4×4

Feedback fra deltagere på 4×4 trening

Erfaring og tanker rundt 4×4:

Helene Vårvik:
4×4 treningen har vært over ALL forventning for min del! Herlig å komme i gang igjen med trening med en som pusher deg. Veldig kjekt når man kan se fremgang og få veiledning underveis!  Anbefaler 4×4 for alle! Ung, gammel, tynn, tykk, trent, utrent….or somewhere in between. Her blir programmet satt opp etter dine forutsetninger og det er det man blir målt etter – ikke hva alle de andre gjør. Inspirerende! Har allerede planer om å være med på en ny runde 4×4.

Hilsen Helene Vårvik.

Bente H Johansen:
Jeg startet på 4X4 fordi min behandler sa det .Hadde gått mye til behandling  for ulike ”vondter” og trening hadde jeg ikke tid til. Med hus og hjem og unger som skulle følges opp var der lite tid ”te hu mor”. Men så ble jeg sykemeldt i over 1 mnd og hadde det ikke noe godt. Jeg tok kontakt med Silje på Sola, så var jeg igang.
 
Det som møtte meg på var  en positiv trener, en som forstod meg. Jeg fikk et program som var tilpasset bare meg, faste trenigstider, kjekke treningsvenner, noen å trene sammen med og ikke minst treningsglede. Jeg merket at min velvære ble bedre!! Jeg hadde et stort mål om å rase ned i vekt, det gjorde jeg ikke, men jeg gikk sakte ned.
 
Det viktigse for meg er at jeg har funnet gleden ved å trene, gleden ved å ta seg seg en joggetur. Det var kjekt å gå i fjellet med ungene i påsken å klare å holde ungenes fart. Jeg har fått et annet syn på det å trene og hvor mye det gir meg. Dette er noe alle burde forsøke fordi treningen blir tilrettelagt deg. Her kommer du som du er.