Fysioterapeut Bergen

Fysioterapeut i Bergen

Hvorfor Klinikk For Alle i Bergen?

  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente fysioterapeuter
  • Bred erfaring med flere typer plager

Beliggenhet

Vi har fysioterapeuter i Bergen sentrum. Du finner oss i 5. Etasje i Kaigaten 5, et par steinkast unna Danmarksplass. Vi har også en klinikk i kommunen i Åsane.

Hva gjør en fysioterapeut? En fysioterapeut har kompetanse til å vurdere alle muskel- og skjelettlidelser. Det vil bli tatt en grundig sykehistorie, der man vurdere eventuelle årsakssammenhenger opp mot fysiske forutsetninger. Behandlingstiltak vil ofte være en kombinasjon av manuelle teknikker og tiltak med egentrening. Man bør være innstilt på en betydelig egeninnsats for å bli frisk fra sine problemer.

Hvilke plager passer fysioterapi for? Typiske plager som fysioterapeuter behandler vil være akutte og mer langvarige smerter i nakke/rygg, samt belastningsrelaterte plager i senefester og ledd i hele kroppen.

Hva er unikt med Klinikk For Alle i Bergen?

Hos Klinikk For Alle i Bergen kan man forvente oppdatert kunnskap samt grundig og spesialisert undersøkelse og behandling. Vi har tett samarbeid med kiropraktorene på klinikken, og kjenner hverandres styrker som behandlere. Vi henviser til og samarbeider med kiropraktor og massør der man anser dette som gunstig for pasienten, for så hurtig rehabilitering som mulig.

Våre fysioterapeuter

Henrik Bolstad Banne

Eg jobbar som fysioterapeut for å kunne hjelpe folk til ein betre kvardag. Dette kan vere ved å fjerne smerter, tips til endringar ein kan gjere i eigen kvardag, treningsprogram etc.

Eg har spesiell interesse for å jobbe med smertetilstandar i og rundt ledd; Det vere seg senebetennelsar, slimposebetennelsar, leddbetennelsar i eksempelvis skulder, alboge, hofte kne og fot.

Eg har spesialisert meg innanfor ultralydsdiagnostikk, som eg brukar på alle pasientar for å kunne stille ein så spesifikk diagnose som mogleg, eller som veiledning til presis behandling. Eg har også eit samarbeid med lege for å kunne gjere ultralydsveileda injeksjonar der det trengs.

Når du kjem til meg kan du forvente å bli sett. Du får ein grundig undersøkelse og tiltak iverksett ut i frå denne. Eg samarbeider godt med både fysioterapi- og kiropraktorkollegaer som har andre spesialitetar enn meg, og saman kan vi hjelpe deg.

Kine Hestad

Det jeg liker best med jobben min som fysioterapeut er at jeg får muligheten til å hjelpe mennesker til å få en bedre hverdag, og jeg blir oppriktig glad hver gang noen blir bedre fra sine plager.  Jeg jobber mye med pasienter som sliter med nakke/skuldre, har hodepine, ryggsmerter og plager fra andre ledd.

Jeg bruker mye slyngetrening, triggerpunktbehandling med nåler (IMS), bløtvevsbehandling og EMG-måling (måling av muskelaktivitet) i min behandling. Jeg kan også tilpasse innleggssåler dersom det er behov for dette.

Mine pasienter kan forvente at jeg vil gjøre mitt ytterste for at de skal bli bra, og jeg samarbeider gjerne med andre faggrupper for å få dette til.

Jessica Lundberg

Jeg jobber som fysioterapeut fordi jeg selv har slitt mye med forskjellige plager som ung. Jeg har testet en rekke behandlingstyper for mine plager, og følte at fysioterapi fungerte best for meg. Jeg har videreutdannelse i idrettsmedisin og behandler mye kne- og ankelskader.  I min hverdag jobber jeg og mye rygg, skulder og nakkeplager. I tillegg er jeg interessert i pasienter med nevrologiske plager.

Det mine pasienter kan forvente av meg, er at jeg lytter og forsøker å forstå den bakenforliggende årsaken til deres plager og behandler skaden for at de skal bli bra, samt at jeg prøver behandle pasienten ut fra dennes forutsetninger.

Elin Berg

Jeg utdannet meg til å bli fysioterapeut fordi jeg brenner for å hjelpe mennesker til bedret helse og livskvalitet gjennom trening og aktivitet. Hverdagene er så forskjellige, og jeg elsker utfordringen jeg får på jobb hver eneste dag.

Jeg er spesielt interessert i kvinnehelse og jeg tar fortløpende kurs i OMI-ortopedisk medisin, som etter hvert vil gi meg en spesialisttittel i Muskel- og skjelettfysioterapi.

Jeg ser alle typer pasienter med varierte plager, men jeg interesserer meg for kvinnehelse – gravide kvinner og kvinner i barsel, rygg- og nakkeplager samt skulder- og albuerelaterte plager. Jeg jobber med rehabilitering og trening, bruker manuelle teknikker, manipulasjoner og IMS, tilpasser såler og gir veiledning innen ergonomi. Mitt fokus er alltid å lytte til pasienten, gjøre en god og grundig undersøkelse og lage et behandlingsopplegg som er tilpasset hver enkelt. Jeg er opptatt av at pasienten skal ta del i behandlingsplan og forløp, og at vi sammen jobber mot bedring. Pasientene kan forvente at jeg gjør mitt ytterste for å hjelpe med råd, veiledning og behandling, samt at jeg samarbeider med massør og kiropraktor om dette er nødvendig for å bidra til rask bedring.

Adresse:

Kaigaten 5 5015 Bergen

Våre åpningstider: