Fysioterapeut Storo

Fysioterapeut - Storo / Nydalen

Hvorfor Klinikk For Alle på Storo / Nydalen?

  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente fysioterapeuter
  • Bred erfaring med flere typer plager

Beliggenhet

Adresse: Vi har fysioterapeut på Storo med veldig god tilgjengelighet som for deg betyr lite eller ingen ventetid. Klinikken ligger rett ved BI i Nydalen i Sandakerveien 109-111, like ved Storo Senter og i samme bygg som S.A.T.S.

Hva er en fysioterapeut? Fysioterapeuter er autorisert helsepersonell og har et selvstendig vurderings- og behandlingsansvar i pasient-/klientsituasjoner. De er underlagt helsepersonelloven, som bl.a innebærer at de skal utøve faglig forsvarlig fysioterapi og holde seg faglig oppdatert.

Hvilke plager behandler en fysioterapeut? En fysioterapeut behandler mange forskjellige plager innenfor muskel og skjelettsystemet. Blant annet idrettsskader, forstuinger, belastningslidelser, postoperativ behandling, senebetennelser, muskelfestebetennelser, bekkenløsning, hoftesmerter, knesmerter og fot/ankel/håndleddsmerter.

Hva er unikt med oss? Våre terapeuter er på Helsenett, dette gir god og rask kommunikasjon med fastlege og annet helsepersonell. Vi jobber tverrfaglig med andre helseprofesjoner her på klinikken, men også andre steder. Det viktigste for oss er at pasienten skal bli bra og ikke hvem som får pasienten bra. Ofte er det riktig behandlingsform til både riktig tid og rekkefølge som er avgjørende for ett godt resultat, og våre pasienter kan forvente at vi prøver å koordinere behandlingsforløpet på best mulig måte.

Våre fysioterapeuter

Karoline Soleim Stenbeck

Hvorfor jobber jeg med fysioterapi? Fordi det er gøy! Det å analysere seg ned til hva som er problemet, løse det utfra hver enkeltes pasient sine ressurser og dermed hjelpe mennesker så de blir glade og smertefri! Få pasienten til å forstå biomekanikken bak sin skade, for å få riktig verktøy til å vedlikeholde seg selv.

Hva interesser meg som terapeut? Senelidelser, forskning- hva sier fasiten, injeksjonsbehandling, ultralyd, bevegelsesanalyse, trykkbølgebehandling og litt skikkelig muskelbehandling.

Hva har jeg spesialisert meg på? Idrettsmedisin, ultralyddiagnostikk, og trykkbølgebehandling. Av ekstremiteter er det mest skulder, kne og nakke/skulderproblematikk jeg har brukt mest tid på.

Hvilke pasienter jobber jeg mest med? Senelidelser, skulder, hofte, kne, ankler - ekstremitetsledd i generell idrettsmedisin. Dosering for å komme vellykket tilbake til trening.

Hva lover jeg mine pasienter? At de blir hørt, tatt på alvor, får tilpasset behandling utfra sine behov og min kunnskap skal jeg gjøre mitt ytterste for at de blir bra.  Enten på huset eller at de kommer i mål med sin plage på annet vis.

Eirik Øiangen

Hvorfor jobber jeg med fysioterapi? Arbeidet som Mensendieckfysioterapeut gir en genuin mulighet til å hjelpe mennesker med ulike problemstillinger og bli bedre kjent med seg selv og pasientenes historier. Det er veldig lærerikt å arbeide tverrfaglig og forstå andre yrkesgruppers tilnærming til pasientene og på den måten yte pasientene best mulig hjelp.​

Hva interesser meg som terapeut? Jeg har bakgrunn fra toppidrett og 5 år i forsvaret og vet hvordan opp og nedturer virker inn på motivasjon og muligheten til å bli bra. Derfor bruker jeg den kunnskapen når jeg samarbeider med pasientene.

Hva har jeg spesialisert meg på? Jeg har videreutdanning i idrettsfysioterapi, ultralydscannning og en mengde kurs innenfor flere fagfelt og bruker dette daglig i arbeidet med pasientene.

Hva lover jeg mine pasienter? Jeg setter mennesket/pasienten i sentrum. De skal være trygge på at jeg gjør hva jeg kan for å gi optimal faglig og forsvarlig behandling.

Elin Vee-Haugen

Hvorfor jobber jeg mede fysioterapi? Jeg har alltid vært opptatt av trening og helse, og får koblet mine interesser inn i yrket som fysioterapeut. Det er givende å kunne hjelpe andre til en bedre hverdag.​

Hva interesser meg som terapeut? Muskel- og skjelettlidelser, idrettsskader, gruppetrening​

Hva har jeg spesialisert meg på? Videreutdanning innenfor behandling av senevev, idrettsskader (fotball, håndball, løp), kinesiotape (CKTP), IMS/nålebehandling, trykkbølgebehandling, treningsveiledning, biomekanikk, ergonomi.

Hvilke pasienter jobber jeg mest med? Jeg jobber mest med pasienter som trenger opptrening etter arbeids- eller idrettsrelaterte plager eller skader. I tillegg jobber jeg en del med nakke- og skulderpasienter

Hva lover jeg mine pasienter? Alle mennesker er forskjellige og det er derfor viktig at hver pasient får et individuelt tilpasset behandlingsopplegget. Jeg vil jobbe sammen med pasienten for å finne det opplegget som passer best for den enkelte for å nå målet.

Julianne Skansen

Hvorfor jobber jeg med fysioterapi? Jeg elsker å gjøre en forskjell til det bedre i folks hverdag.

Hva har jeg spesialisert meg på? Redcord/slynge trening, artrose, også har jeg startet på idrettsfysioterapi og ortopedisk medisinsk videreutdannelse.​

Hvilke pasienter jobber jeg mest med? Barn og ungdom som driver aktivt med idrett, folk med artrosesymptomer og nakke/hodepine pasienter.

Hva lover jeg mine pasienter? Å bli hørt, sett og tatt seriøst med sine plager og smerter.

Ingrid Marie Bjørnli

Hvorfor jobber jeg med fysioterapi? Jeg jobber som fysioterapeut fordi jeg har stor interesse for kropp, sinn og fysisk aktivitet. Jeg ønsker å hjelpe mennesker å håndtere smerter og plager slik at de kan nå sine mål og få en bedre hverdag.

Hva har jeg spesialisert meg på? Treningsveiledning, øvelsesbehandling, styrketrening som rehabilitering, løpeskader, artrose

Hvilke pasienter jobber jeg mest med? Jobber med en variert pasientgruppe med både generelle muskel- og skjelettplager samt akutte- og belastningsrelaterte skader. Blant annet jobber jeg en del med artrose, løpeskader, senelidelser, hofte, kne, ankel/fot, skulder

Hva lover jeg mine pasienter? At de blir hørt, tatt på alvor og får et individuelt tilpasset behandlingsopplegg

Klinikk Plassering

Adresse:

 Sandakerveien 109, 0484 Oslo

Våre åpningstider: