Jessheim

NB! Vi har flyttet til nye lokaler i Storgata 11, 2 etg over Fretex. Rett over gaten for Peppes Pizza. Velkommen!  

Vi tilbyr:

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet med mindre man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. 

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

 

Adresse:

Storgata 11, 2050 Jessheim

Våre åpningstider:

 

 

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Marianne Stoltenberg
  Marianne Stoltenberg
  Kiropraktor - faglig leder
  Bestill time Info
  Interesser: Generelle akutte og kroniske muskel og skjelettplager i nakke, rygg og bekken, skuldersmerter og hodepine mm. Behandler med manipulasjon, mobilisering, nåler, muskeltøying og bløtvevsteknikker​
 • Karin Salomonsen
  Karin Salomonsen
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Jeg har alltid vært interessert i trening og kropp, og har gjennom University of South Wales tilegnet meg bred kunnskap om muskel- og skjelettapparatet. Som kiropraktor er jeg opptatt av at pasienten skal føle seg sett og forstått. Jeg gjør en grundig undersøkelse hvor jeg sammen med pasienten legger en plan for videre behandling. Jeg behandler plager og smerter i bl. a. nakke, rygg med/uten strålesmerter, skuldre, hofte mm. Behandlingen baseres på råd/treningsveiledning og manuelle teknikker som bløtvev og leddmanipulasjon.
 • Marius Grønli
  Marius Grønli
  Kiropraktor - tar ikke forsikring
  Bestill time Info
  Tar ikke forsikring. Behandler akutte og kroniske plager i muskel og skjelettsystemet, hodepine, idrettskader og utstrålende smerter.
 • Rune Engen
  Rune Engen
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Videreutdannet innen klinisk ortopedisk medisin (OMI), idrettsmedisin (mastergrad), manuell terapi, trykkbølgebehandling, personlig trening, dryneedling, ultralyd. Spesialfelt: Idrettskader, svimmelhet, akutte og kroniske smertetilstander i armer, ben, kne, rygg og nakke.
 • Shan Singh Nagra
  Shan Singh Nagra
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Funksjonell nevrologi, idrettsskader, geriatri, pediatri, og ortopediske skader. Behandler svimmelhet / krystallsyke, hodepine, ryggsmerter og ankel overtråkk. VNG-briller, ultralyd 
 • Puru Kalia
  Puru Kalia
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Erfaring med ortopedisk medisin, hjerte- og lunge rehabilitering, klinisk nevrologisk undersøkelse og behandling. Plager forårsaket av andre livsstilssykdommer, idrettsskader og skadeforebyggende trening og medisinsk trening. Tilleggstjeneste: Trykkbølgebehandling
 • Tor Gustavsen
  Tor Gustavsen
  Muskelterapeut
  Bestill time Info
  Tor Gustavsen er Muskelterapeut / Idrettsmassør, utdannet ved Axelsons BWS i Oslo. Noen av behandlingsmetodene han bruker er klassisk massasje, idrettsmassasje, bindevevsmassasje, triggerpunktbehandling, IASTM, manuell lymfedrenasje og kopping.
 • Iselin Haakenstad Johansen
  Iselin Haakenstad Johansen
  Osteopat
  Bestill time Info
  Jeg brenner for å hjelpe mennesker og valgte derfor yrket osteopat. Jeg har en helhetlig tilnærming med fokus på dine plager, din kropp og din hverdag. På denne måten vil du som pasient få individualisert behandling. Jeg behandler alle typer pasienter med muskel- og skjelettplager. I tillegg til dette har jeg stor interesse for fordøyelsesplager som Ibs, samt at jeg har fordypet meg i behandling av pasienter med migrene. Behandlingen består av ulike manuelle teknikker tilpasset dine behov og målsetninger, samt veiledende tiltak og råd for å skape en bedre hverdag.   
 • Klinikk for Alle
  Sissel Kjørren
  Ernæringsfysiolog
  Bestill time Info
  TIMER BESTILLES HER:  Terapitjenester