Kiropraktor Jessheim

Kiropraktor Jessheim

Kiropraktor på Jessheim

Hvorfor Klinikk For Alle i Jessheim?

  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente fysioterapeuter
  • Bred erfaring med flere typer plager Beliggenhet

Hva er en kiropraktor? Kiropraktoren er en primærkontakt innen nerve-, muskel- og skjeletthelse, som innebærer en behandler som har evnen til å utrede, henvise, behandle og sykmelde pasienter med smerter i muskel og skjelettsystemet. Kiropraktoren har et helhetlig syn på helse, og forsøker å se sammenhenger mellom problemer, og behandle mest mulig effektivt.

Hva behandler en kiropraktor? Kiropraktorer ser i hovedsak pasienter med muskel og leddsmerter, men har også god kompetanse innen nervesmerter og kroniske smertetilstander, samt generell diagnostikk av sykdommer. De mest vanlige plagene vi ser er akutte eller kroniske korsrygg- og nakkesmerter, men vi behandler også alt fra en vond fot, en tennisalbue, en hodepine, til svimmelhet og balanse.

Hva er unikt med oss? På Klinikk for Alle Jessheim finner du kiropraktorer som er genuint interessert i mennesket, og som gjør sitt ytterste for din helse. Vi tar oss god tid til pasienten, slik at pasienten skal være trygg, godt ivaretatt, og behandlet/utredet på best mulig måte.

Hva kan du forvente hos oss?

Klinikk for Alle Jessheim ligger i åpne og behagelige lokaler «på toppen av Jessheim», med Jessheims beste utsikt fra sitt treningssenter. Våre terapeuter jobber i team, for å best mulig kunne ha en tverrfaglig tilnærming. Bli dermed ikke overrasket, dersom du blir henvist til flere behandlere for å best mulig nå dine mål. Våre kiropraktorer tar oss den tiden vi trenger for å ta best mulig vare på folk, og tilbyr en usedvanlig menneskelighet, kompetanse og effektivitet til pasientens fordel.

Våre kiropraktorer

Jens Døhlen

Jeg jobber som kiropraktor for å få mulighet til å jobbe med mennesker, og kunne påvirke deres helse på en skånsom og effektiv måte, uten å måtte bruke skalpellen som verktøy. Jeg interesserer meg for hver enkelt personlighet, og personen bak skaden/smertene. Jeg spesialiserer meg innen funksjonell nevrologi, for å bedre kunne hjelpe folk med komplekse smertelidelser som migrene, fibromyalgi og nakkesleng. Likevel setter jeg pris på å ha pasienter med alle mulige problemer, i alle mulige livssituasjoner. Mine pasienter kan forvente en kiropraktor som tar godt vare på dem.

Kristoffer Sandhaugen

Jeg jobber som kiropraktor fordi jeg er genuint interessert i å hjelpe mennesker og fremme deres helse. Dette stammer fra min tid innen SATS der jeg fikk føle på hvor givende det var å skape endringer hos mine kunder, og nå som kiropraktor med mine pasienter.

Min erfaring og interesse ligger i nøye utredning og behandling av mange typer akutte og kroniske muskel og leddplager, da spesielt rygg og nakke, som jeg har tatt flere utdypende kurs innen.

Hos meg kan pasienter forvente en kiropraktor og personlig trener som ikke kun ”jager smerter”, men som bruker tid på å forstå helheten av et problem. Fokuset hos meg er å nå et punkt i behandlingen der pasienten selv på best mulig måte kan ta kontroll over plager og unngå tilbakefall.

Adresse:

Jessheim Storsenter, Storgata 6, 2050 Du finner oss i Ullensaker kommune på Jessheim Storsenter.Vi ligger i 4. etasje og du kan ta heis rett opp. 

Våre åpningstider: