter i rygg-nakke-skuldre-armer kjeve-hofte. Videre har Nergaard erfaring med ulike typer smerter og hodepine.
 • Petra Berntsson
  Petra Berntsson
  Muskelterapeut
  Bestill time Info
  Det har alltid fasinert meg hvordan kroppen fungerer og hvordan alt hører sammen. Med over ti års erfaring innen yoga, yogamassasje og kopping har jeg i løpet av de siste årene fokusert mest på klassisk massasje. Jeg er utdannet massasjeterapeut ved institutt for helhetsmedisin og har i tillegg kurs i nålebehandling for smertelindring. For meg er det viktig å se mennesket som en helhet og optimalisere hver enkelt persons helse og funksjon. Jeg har lang erfaring med ”kontorkropper”, det vil si skulder/nakke problematikk med spenningshodepine samt korsrygg. Hos meg kan du forvente deg å bli satt i fokus og vi jobber sammen for å redusere smerte, fremme generell helse og gi økt livskvalitet.
 • Selvinaz Tuncer
  Selvinaz Tuncer
  Privatpraktiserende lege
  Bestill time Info
  Spesialist i Allmennmedisin. BHT, allergi, utbrenthet, hodepine, svimmelhet, magesmerter, brystsmerter, psykiske lidelser, underlivsplager, revmatologi (muskel-ledd-sene-hud), hormonelle sykdommer, vaksiner, helseattester, kosme
 • Karen Nordby
  Karen Nordby
  Driftsansvarlig