Fysioterapeut Jessheim

Fysioterapeut på Jessheim

Hvorfor Klinikk For Alle i Jessheim?
  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente fysioterapeuter
  • Bred erfaring med flere typer plager
Beliggenhet Adresse: Jessheim Storsenter, Storgata 6, 2050 Jessheim Du finner oss i Ullensaker kommune på Jessheim Storsenter. Vi ligger i 4. etasje og du kan ta heis rett opp. Hva er en fysioterapeut? En fysioterapeut er autorisert helsepersonell som jobber med kropp, bevegelse og funksjon. I behandling anvender en fysioterapeut forskjellige metoder, teknikker, øvelser, samt informasjon og veiledning. Når egner fysioterapi seg? En fysioterapeut forebygger og behandler skader og sykdommer som gir smerter og/eller nedsatt funksjon i muskel- og skjelettsystemet. Behandlingen kan bestå av aktive og passive tiltak, som er tilpasset undersøkelsen og mål til vedkommende som søker behandling. Hva kan du forvente av oss? Pasienter kan forvente å bli sett, hørt og tatt på alvor når de oppsøker behandling. En aktiv deltakelse og forståelse hos pasienten vektlegges. Det vil derfor etter endt undersøkelse gjennomgås hva terapeuten kan hjelpe deg med, og hva behandlingen vil bestå av. Hva er unikt med oss? Våre fysioterapeuter er unike innen lidenskap for fag, kompetanse og medmenneskelighet. Hos oss kan pasienten forvente en engasjert og interessert fysioterapeut, som tar godt vare på deg.

Våre fysioterapeuter

Shan Singh Nagra

Jeg valgte å bli fysioterapeut for det er noe ved det å hjelpe mennesker som gir meg en glede. Det at det kommer så mange forskjellige pasientgrupper gjør at jeg er trygg på de fleste områder. Jeg synes det er veldig interessant å jobbe med svimmelhet, hodepine, skulder,  nakke og ryggsmerter. Jeg har spesialisert meg innenfor svimmelhet med kurs for å hjelpe pasienter som sliter med krystallsyken, og har videobriller for å behandle og utrede dette. Har i tillegg til dette idrettskurs og er godkjent behandler fra idrettens helsesenter. Går nå på videreutdanning i fysioterapi for barn, for det er viktig for meg å hjelpe de små og deres foreldre til å bli trygge i deres hverdag. Jeg jobber mest med idrettspasienter, svimmelhet, nakke, ryggpasienter og barn. Målet mitt er å ta pasienten på alvor og skreddersy behandlingsopplegget til den enkelte. Sammen lager vi en plan på et positivt og realistisk forløp slik at pasienten kan få en smertefri hverdag.

Rune Engen

Jeg ble fysioterapeut på bakgrunn av et lidenskapelig ønske å hjelpe mennesker til daglig, og tillegg har jeg alltid hatt stor interesse for trening, anatomi, skader og idrett. I søken etter å bli best mulig som terapeut har jeg tatt mye videreutdanning og kurs. Jeg er spesialist i idrettsfysioterapi, har mastergrad i idrettsmedisin fra Norges idrettshøgskole, spesialistutdanning i Klinisk ortopedisk medisin (OMI) og Personlig trener utdanning fra Norges idrettshøgskole. Jeg har jobbet på klinikk siden 2013, og har i tillegg vært tre år fysioterapeut og medisinsk ansvarlig i Ull/Kisa A-lag. Gjennom en bred utdanning og mye erfaring tar jeg i mot alle former for muskel- og skjelettplager, enten det er nakke, rygg, skulder, kne eller idrettsskader. Jeg er tilknyttet idrettens skadetelefon sitt nettverk, og tar i mot utøvere med forsikring gjennom klubbene sine.

Erlend Vandvik

Jeg ble osteopat etter å ha fått en behandling av en osteopat som ga meg en meget spennende opplevelse som gjorde noe med meg som førte til at jeg stilte spørsmål ved min kunnskap. Jeg var utdannet fysioterapeut og hadde mottatt behandlinger men denne ostepaten  behandlet meg helt annerledes enn det jeg hadde lært og det jeg tidligere hadde opplevd. Det startet en reise hvor ønsket om å lære mer ble en livsstilsendring. Jeg ønsket å lære mer om kroppen og hvordan jeg raksere kunne komme til en løsning på pasientens problemer. Etter hvert skjønte jeg at denne reisen aldri kommer til å ta slutt. Og nå har jeg jobbet som fysioterapeut og osteopat i 22 år.  Og er forsatt nysgjerrig på hvordan jeg kan bli bedre som terapeut. Osteopati er et unikt fag da det bygger på vitenskapelige fag som anatomi, fysiologi, embryologi, patologi og biomekanikk. I tillegg prøver osteopatien å se personen bak symptomene som en unik enhet som har sin egen erfaring og livshistorie.  Denne historien har betydning for utvikling av symptomer og ved hjelp av hendene som verktøy prøver jeg å lokalisere de områdene som har størst betydning for utvikling av det vi kaller for feilfunksjoner.  Disse feilfunksjonene (somatisk dysfunksjon) får konsekvenser for sirkulasjon og mobilitet av alt vev i  nærhet og på avstand. Det implementerer nervesystemet, muskel/skjellett –systemet, bindevevssystemet og organsystemet.
Klinikk Plassering

Adresse:

Jessheim Storsenter, Storgata 6, 2050 Jessheim

Våre åpningstider: