Bryn

Vi opplever til tider noe problem med onlinebooking. Hvis du har problemer med å bestille time:
ring 97923000 så hjelper vi deg.

Klinikk For Alle Bryn (tidligere Bryn Medisinske Senter) holder til i 6. etasje på Brynsenteret.

Vi tilbyr:

Treningsgrupper og kurs ved Klinikk for Alle Bryn:

Lørdagsåpent

Trenger du hjelp i helgen, vi har åpent på lørdager 10:00 - 12:00 - Link for booking

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet med mindre man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. 

 
Velkommen!
 

Adresse:

Østensjøveien 79 0667 Oslo

Våre åpningstider:

Åpningstider sommeren 2024

Uke 28-31 (08. juli - 02. august) - 09:00-15:00

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Simen Brunes
  Simen Brunes
  Osteopat
  Bestill time Info
  Interesser: Akutte og langvarige Nakke/ryggplager. Hodepine, idrettsskader, senebetennelse og stress. Behandling: Manipulasjon/mobilisering, triggerpunkt, nålebehandling, IASTM-behandling (instrument assisted soft tissue mobilization), massasje
 • Fredrik Tvedten
  Fredrik Tvedten
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Kiropraktor med 5-årig utdannelse fra Macquarie University, Sydney. Jeg er autorisert primærkontakt og kan derfor sykemelde, henvise til billeddiagnostikk og spesialister ved behov. Som kiropraktor behandler jeg plager og skader knyttet til muskel og skjelettsystemet med hjelp av leddmanipulasjon og løsner på stram/vond muskulatur etc. ved hjelp av flere ulike teknikker. Jeg setter skaden i system og vurderer kroppen helhetlig og behandler deretter. Interesser: Akutte/kroniske nakke- og ryggplager, skulder, brystvegg, bekken/hofter, albue og hånd, ankel- og fot-plager, idrettsskader. Behandling: Leddkorrigering/mobilisering, laser, dry needling (akupunktur), triggerpunktbehandling/muskelplager og trykkbølgebehandling.  
 • Morten Styrerud Bunkholdt
  Morten Styrerud Bunkholdt
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Uteksaminert ved Royal Melbourne Institute of Technology 2011. Siden dette har jeg praktisert det anerkjente Gonstead systemet. Dette er ett system som tar seg grundig undersøkelse og spesifikk behandling, for best mulig resultater. Min spesialitet er akutte og kroniske plager i rygg, bekken og nakke, samt strålesmerter/prikking i armer, ben og hodepine. Jeg er daglig opptatt av trening, kostholdets og psykens påvirkning på menneskets helse, og har bred kunnskap innenfor disse temaene. Jeg tilbyr veiledning  innen funksjonell trening på alle nivåer. Dette er et trenings konsept som jeg har utviklet etter mange års erfaring innen forskjellige typer treningsformer som baseøvelser, kettlebells, og trening for spissede militære avdelinger. Dette er forskjellen på å bare se sterk ut og å faktisk være sterk i hele kroppen. Mer info om meg på www.kiropraktorbunkholdt.no 
 • Jon T. Rømoen
  Jon T. Rømoen
  Fysioterapeut, Seniorterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: skulder, nakke, albue, kosthold og idrett, Behandling: Nåler (IMS), kinesiotape, redcord, trykkbølge, såler og treningsveiledning. Ultralyd av skulder, albue og plantar fascitt. 
 • Morten Johansen
  Morten Johansen
  Idrettsfysioterapeut, Clinic Leader/Klinikk Leder
  Bestill time Info
  Interesser: Knær, føtter, biomekanisk, såler, idrett. Behandling: Nåler (IMS), mobilisering/manipulasjon, traksjon, triggerpunktbehandling, treningsveil.
 • Malin O. Åslie
  Malin O. Åslie
  Fysioterapeut, seniorterapeut
  Bestill time Info
  Jeg jobber med ulike svimmelhets problematikker, men spesielt diagnostisering og behandling av krystallsyke (VNS briller). Andre interesse områder jeg jobber mye med er hodepine, cervicogen svimmelhet og nakke- og ryggsmerter. Jeg bruker ulike behandlingsteknikker, som bløtvevsmassasje, triggerpunktbehandling, mobilisering, dry needling og kopping. Rehabilitering i form av gruppetrening eller individuelt samt fallforebyggende trening for eldre.
 • Julia Elisabet Andersson
  Julia Elisabet Andersson
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Rehabilitering, pre- og postoperativ rehabilitering av hofte, kne og rygg. Nakkeplager. Behandling: Massasje, treningsveiledning, triggerpunktbehandling, mobilisering/traksjon, El terapi, trykkbølge, Aktiv A.
 • Karoline Hansen
  Karoline Hansen
  Osteopat
  Bestill time Info
  Interesser:  Hode, kjeve, nakke, rygg, bekken, kvinnehelse, graviditet, stress og pust, pilates/yoga. Behandling: Massasje, triggerpunktbehandling, pust - og styrkeøvelser