Kiropraktor Storo

Kiropraktor - Storo / Nydalen

Hvorfor Klinikk For Alle - Storo / Nydalen?

 • Kort eller ingen ventetid
 • Meget kompetente kiropraktorer
 • Bred erfaring med flere typer plager

Hva er en kiropraktor?
Kiropraktorer er offentlig godkjent (autorisert) helsepersonell med selvstendig diagnose- og behandleransvar. Kiropraktorer fungerer som primærkontakter i førstelinjetjenesten med spesialkompetanse på muskel- og skjelettlidelser. Som pasient kan du komme direkte til kiropraktor uten legehenvisning, og bli fulgt opp med utredning, behandling og forebygging av dine muskel- og skjelettplager.

Kiropraktorer kan:

 • Utføre undersøkelse og behandling med refusjon uten henvisning fra lege.
 • Henvise pasienter videre til legespesialist, fysioterapi eller bildediagnostisk undersøkelse som røntgen, MR og CT
 • Sykemelde pasienter i opptil 12 uker

Hvilke plager behandler en kiropraktor?
Kiropraktorer behandler oftest det som har med ryggrad, inkludert nakke, å gjøre. En kiropraktor har en 5-årig mastergradsutdannelse innen diagnose, behandling og forebygging av skader, sykdommer og plager i muskel- og skjelettsystemet. Det betyr at en kiropraktor kan koordinere ett samarbeid om undersøkelse og behandling til alt som har med muskler, ledd og nerver å gjøre. Noen diagnoser skal ikke behandles manuelt, eller må vurderes videre av spesialisthelsetjenesten og kiropraktoren skal da henvise videre.

Hva er unikt med oss?

Våre terapeuter er på Helsenett, dette gir god og rask kommunikasjon med fastlege og annet helsepersonell. Vi jobber tverrfaglig med andre helseprofesjoner her på klinikken, men også andre steder. Det viktigste for oss er at pasienten skal bli bra og ikke hvem som får pasienten bra. Ofte er det riktig behandlingsform til både riktig tid og rekkefølge som er avgjørende for ett godt resultat, og våre pasienter kan forvente at vi prøver å koordinere behandlingsforløpet på best mulig måte.

Våre kiropraktorer

Jens Tingulstad

Hvorfor jobber jeg som kiropraktor?
Jeg har alltid vært interessert i menneskekroppen og fysisk aktivitet i forhold til skader og god helse. Har vært med på å få utvikle Kiropraktikk og Klinikk for Alle i Norge til et kunnskapsbasert og trygt sted å oppsøke for skader/smerter i muskel/skjellet og nervesystem

Hva interesserer meg?
Faglig kunnskap og klinisk erfaring har over mange år gitt meg en posisjon i behandlingsøyemed trygghet og gode forventninger til mine pasienter.

Hvilke pasienter jobber jeg mest med?
De som sliter med overbelastning og sykdommer i bevegelsesapparatet; samspillet mellom ledd, sener, muskler og nervesystem/hjerne har gjort dette meget givene for meg å dele denne kunnskapen med pasienter.

Dette lover jeg mine pasienter
Å formidle kunnskapen om et sunnere /bedre liv uten smerter og bedre bevegelsesfrihet og ikke minst la de få lære og forstå å ta bedre vare på sin egen helse

 

Julia Tingulstad

Hvorfor jobber jeg som kiropraktor?
For å hjelpe andre med å få et bedre liv.

Hva interesserer meg?
Hodepine/migrene, nakke-, rygg- og bekkenplager, gravide, barn, kvinnehelse, yoga.

Hvilke pasienter jobber jeg mest med?
Akutte og kroniske muskel- og skjelettplager. Flere kommer for vedlikehold/forebyggende behandling etter akutt fase er over. Mennesker med kontorjobb. Gravide. Alle aldre.

Dette lover jeg mine pasienter
Jeg er engasjert i å forstå hvorfor og hvordan problemet har oppstått og at vi sammen kan finne best mulig behandlingsplan for å få deg bedre raskest mulig.

Robert Ørevik

Jeg valgte å bli kiropraktor på bakgrunn av egne erfaringer i toppidretten med vondter og funksjonsnedsettelser som hadde enorm effekt av kiropraktisk behandling. Jobber til daglig som allmennkiropraktor med særskilt interesse for akutte og kroniske korsryggplager, med og uten utstråling (isjas-smerter), samt hodepine og kontornakker. Ser også en del ankler i forbindelse med overtråkk, håndledd og skuldre som ofte blir behandlet tverrfaglig med for eksempel fysioterapeutene på huset.

Mine pasienter kan forvente en ærlig og engasjert kiropraktor som jobber målrettet for å få deg tilbake til en aktiv og smertefri hverdag.

Nora Gjengstø

Allmennkiropraktor med spesiell interesse for behandling av hodepine, spedbarn, barn og gravide. Behandler akutte og kronisk nakke o rygg smerter, samt skuldre, albue, håndledd, hofte, knær og føtter. Behandler med leddmobilisering/manipulasjon, bløtvevsbehandling, traksjon, nåler og trykkbølge.

