Kiropraktor Jessheim

Kiropraktor Jessheim

Hvorfor Klinikk For Alle i Jessheim?

  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente fysioterapeuter
  • Bred erfaring med flere typer plager Beliggenhet

Hva er en kiropraktor?
Kiropraktoren er en primærkontakt innen nerve-, muskel- og skjeletthelse, som innebærer en behandler som har evnen til å utrede, henvise, behandle og sykmelde pasienter med smerter i muskel og skjelettsystemet. Kiropraktoren har et helhetlig syn på helse, og forsøker å se sammenhenger mellom problemer, og behandle mest mulig effektivt.

Hva behandler en kiropraktor?
Kiropraktorer ser i hovedsak pasienter med muskel og leddsmerter, men har også god kompetanse innen nervesmerter og kroniske smertetilstander, samt generell diagnostikk av sykdommer. De mest vanlige plagene vi ser er akutte eller kroniske korsrygg- og nakkesmerter, men vi behandler også alt fra en vond fot, en tennisalbue, en hodepine, til svimmelhet og balanse.

Hva er unikt med oss?
På Klinikk for Alle Jessheim finner du kiropraktorer som er genuint interessert i mennesket, og som gjør sitt ytterste for din helse. Vi tar oss god tid til pasienten, slik at pasienten skal være trygg, godt ivaretatt, og behandlet/utredet på best mulig måte.

Hva kan du forvente hos oss?
Klinikk for Alle Jessheim ligger i åpne og behagelige lokaler «på toppen av Jessheim», med Jessheims beste utsikt fra sitt treningssenter. Våre terapeuter jobber i team, for å best mulig kunne ha en tverrfaglig tilnærming. Bli dermed ikke overrasket, dersom du blir henvist til flere behandlere for å best mulig nå dine mål. Våre kiropraktorer tar oss den tiden vi trenger for å ta best mulig vare på folk, og tilbyr en usedvanlig menneskelighet, kompetanse og effektivitet til pasientens fordel.

Våre kiropraktorer

Marianne Stoltenberg

Jeg jobber som kiropraktor fordi jeg alltid har visst at jeg vil jobbe med mennesker. I min hverdag ser jeg mennesker i alle aldre og med ulike problemstillinger.

Jeg har en faglig interesse for akutte og kroniske muskel-, og skjelettplager i hele bevegelsesapparatet, da spesielt nakke og rygg. I min hverdag ser jeg mennesker i alle aldre og med ulike problemstillinger, hvor jeg fokuserer på trygg og funksjonsrettet behandling, og jeg lover mine pasienter en ærlig primærkontakt med ett genuint ønske om å hjelpe. Jeg gjør pasienten delaktig i behandlingsforløpet, og bruker tid til å forklare.

Klinikk Plassering

Adresse:

Jessheim Storsenter, Storgata 6, 2050 Du finner oss i Ullensaker kommune på Jessheim Storsenter.Vi ligger i 4. etasje og du kan ta heis rett opp. 

Våre åpningstider: