Fysioterapeut Storo

Fysioterapeut - Storo / Nydalen

Hvorfor Klinikk For Alle på Storo / Nydalen?

 • Kort eller ingen ventetid
 • Meget kompetente fysioterapeuter
 • Bred erfaring med flere typer plager

Beliggenhet

Adresse:
Vi har fysioterapeut på Storo med veldig god tilgjengelighet som for deg betyr lite eller ingen ventetid. Klinikken ligger rett ved BI i Nydalen i Sandakerveien 109-111, like ved Storo Senter og i samme bygg som S.A.T.S.

Hva er en fysioterapeut?
Fysioterapeuter er autorisert helsepersonell og har et selvstendig vurderings- og behandlingsansvar i pasient-/klientsituasjoner. De er underlagt helsepersonelloven, som bl.a innebærer at de skal utøve faglig forsvarlig fysioterapi og holde seg faglig oppdatert.

Hvilke plager behandler en fysioterapeut?
En fysioterapeut behandler mange forskjellige plager innenfor muskel og skjelettsystemet. Blant annet idrettsskader, forstuinger, belastningslidelser, postoperativ behandling, senebetennelser, muskelfestebetennelser, bekkenløsning, hoftesmerter, knesmerter og fot/ankel/håndleddsmerter.

Hva er unikt med oss?
Våre terapeuter er på Helsenett, dette gir god og rask kommunikasjon med fastlege og annet helsepersonell. Vi jobber tverrfaglig med andre helseprofesjoner her på klinikken, men også andre steder. Det viktigste for oss er at pasienten skal bli bra og ikke hvem som får pasienten bra. Ofte er det riktig behandlingsform til både riktig tid og rekkefølge som er avgjørende for ett godt resultat, og våre pasienter kan forvente at vi prøver å koordinere behandlingsforløpet på best mulig måte.

Våre fysioterapeuter

Karoline Soleim Stenbeck

Hvorfor jobber jeg med fysioterapi?
Fordi det er gøy! Det å analysere seg ned til hva som er problemet, løse det utfra hver enkeltes pasient sine ressurser og dermed hjelpe mennesker så de blir glade og smertefri! Få pasienten til å forstå biomekanikken bak sin skade, for å få riktig verktøy til å vedlikeholde seg selv.

Hva interesser meg som terapeut?
Senelidelser, forskning- hva sier fasiten, injeksjonsbehandling, ultralyd, bevegelsesanalyse, trykkbølgebehandling og litt skikkelig muskelbehandling.

Hva har jeg spesialisert meg på?
Idrettsmedisin, ultralyddiagnostikk, og trykkbølgebehandling. Av ekstremiteter er det mest skulder, kne og nakke/skulderproblematikk jeg har brukt mest tid på.

Hvilke pasienter jobber jeg mest med?
Senelidelser, skulder, hofte, kne, ankler - ekstremitetsledd i generell idrettsmedisin. Dosering for å komme vellykket tilbake til trening.

Hva lover jeg mine pasienter?
At de blir hørt, tatt på alvor, får tilpasset behandling utfra sine behov og min kunnskap skal jeg gjøre mitt ytterste for at de blir bra.  Enten på huset eller at de kommer i mål med sin plage på annet vis.

Erik Øiangen

Hvorfor jobber jeg med fysioterapi?
Arbeidet som Mensendieckfysioterapeut gir en genuin mulighet til å hjelpe mennesker med ulike problemstillinger og bli bedre kjent med seg selv og pasientenes historier. Det er veldig lærerikt å arbeide tverrfaglig og forstå andre yrkesgruppers tilnærming til pasientene og på den måten yte pasientene best mulig hjelp.​

Hva interesser meg som terapeut?
Jeg har bakgrunn fra toppidrett og 5 år i forsvaret og vet hvordan opp og nedturer virker inn på motivasjon og muligheten til å bli bra. Derfor bruker jeg den kunnskapen når jeg samarbeider med pasientene.

Hva har jeg spesialisert meg på?
Jeg har videreutdanning i idrettsfysioterapi, ultralydscannning og en mengde kurs innenfor flere fagfelt og bruker dette daglig i arbeidet med pasientene.

