Såler

De fleste moderne underlag er harde og flate. Så i stedet for å gå på bløtt underlag (som sand), som vil tilpasse seg føttenes naturlige form og kurver, går vi på betonggulv og asfalt som tvinger føttene våre til å flate ut. Sko i dag er masseprodusert til å passe en gjennomsnittsfot. Folk er imidlertid sunnere og mer aktive enn noen sinne, og derfor er føttene våre utsatt for større belasting, samtidig som vi går i sko som passer foten dårlig. Føttenes naturlige form kan ikke fordele kroppsvekten ordentlig og støt fra underlaget føres tilbake opp gjennom bena og utsetter leddene for ugunstig belastning.


GaitTec

Tilpassede såler er utviklet for å gi naturlig støtte under føttene. Sålene gir langtidskomfort og reduserer tretthet ved å støtte hele foten og å omfordele vekt og trykk jevnt. Sålenes støtdempende funksjon og stabilitet gir kroppen mulighet til å fungere på den måten den er skapt til.

Klinikk for Alle fører GaitTec såler som er en termoplastisk ortopedisk innleggsåle som vi skreddersyr etter dine føtter. Innleggsåler kan være en effektiv behandlingsform i forebygging av blant annet kneplager, benhinnebetennelse, hæl- og forfotssmerter og akillessenebetennelse. GaitTec såler tilpasses på de fleste av våre klinikker.


Supersole – helhetlig, avansert, biomekanisk analyse

Hos såleklinikken på Klinikk For Alle Bryn fører vi Supersole. Her utfører vi en helhetlig undersøkelse med video-, holdnings- og gang/løpsanalyse, samt fotavstøpning, manuelle måleteknikker og datateknologi for å finne den korrekte sålen til deg.

Sålen lages og tilpasses ved klinikken. Dermed slipper du lange henvisningsprosedyrer, ventetid og reisevei for å få dine såler.

Har du plager i føtter, knær eller hofter og rygg, kan smertene ofte komme fra foten.

Undersøkelsen gjøres av spesialist på området, Idrettsfysioterapeut Morten Johansen. Han er sertifisert Supersole behandler.

Har du spørsmål eller ønsker en time, kontakt oss på tlf. 97923000 eller benytt vår online booking