Marcus Dieden

Jeg jobber som kiropraktor fordi jeg vil hjelpe deg med at få den beste behandling slik at du alltid kan yte ditt aller beste hele tiden.

Jeg er en engasjert og kunnskapsrik kiropraktor med erfaring fra klinikker i København og Oslo. Jeg behandler pasienter i alle aldre og i alle faser av livet. I klinikken jobber jeg med akutte og langvarige plager relatert nakke,  rygg og bekkenplager, i tillegg har jeg tatt etterutdanning innenfor idretts kiropraktikk (behandling av albue, hånd, ankel- og fotplager), behandling av barn og gravide og funksjonell nevrologi.

Jeg benytter meg av triggerpunktsbehandling, dry needling og leddmanipulering i behandlingen og ved behov samarbeider jeg tett med andre terapeutgrupper på klinikken.

Er opptatt av kontinuerlig utvikling og deltar på kurs og samlinger for å holde meg oppdatert på nye teknikker og forskning. Jeg er blid og tillitsvekkende, tar meg tid til å lytte, alltid tid til spørsmål og opptatt av at du skal forstå hva plagene dine kommer av og hvordan behandlingen vil hjelpe deg.

Klinikk Plassering

Adresse:

Sandakerveien 109-11 Klinikk for Alle har kiropraktor på Storo med god tilgjengelighet. Klinikken ligger i fine, lyse lokaler like ved Storo Senter i samme bygg som SATS.

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Jens Tingulstad - Muskelterapeut - tar ikke forsikring
  Jens Tingulstad
  Senior Kiropraktor
  Bestill time Info
  40 års erfaring med akutte og kroniske nakke/hodesmerter/svimmelhet og isjias/prolapsskader. Samt idrettsskader og plager i skuldre ,hofter og knær, inkl. senebetennelser.
 • Julia Tingulstad - Muskelterapeut - tar ikke forsikring
  Julia Tingulstad
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Behandler hele kroppen og tar vare på deg i alle livets faser, fra spedbarn til alderdom.  I tillegg til kiropraktiske leddjusteringer og bløtvevsteknikker bruker jeg trykkbølgebehandling for senelidelser, samt veiledning på trening og ernæring, og henvisning til billeddiagnostikk eller spesialist når dette er indikert, som en del av min rolle som primærkontakt. Jeg har lang erfaring innenfor yoga og lager individuelle tilpassede øvelser og programmer som kan støtte degunder og etter behandlingsprosessen. Har mange kurs innenfor funksjonell nevrologi som jeg bruker for å undersøke og vurdere funksjonen til nervesystemet spesielt for de med hodepine og de som har hatthjernerystelser
 • Robert Ørevik - Muskelterapeut - tar ikke forsikring
  Robert Ørevik
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Allmennkiropraktor med faglig interesse innenfor akutte og kroniske rygg og bekkensmerter, isjias/prolaps, nakkesmerter og hodepine mm i alle aldre. Behandler med leddmanipulasjon/mobilisering, traksjon, muskeltøying og andre bløtvevsteknikker.
 • Nora Gjengstø - Muskelterapeut - tar ikke forsikring
  Nora Gjengstø
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Allmennkiropraktor med spesiell interesse for behandling av hodepine, spedbarn, barn og gravide. Behandler akutte og kronisk nakke o rygg smerter, samt skuldre, albue, håndledd, hofte, knær og føtter. Behandler med leddmobilisering/manipulasjon, bløtvevsbehandling, traksjon, nåler og trykkbølge.
 • Marcus Dieden - Muskelterapeut - tar ikke forsikring
  Marcus Dieden
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Jeg jobber som kiropraktor fordi jeg vil hjelpe deg med at få den beste behandling slik at du alltid kan yte ditt aller beste hele tiden. Jeg er en engasjert og kunnskapsrik kiropraktor med erfaring fra klinikker i København og Oslo. Jeg behandler pasienter i alle aldre og i alle faser av livet. I klinikken jobber jeg med akutte og langvarige plager relatert nakke,  rygg og bekkenplager, i tillegg har jeg tatt etterutdanning innenfor idretts kiropraktikk (behandling av albue, hånd, ankel- og fotplager), behandling av barn og gravide og funksjonell nevrologi.   Jeg benytter meg av triggerpunktsbehandling, dry needling og leddmanipulering i behandlingen og ved behov samarbeider jeg tett med andre terapeutgrupper på klinikken. Er opptatt av kontinuerlig utvikling og deltar på kurs og samlinger for å holde meg oppdatert på nye teknikker og forskning. Jeg er blid og tillitsvekkende, tar meg tid til å lytte, alltid tid til spørsmål og opptatt av at du skal forstå hva plagene dine kommer av og hvordan behandlingen vil hjelpe deg.