Hva lover jeg mine pasienter?
Jeg setter mennesket/pasienten i sentrum. De skal være trygge på at jeg gjør hva jeg kan for å gi optimal faglig og forsvarlig behandling.

Julianne Skansen

Hvorfor jobber jeg med fysioterapi?
Jeg elsker å gjøre en forskjell til det bedre i folks hverdag.

Hva har jeg spesialisert meg på?
Redcord/slynge trening, artrose, også har jeg startet på idrettsfysioterapi og ortopedisk medisinsk videreutdannelse.​

Hvilke pasienter jobber jeg mest med?
Barn og ungdom som driver aktivt med idrett, folk med artrosesymptomer og nakke/hodepine pasienter.

Hva lover jeg mine pasienter?
Å bli hørt, sett og tatt seriøst med sine plager og smerter.

Hvorfor jobber jeg som fysioterapeut?
Jeg jobber som fysioterapeut fordi jeg alltid har interessert meg i kropp, sinn og trening. Jeg ønsker å kunne hjelpe mennesker til en bedre  hverdag.

Christoffer Johansen

Hvorfor jobber jeg med fysioterapi?

Gjennom idrett og en karriere på 5 år i Forsvaret er jeg godt kjent med hvordan fysisk funksjon i en hektisk hverdag er essensielt, og hva en skade kan medføre både fysisk og mentalt. Gjennom profesjonen som fysioterapeut, har jeg funnet drømmeyrket hvor jeg får utforsket alle disse områdene videre og hjulpet personer tilbake til hverdagen.

Hva interesserer meg som fysioterapeut?

Treningsveiledning, idrettsskader, overbelastning-/slitasjeskader. Spesiell interesse for hofte, kne, skulder og seneplager. 

Hvilke pasienter jobber jeg mest med?

Jeg jobber mest med pasienter som trenger opptrening etter arbeid- eller idrettsrelaterte skader. Jeg har tidligere erfaring med rehabilitering og skadeforebyggende trening av fotballspillere på A-lags nivå, som Strømmen IL, Lørenskog IF og LSK Kvinner. Et av kompetanseområdene mine er også postoperativ rehabilitering etter skulder-, hofte- og knekirurgi.

Hva lover jeg mine pasienter?

Jeg lover at du som pasient blir sett og hørt, og at vi sammen skal nå dine mål gjennom en individuelt tilpasset plan. Ivaretakelse av hverdagen, enten det er jobb, skole, idrett, familie og venner er noe jeg prioriterer og vil implementere i rehabiliteringen din gjennom jevnlig oppfølging og veiledning.

Adresse:

 Sandakerveien 109, 0484 Oslo

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Erik Øiangen - Psykolog
  Erik Øiangen
  Senior Mensendieckfysioterapeut
  Bestill time Info
  Utdanning;Mensedieckfysioterapeut siden 1995. Videreutdanning;Idrettsfysioterapi og ultralydscanning, rygg- og nakkeplager/prolaps,spenningshodepine, trykkbølge og massasje. Generell fysioterapi.
 • Julianne Skansen - Psykolog
  Julianne Skansen
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Arbeidsfelt; Kne, ankel, fot, albue. Behandling; redcord, massasje, trykkbølgebehandling, nåler, mobilisering, treningsopplegg klinikk/hjemme, kinesiotape. Videreutdanning; AktivMedArtrose, IMS, idrettsterapi, neurac.
 • Karoline Soleim Stenbeck - Psykolog
  Karoline Soleim Stenbeck
  Senior Mensendieckfysioterapeut
  Bestill time Info
  Jobber med idrettsmedisinske plager og spesialist på muskel skjelett ultralyddiagnostikk med skulder, albue, kne, fot og hofte som spesialfelt. Gjør ultralydveiledet injeksjonsbehandling, rehabilitering av skader og trykkbølgebehandling.
 • Christoffer Johansen - Psykolog
  Christoffer Johansen
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg behandler både kroniske og akutte plager/skader i hele muskel- og skjelettsystemet, med fokus på treningsveiledning. Jeg tilpasser opptreningen etter din hverdag og dine mål, samtidig som jeg gir deg kunnskap for å håndtere skadene/plagene mellom behandlingene. Sammen skal vi finne de underliggende årsakene, og gi deg ressursene til å forebygge fremtidige plager.