Kiropraktor Storo

Kiropraktor - Storo / Nydalen

Hvorfor Klinikk For Alle - Storo / Nydalen?

  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente kiropraktorer
  • Bred erfaring med flere typer plager

Hva er en kiropraktor? Kiropraktorer er offentlig godkjent (autorisert) helsepersonell med selvstendig diagnose- og behandleransvar. Kiropraktorer fungerer som primærkontakter i førstelinjetjenesten med spesialkompetanse på muskel- og skjelettlidelser. Som pasient kan du komme direkte til kiropraktor uten legehenvisning, og bli fulgt opp med utredning, behandling og forebygging av dine muskel- og skjelettplager.

Kiropraktorer kan:

  • Utføre undersøkelse og behandling med refusjon uten henvisning fra lege.
  • Henvise pasienter videre til legespesialist, fysioterapi eller bildediagnostisk undersøkelse som røntgen, MR og CT
  • Sykemelde pasienter i opptil 12 uker

Hvilke plager behandler en kiropraktor? Kiropraktorer behandler oftest det som har med ryggrad, inkludert nakke, å gjøre. En kiropraktor har en 5-årig mastergradsutdannelse innen diagnose, behandling og forebygging av skader, sykdommer og plager i muskel- og skjelettsystemet. Det betyr at en kiropraktor kan koordinere ett samarbeid om undersøkelse og behandling til alt som har med muskler, ledd og nerver å gjøre. Noen diagnoser skal ikke behandles manuelt, eller må vurderes videre av spesialisthelsetjenesten og kiropraktoren skal da henvise videre.

Hva er unikt med oss?

Våre terapeuter er på Helsenett, dette gir god og rask kommunikasjon med fastlege og annet helsepersonell. Vi jobber tverrfaglig med andre helseprofesjoner her på klinikken, men også andre steder. Det viktigste for oss er at pasienten skal bli bra og ikke hvem som får pasienten bra. Ofte er det riktig behandlingsform til både riktig tid og rekkefølge som er avgjørende for ett godt resultat, og våre pasienter kan forvente at vi prøver å koordinere behandlingsforløpet på best mulig måte.

Våre kiropraktorer

Martin Pran

Hvorfor jobber jeg som kiropraktor? Jeg jobber som kiropraktor fordi jeg liker utfordringen det er å finne ut hva som skal til for å hjelpe personen som søker hjelp hos meg. Det startet med at jeg krabbet inn på ett kiropraktorkontor selv, midt i 20 årene når jeg skulle "finne meg sjæl". Han fikk meg raskt på bena og jeg bestemte meg for å lære å kunne hjelpe folk på den måten, og har siden lært at man kan bidra med så mye mer enn bare akutthjelp.

Hva interesserer meg? Jeg er interessert i å optimalisere bevegelsen eller funksjonen til de som søker hjelp. Jeg liker å koordinere samspillet mellom behandlere, fysioterapeuter, PT og trenere. Det fungerer best om man gjør rett ting til rett tid.

Hva har jeg spesialisert meg på? Jeg har spesialisert meg på behandling av ekstremiteter, altså skuldre, albue, håndledd, hofte, kne, fot og jobber dermed tett med fysioterapeutene på klinikken. Jeg har videreutdanning og mye erfaring i behandling av hodepine og svimmelhet, deriblant krystallsyke

Hvilke pasienter jobber jeg mest med? Jeg jobber nok mest med nakke/hodepine pasienter, med korsryggplager på en god andreplass. Det er de pasientene som ofte kan ta lengst tid å behandle til de blir bra. Svimmelhetspasientene mine varierer det veldig hvor mye jeg må jobbe med. Det er så mange former for svimmelhet så det rangerer fra de mest utfordrende kasusene til de enkleste. Klassisk krystallsyke f.eks. behøver 2-4 behandlinger og så er de bra.

Dette lover jeg mine pasienter En ærlig primærkontakt med ett genuint ønske om å hjelpe. Jeg gjør pasienten delaktig i behandlingsforløpet, og bruker tid til å forklare. Det er viktig for meg at har ett eieforhold til egen problematikk for til syvende og sist er det de som skal bli bra, og jeg som skal hjelpe dem på veien.

Jens Tingulstad

Hvorfor jobber jeg som kiropraktor? Jeg har alltid vært interessert i menneskekroppen og fysisk aktivitet i forhold til skader og god helse. Har vært med på å få utvikle Kiropraktikk og Klinikk for Alle i Norge til et kunnskapsbasert og trygt sted å oppsøke for skader/smerter i muskel/skjellet og nervesystem

Hva interesserer meg? Faglig kunnskap og klinisk erfaring har over mange år gitt meg en posisjon i behandlingsøyemed trygghet og gode forventninger til mine pasienter.

Hvilke pasienter jobber jeg mest med? De som sliter med overbelastning og sykdommer i bevegelsesapparatet; samspillet mellom ledd, sener, muskler og nervesystem/hjerne har gjort dette meget givene for meg å dele denne kunnskapen med pasienter.

Dette lover jeg mine pasienter Å formidle kunnskapen om et sunnere /bedre liv uten smerter og bedre bevegelsesfrihet og ikke minst la de få lære og forstå å ta bedre vare på sin egen helse

Julia Tingulstad

Hvorfor jobber jeg som kiropraktor? For å hjelpe andre med å få et bedre liv.

Hva interesserer meg? Hodepine/migrene, nakke-, rygg- og bekkenplager, gravide, barn, kvinnehelse, yoga.

Hvilke pasienter jobber jeg mest med? Akutte og kroniske muskel- og skjelettplager. Flere kommer for vedlikehold/forebyggende behandling etter akutt fase er over. Mennesker med kontorjobb. Gravide. Alle aldre.

Dette lover jeg mine pasienter Jeg er engasjert i å forstå hvorfor og hvordan problemet har oppstått og at vi sammen kan finne best mulig behandlingsplan for å få deg bedre raskest mulig.

Robert Ørevik

Jeg valgte å bli kiropraktor på bakgrunn av egne erfaringer i toppidretten med vondter og funksjonsnedsettelser som hadde enorm effekt av kiropraktisk behandling. Jobber til daglig som allmennkiropraktor med særskilt interesse for akutte og kroniske korsryggplager, med og uten utstråling (isjas-smerter), samt hodepine og kontornakker. Ser også en del ankler i forbindelse med overtråkk, håndledd og skuldre som ofte blir behandlet tverrfaglig med for eksempel fysioterapeutene på huset.

Mine pasienter kan forvente en ærlig og engasjert kiropraktor som jobber målrettet for å få deg tilbake til en aktiv og smertefri hverdag.

Ruben Skadberg

Allmennkiropraktor med interesse for behandling av akutte og kroniske nakke-, rygg- og ekstremitetsplager. Spesiell interesse for idrettsplager. Behandler med leddmanipulasjon/mobilisering, traksjonsbehandling, rehabilitering, triggerpunkt og andre bløtvevstekniker.

Klinikk Plassering

Adresse:

Sandakerveien 109-11 Klinikk for Alle har kiropraktor på Storo med god tilgjengelighet. Klinikken ligger i fine, lyse lokaler like ved Storo Senter i samme bygg som SATS.

Våre åpningstider: