Fysioterapeut Jessheim

Hvorfor Klinikk For Alle i Jessheim?

 • Kort eller ingen ventetid
 • Meget kompetente fysioterapeuter
 • Bred erfaring med flere typer plager

Beliggenhet

Adresse: Jessheim Storsenter, Storgata 6, 2050 Jessheim
Du finner oss i Ullensaker kommune på Jessheim Storsenter.
Vi ligger i 4. etasje og du kan ta heis rett opp.

Hva er en fysioterapeut?
En fysioterapeut er autorisert helsepersonell som jobber med kropp, bevegelse og funksjon. I behandling anvender en fysioterapeut forskjellige metoder, teknikker, øvelser, samt informasjon og veiledning.

Når egner fysioterapi seg?
En fysioterapeut forebygger og behandler skader og sykdommer som gir smerter og/eller nedsatt funksjon i muskel- og skjelettsystemet. Behandlingen kan bestå av aktive og passive tiltak, som er tilpasset undersøkelsen og mål til vedkommende som søker behandling.

Hva kan du forvente av oss?
Pasienter kan forvente å bli sett, hørt og tatt på alvor når de oppsøker behandling. En aktiv deltakelse og forståelse hos pasienten vektlegges. Det vil derfor etter endt undersøkelse gjennomgås hva terapeuten kan hjelpe deg med, og hva behandlingen vil bestå av.

Hva er unikt med oss?
Våre fysioterapeuter er unike innen lidenskap for fag, kompetanse og medmenneskelighet. Hos oss kan pasienten forvente en engasjert og interessert fysioterapeut, som tar godt vare på deg.

Våre fysioterapeuter

Shan Singh Nagra

Jeg valgte å bli fysioterapeut for det er noe ved det å hjelpe mennesker som gir meg en glede. Det at det kommer så mange forskjellige pasientgrupper gjør at jeg er trygg på de fleste områder.

Jeg synes det er veldig interessant å jobbe med svimmelhet, hodepine, skulder,  nakke og ryggsmerter.

Jeg har spesialisert meg innenfor svimmelhet med kurs for å hjelpe pasienter som sliter med krystallsyken, og har videobriller for å behandle og utrede dette. Har i tillegg til dette idrettskurs og er godkjent behandler fra idrettens helsesenter.

Går nå på videreutdanning i fysioterapi for barn, for det er viktig for meg å hjelpe de små og deres foreldre til å bli trygge i deres hverdag.

Jeg jobber mest med idrettspasienter, svimmelhet, nakke, ryggpasienter og barn.

Målet mitt er å ta pasienten på alvor og skreddersy behandlingsopplegget til den enkelte. Sammen lager vi en plan på et positivt og realistisk forløp slik at pasienten kan få en smertefri hverdag.

Rune Engen

Jeg ble fysioterapeut på bakgrunn av et lidenskapelig ønske å hjelpe mennesker til daglig, og tillegg har jeg alltid hatt stor interesse for trening, anatomi, skader og idrett. I søken etter å bli best mulig som terapeut har jeg tatt mye videreutdanning og kurs.

Jeg er spesialist i idrettsfysioterapi, har mastergrad i idrettsmedisin fra Norges idrettshøgskole, spesialistutdanning i Klinisk ortopedisk medisin (OMI) og Personlig trener utdanning fra Norges idrettshøgskole. Jeg har jobbet på klinikk siden 2013, og har i tillegg vært tre år fysioterapeut og medisinsk ansvarlig i Ull/Kisa A-lag. Gjennom en bred utdanning og mye erfaring tar jeg i mot alle former for muskel- og skjelettplager, enten det er nakke, rygg, skulder, kne eller idrettsskader.

Jeg er tilknyttet idrettens skadetelefon sitt nettverk, og tar i mot utøvere med forsikring gjennom klubbene sine.

Puru Kalia

Erfaring med ortopedisk medisin, hjerte- og lunge rehabilitering, klinisk nevrologisk undersøkelse og behandling.
Plager forårsaket av andre livsstilssykdommer, idrettsskader og skadeforebyggende trening og medisinsk trening.
Tilleggstjeneste: Trykkbølgebehandling

Klinikk Plassering

Adresse:

Jessheim Storsenter, Storgata 6, 2050 Jessheim

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Shan Singh Nagra - Kiropraktor
  Shan Singh Nagra
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  https://onlinebooking.solvitjournal.no/kfa_jessheim/571/book-available?Funksjonell nevrologi, idrettsskader, geriatri, pediatri, og ortopediske skader. Behandler svimmelhet / krystallsyke, hodepine, ryggsmerter og ankel overtråkk. VNG-briller. 
 • Rune Engen - Kiropraktor
  Rune Engen
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Videreutdannet innen klinisk ortopedisk medisin (OMI), idrettsmedisin (mastergrad), manuell terapi, trykkbølgebehandling, personlig trening, dryneedling. Spesialfelt: Idrettskader, akutte og kroniske smertetilstander i armer, ben, kne, rygg og nakke.
 • Puru Kalia - Kiropraktor
  Puru Kalia
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Erfaring med ortopedisk medisin, hjerte- og lunge rehabilitering, klinisk nevrologisk undersøkelse og behandling. Plager forårsaket av andre livsstilssykdommer, idrettsskader og skadeforebyggende trening og medisinsk trening. Tilleggstjeneste: Trykkbølgebehandling