Fysioterapeut Bryn

Fysioterapeut på Bryn

Hvorfor Klinikk For Alle på Bryn?

 • Kort eller ingen ventetid
 • Meget kompetente fysioterapeuter
 • Bred erfaring med flere typer plager

Når er det vanlig med fysioterapi?

Hos oss kommer de aller fleste fysioterapipasienter med plager som: Idrettsskader, forstuinger/forstrekkinger, overbelastningsskader, rygg/nakke/bekkenproblematikk, postoperativ behandling/rehabilitering og generelle smerter i perifere ledd som skuldre, hofter, knær osv.

Våre fysioterapeuter benytter seg av moderne utsyr og behandling som F.eks.  kinesiotapingtrykkbølgebehandling, slyngetrening og nålebehandling, så vel som vanlig bløtvevsbehandling, øvelser og rådgivning.

Hva er en fysioterapeut?
En fysioterapeut får kroppen din til å fungere optimalt. Dette gjøres ved bruk av en rekke manuelle teknikker samt diverse apparater. Fysioterapeuter er eksperter på opptrening og rehabilitering

Hva er idrettsfysioterapi?
En idrettsfysioterapeut er spesialist på idrettsskader og trening og har en master i idrettsfysioterapi i tillegg til bachelor i fysioterapi.​ Idrettsfysioterapeuter behandler alle muskel og skjelettskader. Spesielt innenfor idrett og mosjonister. Typiske muskulære plager, leddplager, senebetennelser, feilstillinger, rehabilitering og trening. ​Vi har biomekanisk kompetanse og erfaring med Såleklinikken som utgangspunkt. Videoanalyseverktøy og spesialtilpasning av Supersole (såler). Vi er en erfaren og sammensveiset gjeng som jobber sammen for å gjøre hverandre gode. Vi setter pasienten i sentrum og forsøker å skreddersy et opplegg som er individuelt tilpasset den enkelte.

Hva er balansefysioterapi?
En balansefysioterapeut undersøker og behandler pasienter som har problemer med svimmelhet og balanse forstyrrelser. På førstegangskonsultasjonen ønsker vi å finne ut om din svimmelhet skyldes funksjonsfeil eller sykdom i øret, eller nevrologiske forstyrrelser.   ​

Svimmelhet og balanseproblemer kan skyldes flere årsaker. De fleste tilfeller av akutt svimmelhet er forårsaket av «krystallsyke» og skyldes en ufarlig tilstand der otolitter(krystaller) løsner og beveger seg i balanseorganet og får hjernen til å tro kroppen faller eller roterer se om om den er i ro. Diagnosen stilles på bakgrunn av symptombilde og bekreftes gjennom spesifikke tester som utløser nystagmus (rytmiske øyebevegelser). Vi bruker spesialbriller når vi utfører disse undersøkelsene for å se posisjonsutløst nystgamus når vi filmer øyene og overføre dette til en skjerm. Krystallsyken behandles ved hjelp av spesifikke manøvre som reposisjonere partiklene dit de hører hjemme. Under hele manøveren beholdes brillene på slik at man kan observere pasientens øyebevegelser og forsikre seg om at manøveren utføres korrekt.

Svimmelhet er en følelse på at noe er feil og unormalt. Ikke vær redd for å oppsøke hjelp, vi tar din svimmelhet på alvor. Som pasient vil du oppleve en grundig undersøkelse med spesialutstyr som kan sette riktig diagnose og behandle deg deretter. Husk at tidlig diagnostisering vil forkorte sykdomsforløp og forebygge langvarig svimmelhet. Du vil få korrekt behandling og ikke minst bedre livskvaliteten. Vi er et team bestående av dyktige og erfarne fysioterapeuter og vi tror på kvalitet gjennom tverrfaglig samarbeide. Vi yter vårt beste for at du skal bli frisk og rask hurtigst mulig.

Hva er unikt med oss?
Hos oss har fysioterapeutene ulike spesialiseringsområder, vi har en avdeling for kvinnehelse, svimmelhet, ganganalyse og såletilpassing, rygg og nakke rehabilitering og en spesialist på skulder.​

Våre fysioterapeuter

Julia Elisabet Andersson

Jeg har en sterk interesse i å hjelpe og arbeide med mennesker, noe som jeg startet med gjennom å jobbe som massør. For å videreutvikle mine kunnskaper valgte jeg etterfølgende å utdanne meg som fysioterapeut. Jeg interesserer meg for rehabilitering og treningsveiledning etter skade og operasjon. I tillegg er områder som rygg- og nakkeplager noe jeg synes er interessant, og det er også en av de målgrupper jeg møter mest av på klinikken.

Jeg har fordypet meg i sportsskader, der jeg bruker kunnskapene som fysioterapeut i arbeide med en idrettsklubb. Massasjeteknikker er sentralt i mange av mine behandlinger, samt treningsveiledning. 

Jeg lytter til pasientens behov og ønske, og tilpasser behandlingsplanen deretter. For meg er det viktig at jeg og mine pasienter har et tett samarbeid, for å sammen oppnå ønskede mål. ​

Morten Johansen (idrettsfysioterapeut)

Jeg valgte å bli fysioterapeut for å hjelpe mennesker og er veldig interessert i trening og anatomi. Ingen mennesker er like og ingen pasientkasuser er det samme; det er det som gjør yrket vår så interessant og meningsfullt. 

Jeg er spesialist i idrettsfysioterapi og jobber mye med knær og føtter. Viktigheten av rask undersøkelse og riktig behandling har jeg kjent på selv som fotballspiller og idrettsfysioterapeut på ulike fotballag. Jeg har spesialisert meg på hofter, knær og føtter og jobber mye med biomekanikk i forhold til gange og løp. Jeg driver Såleklinikken på KFA Bryn hvor jeg gjør videoanalyser og tilpasser såler, type Supersole.

I tillegg jobber jeg mye med rehabilitering, slyngetrening (Redcord), medisinsk treningsterapi (MTT) og manuelle teknikker innen mobilisering og manipulasjoner. Jeg forsøker å lytte til pasienten og møte de der hvor de er. Fokuset mitt er å ta pasienten på alvor og skreddersy behandlingsopplegget til den enkelte. Sammen lager vi en plan på et positivt og realistisk forløp.

Malin Olsrud Åslie (Balansefysioterapeut)

Jeg er en balansefysioterapeut med spesialisering innenfor diagnostisering og behandling av svimmelhet og annen balanse-problematikk. Jeg trives veldig med å jobbe som balansefysioterapeut. Hver dag får jeg gleden av å hjelpe mennesker, både unge og eldre, som sliter med balanse og svimmelhets problematikker, til å få en bedre hverdag og en bedre livskvalitet.

Jeg liker å møte nye mennesker som har sin historie å fortelle og som gir meg gleden til å hjelpe. Jeg vet hvor frustrerende det å være svimmel, og ikke vite hva det skyldes eller hva det er og kan gjøre deg redd. Alle mine pasienter kan forvente en balansefysioterapeut som lytter og tar din svimmelhet på alvor. Jeg gir meg ikke før jeg finner ut av hva din svimmelhet skyldes. Som pasient vil du oppleve en grundig undersøkelse med spesialutstyr som kan sette riktig diagnose og behandle deg deretter. Tidlig diagnostisering og behandling vil forkorte sykdomsforløp og forebygge langvarig svimmelhet, og ikke minst raskt tilbake til livet.  Jeg kan garantere deg oppfølgning etterfølgende av et behandlingsforløp, nettopp for at du skal føle deg trygg og ivaretatt. 

Jon T. Rømoen

Jeg er utdannet fra Norges Idrettshøgskole fra 2004 og fra Fysioterapihøgskolen i Oslo fra 2007. Jeg har drevet med ishockey i 25 år og har derfor spesialfelt innen idrettsskader og rehabilitering. Jeg er også fysioterapeut for Norges U18 landslag i ishockey og er derfor tett på idretten til daglig. En god behandling skal inneholde en aktiv rehabilitering, noe jeg er opptatt av for mine pasienter slik at de ikke skal få tilbake sine plager.

Mine spesialområder er skulderplager og generell rehabilitering. I tillegg er jeg kurset i Super-sole og lager innleggsåler.

I behandlingen benytter jeg massasje og bindevevsteknikker, tøyninger, kinesioteip, trykkbølge, laserterapi, akupunkturnåler, leddbehandling, såletilpasning og trening. Ultralydundersøkelser på skulder, albue og ved mistanke om plantar fascitt. 

Celine Brennhovd

Interesser: Rehabilitering, korsrygg, nevrologi, barn, pre/postoperativ behandling av korsrygg, hofte og kne.

Behandling: Veiledet trening, gruppetrening, bløtvevsbehandling og kinesioteip

Elise Nordby

Interesser: Nakke- og skulderplager, hofte/bekken, ryggsmerter, opptrening Behandling: Manuelle teknikker, treningsveiledning, triggerpunktbehandling- og utspenning, redcord/slynger, trykkbølgebehandling, kinesiotape.

Klinikk Plassering

Adresse:

Adresse: Østensjøveien 79, 0667 Oslo Klinikk For Alle Bryn het tidligere Bryn Medisinske Senter. Vi er de samme dyktige terapeutene bare i en ny og bedre innpakning. Vi holder fremdeles til i 6. etasje i lyse og fine lokaler på Bryn Senter.

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Morten Johansen - Fysioterapeut
  Morten Johansen
  Idrettsfysioterapeut, Clinic Leader/Klinikk Leder
  Bestill time Info
  Interesser: Knær, føtter, biomekanisk, såler, idrett. Behandling: Nåler (IMS), mobilisering/manipulasjon, traksjon, triggerpunktbehandling, treningsveil.
 • Malin O. Åslie - Fysioterapeut
  Malin O. Åslie
  Fysioterapeut, seniorterapeut - i permisjon
  Info
  Jeg jobber med ulike svimmelhets problematikker, men spesielt diagnostisering og behandling av krystallsyke (VNS briller). Andre interesse områder jeg jobber mye med er hodepine, cervicogen svimmelhet og nakke- og ryggsmerter. Jeg bruker ulike behandlingsteknikker, som bløtvevsmassasje, triggerpunktbehandling, mobilisering, dry needling og kopping. Rehabilitering i form av gruppetrening eller individuelt samt fallforebyggende trening for eldre.
 • Julia Elisabet Andersson - Fysioterapeut
  Julia Elisabet Andersson
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Rehabilitering, pre- og postoperativ rehabilitering av hofte, kne og rygg. Nakkeplager. Behandling: Massasje, treningsveiledning, triggerpunktbehandling, mobilisering/traksjon, El terapi, trykkbølge, Aktiv A.
 • Jon T. Rømoen - Fysioterapeut
  Jon T. Rømoen
  Fysioterapeut, Seniorterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: skulder, nakke, albue, kosthold og idrett, Behandling: Nåler (IMS), kinesiotape, redcord, trykkbølge, såler og treningsveiledning. Ultralyd av skulder, albue og plantar fascitt. 
 • Celine Brennhovd - Fysioterapeut
  Celine Brennhovd
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Rehabilitering, korsrygg, nevrologi, barn, pre/postoperativ behandling av korsrygg, hofte og kne. Behandling: Veiledet trening, gruppetrening, bløtvevsbehandling, kinesioteip, trykkbølgebehandling og dry needling.