Osteopat på Storo

Osteopaten hjelper deg med å finne sammenhengen mellom dine plager, din kropp og din hverdag!

På Storo er det engasjerte osteopater med hjerte for å gi den beste behandlingen pasienten måtte ønske og trenge. Hos oss er det kort ventetid med lett tilkomst fra T-bane, buss og trikk samt 3 timer gratis parkering rett utenfor. 

Osteopati har tidligere vært en alternativ behandlingsform i Norge, men i desember 2020 vedtok Stortinget at osteopater skal autoriseres som helsepersonell. 

 

Hva er osteopati?

En osteopat foretar en svært grundig sykehistorie og undersøkelse ved første konsultasjon. Vi tar hele kroppen i betraktning for å finne bakenforliggende årsaker til et problem før vi behandler deg. Pasienten kan derfor oppleve å få behandling på flere steder enn kun på problemområdet. 

Behandlingen har som mål å normalisere bevegelse mellom muskler, ledd og bindevev. Dette er for å gi en positiv effekt på muskel- og skjelettsystemet samt sirkulasjons- og nervesystemet. Osteopaten bruker hovedsakelig hendene som verktøy som tilpasses etter behov og preferanser. 

En osteopat oppsøkes ofte for plager i muskel- og skjelettsystemet. I tillegg til dette kan en osteopat oppsøkes for plager i mage, tarm og underliv, samt plager med pusten. 

Osteopaten behandler ut i fra medisinske fag som bl.a. anatomi, fysiologi og nevrologi og sender videre til leger/spesialister ved behov. 

 

 

Våre osteopater: 

Renate Braastad

Utdannet massasjeterapeut i 2004 og osteopat i 2010. Jeg jobber som osteopat fordi det er givende å være med ulike mennesker og å kunne få muligheten til å hjelpe de med ulike problemer og plager. Jeg er en ærlig og engasjert osteopat og bruker ulike teknikker med hendene i tillegg til IMS/nåler for å hjelpe deg. Jeg tenker ofte at problemer kan påvirkes fra flere sider og er opptatt av å behandle lokale og globale årsaker. 

Jeg jobber med alle aldersgrupper med plager i muskel- og skjelettsystemet fra topp til tå samt plager relatert til underliv og tarmer som f.eks. ved menstruasjon og samleie. 

 

Magnus Hag-Algotsson

Utdannet osteopat i 2013 og tidligere massasjeterapeut. Inspireres av å kunne hjelpe mennesker med plager i bevegelsesapparatet, det vil si muskel- og skjelettsystemet. Jeg jobber etter de tradisjonelle osteopatiske prinsippene og bruker forskjellige manuelle teknikker i min behandling så som manipulasjon, artikulering, bindevevsteknikker, viscerale og kranielle teknikker samt massasjeteknikker. Jeg prøver som de fleste andre osteopater at finne årsaken til plagen og ikke bare hvor plagen sitter.

Behandler alle aldersgrupper bortsett fra spedbarn.

I tillegg til dette underviser jeg på Axelsons Institute hvor man bl.a utdanner massasjeterapeuter.