Fysioterapeut Bergen

Hvorfor Klinikk For Alle i Bergen?

 • Kort eller ingen ventetid
 • Meget kompetente fysioterapeuter
 • Bred erfaring med flere typer plager

Beliggenhet

Vi har fysioterapeuter i Bergen sentrum. Du finner oss i 6. Etasje i Kaigaten 5, et par steinkast unna Danmarksplass. Vi har også en klinikk i kommunen i Åsane.

Hva gjør en fysioterapeut?
En fysioterapeut har kompetanse til å vurdere alle muskel- og skjelettlidelser. Det vil bli tatt en grundig sykehistorie, der man vurdere eventuelle årsakssammenhenger opp mot fysiske forutsetninger. Behandlingstiltak vil ofte være en kombinasjon av manuelle teknikker og tiltak med egentrening. Man bør være innstilt på en betydelig egeninnsats for å bli frisk fra sine problemer.

Hvilke plager passer fysioterapi for?
Typiske plager som fysioterapeuter behandler vil være akutte og mer langvarige smerter i nakke/rygg, samt belastningsrelaterte plager i senefester og ledd i hele kroppen.

Hva er unikt med Klinikk For Alle i Bergen?

Hos Klinikk For Alle i Bergen kan man forvente oppdatert kunnskap samt grundig og spesialisert undersøkelse og behandling. Vi har tett samarbeid med kiropraktorene på klinikken, og kjenner hverandres styrker som behandlere. Vi henviser til og samarbeider med kiropraktor og massør der man anser dette som gunstig for pasienten, for så hurtig rehabilitering som mulig.

Våre fysioterapeuter

Henrik Bolstad Banne

Eg jobbar som fysioterapeut for å kunne hjelpe folk til ein betre kvardag. Dette kan vere ved å fjerne smerter, tips til endringar ein kan gjere i eigen kvardag, treningsprogram etc.

Eg har spesiell interesse for å jobbe med smertetilstandar i og rundt ledd; Det vere seg senebetennelsar, slimposebetennelsar, leddbetennelsar i eksempelvis skulder, alboge, hofte kne og fot.

Eg har spesialisert meg innanfor ultralydsdiagnostikk, som eg brukar på alle pasientar for å kunne stille ein så spesifikk diagnose som mogleg, eller som veiledning til presis behandling. Eg har også eit samarbeid med lege for å kunne gjere ultralydsveileda injeksjonar der det trengs.

Når du kjem til meg kan du forvente å bli sett. Du får ein grundig undersøkelse og tiltak iverksett ut i frå denne. Eg samarbeider godt med både fysioterapi- og kiropraktorkollegaer som har andre spesialitetar enn meg, og saman kan vi hjelpe deg.

Kaja Rolfsen
 
Behandler akutte og kroniske muskel- og skjelettplager, samt smerte relatert til stress og overbelastning. Benytter ledd og bløtvevsmobilisering, treningsveiledning, taping og trykkbølgebehandling.  
Klinikk Plassering

Adresse:

Kaigaten 5 5015 Bergen

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Henrik Bolstad Banne - kiropraktor
  Henrik Bolstad Banne
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Ultralydsspesialist med interesse for ortopedi. Ser mye skulder, albue, kne og fot. Tilpasser såler ved behov. Ultralydsveil
 • Kaja Rolfsen - kiropraktor
  Kaja Rolfsen
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Behandler akutte og kroniske muskel- og skjelettplager, samt smerte relatert til stress og overbelastning. Benytter ledd og bløtvevsmobilisering, treningsveiledning, taping og trykkbølgebehandling.