Bergen Sentrum

Klinikken holder til i lyse, fine lokaler i 6. etasje på Bergen Storsenter.
Du finner oss ved å gå inn fra baksiden av senteret - vis à vis jernbanestasjonen, og ta heisen opp i 6.etasje.
Går du inn via senteret tar du rulletrappen opp i 2. etasje og ta heisen mellom Intersport og Norli.
Kommer du med bil kan du parkere den i Bygarasjen som ligger vegg i vegg med senteret.

OBS! Vi opplever stor pågang i parkeringshuset tilknyttet senteret, beregn derfor god tid dersom du kommer med bil!

Vi tilbyr:

Er det første gang du bestiller time hos oss?

Les igjennom punktene under:
Timer skal alltid bestilles i navnet til den som skal til behandling.
Våre fysioterapeuter er private. Dette betyr at du som pasient må betale timen i sin helhet, men at du får time raskt og får behandling av terapeuter med høyt kompetansenivå. Prisforskjellen mellom en offentlig og privat fysioterapeut ligger mellom 250-350 kr per konsultasjon.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet med mindre man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. 

Velkommen!

Prisliste

Adresse:

Kaigaten 5, 5015 Bergen

Våre åpningstider:

 
 
 
 

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Anders Andersson
  Anders Andersson
  Muskelterapeut/Massør
  Bestill time Info
  Interesser: Korsrygg, Skulder/nakkeplager, Idrettsskader Behandling: Dypmassasje, triggerpunktbehandling,stretch
 • Henrik Bolstad Banne
  Henrik Bolstad Banne
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Ultralydsspesialist med interesse for ortopedi. Ser mye skulder, albue, kne og fot. Tilpasser såler ved behov. Ultralydsveil
 • Kaja Rolfsen
  Kaja Rolfsen
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Behandler akutte og kroniske muskel- og skjelettplager, samt smerte relatert til stress og overbelastning. Benytter ledd og bløtvevsmobilisering, treningsveiledning, taping og trykkbølgebehandling.  
 • Håvard Pedersen
  Håvard Pedersen
  Kiropraktor - faglig leder
  Bestill time Info
  Behandling av akutte og kroniske plager som; nakkesmerter med og uten hodepine, skulder- og armsmerter, korsryggsmerter med og uten utstråling til ben, hofte- og knesmerter, ankel- og fotsmerte. Ekstra utdannelse innenfor nålebehandling. Problemstillinger løses i samarbeid med pasienten, og samarbeid med andre behandlere for å oppnå ønsket resultat.
 • Christoffer Skjold
  Christoffer Skjold
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Rygg/nakke/skulder, Idrettsskader, senebetennelser, kjeve, hodepine Behandling: Manipulasjon/mobilisering, avspenning. 
 • Jan Bo Larsen
  Jan Bo Larsen
  Seniorkiropraktor
  Bestill time Info
  Jeg har vært mer enn 30 år i praksis og har vel etterhånden sett de fleste problemstillinger innen rygg- og nakkeplager. Jeg jobber ofte med de mer kompliserte og kroniske pasienter. Jeg ser mange av de pasienter med mye slitasjeskader og skiveskader. Det er ofte pasienter hvor behandlingen må tilpasses på andre måter, enn den akutte pasienten og problemstillinger som kan ta lang tid og få resultater med. Jeg samarbeider med mine fysioterapeutkolleger på klinikken når det gjelder andre undersøkelser samt rehabilitering/trening.Videre har jeg spesiell interesse for pasienter med svimmelhet. Jeg utreder svimle pasienter og behandler pasienter med krystallsyke. Her har jeg tilleggsutstyr, videobriller, som gjør diagnose og spesifisert og enklere.Jeg undersøker gjerne alle former for muskel-skjelett plager og føler jeg ikke jeg har kompetansen til å behandle har jeg gode kolleger eller henviser videre for andre vurderinger.
 • Vilde Aas Løken
  Vilde Aas Løken
  Kiropraktor - tar ikke forsikring
  Bestill time Info
  Tar ikke forsikring. Eg er glad i å hjelpe mennesker i alle aldre og faser i livet. Behandler akutte og langvarige nakke- og ryggplager med og uten stråling, hodepine, samt ekstremiteter som skuldre, albue, håndledd, hofte, knær og føtter. Som kiropraktor er det viktig for meg å ivareta hver enkelt pasient sine behov og ønsker for behndling, slik at dei kan oppnå ein bedre og smertefri hverdag. Behandlingsmetoder kan bestå av bløtvevsteknikker, manupulasjon/leddmobilisering, nålbehandling og treningsveiledning.