Kiropraktor Bergen

Kiropraktor i Bergen

Kiropraktor Bergen

Hvorfor Klinikk For Alle i Bergen?

  • Kort eller ingen ventetid
  • Meget kompetente kiropraktorer
  • Bred erfaring med flere typer plager

Hva gjør en kiropraktor?
En kiropraktor jobber med nevro-muskel og leddplager. Det betyr de ser sammenhengen mellom muskler og ledd og betydningen med koblingen til nervesystemet.​ Kiropraktoren er unik i sin spesifikke ledd manipulasjonsbehandling. Denne behandling løsner opp stive ledd og dette har stor effekt på den omliggende muskulatur og nervesystemet. Videre har kiropraktoren også mange andre teknikker å bruke.​

Hva er unikt med våre kiropraktorer i Bergen?
Vi er et tverrfaglig team av kiropraktorer, fysioterapeuter og massører. Vårt mål er å skreddersy den best mulige behandling for pasientens plager og vi tar vare på pasienten.​

 

Våre kiropraktorer:

 

Jan Bo Larsen: 

Jeg har jobbet som kiropraktor i snart 30 år, det har vært en spennende reise og har gjennom de årene jobbet med alle plager en kiropraktor kan tenke seg. Jeg prøver å se og lytte til alle mine pasienter undersøker grundig. Pasienten kan forvente at jeg er tydelig og alltid prøver å gi den beste behandling og de beste råd. Jeg har et fantastisk samarbeid med de øvrige terapeuter på klinikken og bruker de når det trengs.

I min hverdag ser jeg alle slags pasienter, jeg ser mange kompliserte og kroniske pasienter og jeg har pasienter som jeg har fulgt opp gjennom de siste 30 årene. Ut over dette har jeg har de senere årene spesialisert meg i pasienter svimmelhetsplager.​

 

Christoffer Skjold:

Jeg har alltid likt tanken av å kunne hjelpe personer med plagene deres uten å måtte benytte medikamenter eller måtte ty til operative tiltak. Helt siden min ungdomstid har jeg drevet idrett og har som følge av dette slitt med mindre skader opp gjennom årene. Jeg fant tilslutt hjelp hos en lokal kiropraktor. Han innehadde alt man ser etter hos en behandler - fagorientert, autoritær, trygg og hadde ikke minst en lidenskap for faget. Etter dette besøket og den påfølgende gode hjelpen jeg fikk var karrierevalget mitt enkelt. Neste stopp i utdannelsen min ble derfor Sydney, Australia hvor jeg studerte 5år ved Macquarie University.

Som kiropraktor behandler jeg pasienter med kroniske smerter i muskel og skjelett samt jeg har en spesiell interesse for idrettsrelaterte skader. Dette omfatter både problemstillinger i øvre og nedre ekstremiteter. Jeg elsker utfordrende problemstillinger og bruker ofte flere behandlingsmodaliteter for å oppnå best mulig resultat i hvert enkelt tilfelle.

Hos meg får man en behandler som brenner for faget sitt og stadig oppdaterer seg. Man skal alltid føle seg trygg og ivaretatt mens man er under min oppfølging.    

 

Håvard Pedersen: 

Jeg er autorisert kiropraktor og medlem av norsk kiropraktorforening. Jeg har jobbet som kiropraktor siden 2002, og vært i vanlig praksis, tatt ekstra utdannelse innenfor  akupunktur, og jobbet som kiropraktor på offentlig sykehus i Danmark med utredning av ryggpasienter og veiledning av kiropraktorstudenter.

Min erfaring er at mange problemstillinger som pasienter kommer med, kan løses i samarbeid med pasienten, men at mere komplekse problemstillinger kan kreve samarbeid med andre behandlere for å oppnå ønsket resultat.

 

Eirin Aloysius Jensen

Jeg var første gang i kontakt med kiropraktikk som spedbarn og senere som toppidrettsutøver.
Dette skapte interesse for faget og senere til en 5 årig mastergrad i kiropraktikk fra AECC University College i sør England.
Jeg behandler både voksne og barn i alle aldre, og har også videreutdanning i behandling av spedbarn og gravide. Jeg
har også to barn som får behandling jevnlig.

Det er viktig for meg at hver enkelt pasient føler seg ivaretatt og at vi sammen kan lage en behandlingsplan som passer
for hver enkelt. For å ivareta dette bruker jeg teknikker som også kan passe for de som
ikke er glad i leddjusteringer.

Behandler graviditet, Spedbarn, eldre, SOT. Leddjustering, SOT tilpasset behandling for spedbarn og barn. 

Klinikk Plassering

Adresse:

Kaigaten 5, 5015 Bergen. Du finner oss i 5. etasje i Kaigaten 5 som er et par steinkast unna Danmarksplass.

Våre åpningstider: