Fysioterapeut Jessheim

Fysioterapeut på Jessheim

Hvorfor Klinikk For Alle i Jessheim?

  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente fysioterapeuter
  • Bred erfaring med flere typer plager

Beliggenhet Adresse: Jessheim Storsenter, Storgata 6, 2050 Jessheim Du finner oss i Ullensaker kommune på Jessheim Storsenter. Vi ligger i 4. etasje og du kan ta heis rett opp.

Hva er en fysioterapeut? En fysioterapeut er autorisert helsepersonell som jobber med kropp, bevegelse og funksjon. I behandling anvender en fysioterapeut forskjellige metoder, teknikker, øvelser, samt informasjon og veiledning.

Når egner fysioterapi seg? En fysioterapeut forebygger og behandler skader og sykdommer som gir smerter og/eller nedsatt funksjon i muskel- og skjelettsystemet. Behandlingen kan bestå av aktive og passive tiltak, som er tilpasset undersøkelsen og mål til vedkommende som søker behandling.

Hva kan du forvente av oss? Pasienter kan forvente å bli sett, hørt og tatt på alvor når de oppsøker behandling. En aktiv deltakelse og forståelse hos pasienten vektlegges. Det vil derfor etter endt undersøkelse gjennomgås hva terapeuten kan hjelpe deg med, og hva behandlingen vil bestå av.

Hva er unikt med oss? Våre fysioterapeuter er unike innen lidenskap for fag, kompetanse og medmenneskelighet. Hos oss kan pasienten forvente en engasjert og interessert fysioterapeut, som tar godt vare på deg.

Våre fysioterapeuter

Stig-André Hansen

Som fysioterapeut behandler og forebygger jeg skader og plager som gir smerte eller nedsatt funksjon i muskel- og skjelettapparatet.  Jeg jobber som fysioterapeut fordi jeg er interessert i å hjelpe andre mennesker med deres skader eller plager i kroppen. Som fysioterapeut har jeg også en unik rolle og mulighet til å bidra aktivt for å fremme helse.

Jeg jobber med et bredt spekter av mennesker, alt i fra ungdom til eldre. Alle mine pasienter kan i møte med meg forvente en lyttende og interessert terapeut. Jeg er opptatt av å kartlegge og legge til rette for en god behandlingsplan og oppfølging av dine eventuelle skader og ubehag.

Erlend Vandvik

Jeg ble osteopat etter å ha fått en behandling av en osteopat som ga meg en meget spennende opplevelse som gjorde noe med meg som førte til at jeg stilte spørsmål ved min kunnskap. Jeg var utdannet fysioterapeut og hadde mottatt behandlinger men denne ostepaten  behandlet meg helt annerledes enn det jeg hadde lært og det jeg tidligere hadde opplevd.

Det startet en reise hvor ønsket om å lære mer ble en livsstilsendring. Jeg ønsket å lære mer om kroppen og hvordan jeg raksere kunne komme til en løsning på pasientens problemer. Etter hvert skjønte jeg at denne reisen aldri kommer til å ta slutt. Og nå har jeg jobbet som fysioterapeut og osteopat i 22 år.  Og er forsatt nysgjerrig på hvordan jeg kan bli bedre som terapeut.

Osteopati er et unikt fag da det bygger på vitenskapelige fag som anatomi, fysiologi, embryologi, patologi og biomekanikk. I tillegg prøver osteopatien å se personen bak symptomene som en unik enhet som har sin egen erfaring og livshistorie.  Denne historien har betydning for utvikling av symptomer og ved hjelp av hendene som verktøy prøver jeg å lokalisere de områdene som har størst betydning for utvikling av det vi kaller for feilfunksjoner.  Disse feilfunksjonene (somatisk dysfunksjon) får konsekvenser for sirkulasjon og mobilitet av alt vev i  nærhet og på avstand. Det implementerer nervesystemet, muskel/skjellett –systemet, bindevevssystemet og organsystemet.

Adresse:

Jessheim Storsenter, Storgata 6, 2050 Jessheim

Våre åpningstider: