Fysioterapeut Jessheim

Hvorfor Klinikk For Alle i Jessheim?

 • Kort eller ingen ventetid
 • Meget kompetente fysioterapeuter
 • Bred erfaring med flere typer plager

Beliggenhet

Adresse: Storgata 11
Du finner oss i Ullensaker kommune.

Hva er en fysioterapeut?
En fysioterapeut er autorisert helsepersonell som jobber med kropp, bevegelse og funksjon. I behandling anvender en fysioterapeut forskjellige metoder, teknikker, øvelser, samt informasjon og veiledning.

Når egner fysioterapi seg?
En fysioterapeut forebygger og behandler skader og sykdommer som gir smerter og/eller nedsatt funksjon i muskel- og skjelettsystemet. Behandlingen kan bestå av aktive og passive tiltak, som er tilpasset undersøkelsen og mål til vedkommende som søker behandling.

Hva kan du forvente av oss?
Pasienter kan forvente å bli sett, hørt og tatt på alvor når de oppsøker behandling. En aktiv deltakelse og forståelse hos pasienten vektlegges. Det vil derfor etter endt undersøkelse gjennomgås hva terapeuten kan hjelpe deg med, og hva behandlingen vil bestå av.

Hva er unikt med oss?
Våre fysioterapeuter er unike innen lidenskap for fag, kompetanse og medmenneskelighet. Hos oss kan pasienten forvente en engasjert og interessert fysioterapeut, som tar godt vare på deg.

Våre fysioterapeuter

Rune Engen

Jeg ble fysioterapeut på bakgrunn av et lidenskapelig ønske å hjelpe mennesker til daglig, og tillegg har jeg alltid hatt stor interesse for trening, anatomi, skader og idrett. I søken etter å bli best mulig som terapeut har jeg tatt mye videreutdanning og kurs.

Jeg er spesialist i idrettsfysioterapi, har mastergrad i idrettsmedisin fra Norges idrettshøgskole, spesialistutdanning i Klinisk ortopedisk medisin (OMI) og Personlig trener utdanning fra Norges idrettshøgskole. Jeg har jobbet på klinikk siden 2013, og har i tillegg vært tre år fysioterapeut og medisinsk ansvarlig i Ull/Kisa A-lag. Gjennom en bred utdanning og mye erfaring tar jeg i mot alle former for muskel- og skjelettplager, enten det er nakke, rygg, skulder, kne eller idrettsskader.

Jeg er tilknyttet idrettens skadetelefon sitt nettverk, og tar i mot utøvere med forsikring gjennom klubbene sine.

Puru Kaliac

Erfaring med ortopedisk medisin, hjerte- og lunge rehabilitering, klinisk nevrologisk undersøkelse og behandling.
Plager forårsaket av andre livsstilssykdommer, idrettsskader og skadeforebyggende trening og medisinsk trening.
Tilleggstjeneste: Trykkbølgebehandling

Shan Singh Nagra

Funksjonell nevrologi, idrettsskader, geriatri, pediatri, og ortopediske skader. Behandler svimmelhet / krystallsyke, hodepine, ryggsmerter og ankel overtråkk. VNG-briller. 

 

Klinikk Plassering

Adresse:

Storgata 11, 2050 Jessheim

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Rune Engen - kiropraktor
  Rune Engen
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Videreutdannet innen klinisk ortopedisk medisin (OMI), idrettsmedisin (mastergrad), manuell terapi, trykkbølgebehandling, personlig trening, dryneedling, ultralyd. Spesialfelt: Idrettskader, svimmelhet, akutte og kroniske smertetilstander i armer, ben, kne, rygg og nakke.
 • Puru Kalia - kiropraktor
  Puru Kalia
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Erfaring med ortopedisk medisin, hjerte- og lunge rehabilitering, klinisk nevrologisk undersøkelse og behandling. Plager forårsaket av andre livsstilssykdommer, idrettsskader og skadeforebyggende trening og medisinsk trening. Tilleggstjeneste: Trykkbølgebehandling
 • Shan Singh Nagra - kiropraktor
  Shan Singh Nagra
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Funksjonell nevrologi, idrettsskader, geriatri, pediatri, og ortopediske skader. Behandler svimmelhet / krystallsyke, hodepine, ryggsmerter og ankel overtråkk. VNG-briller, ultralyd