Osteopat på Bryn

Hvorfor Klinikk For Alle på Bryn?

Time på dagen
Meget kompetente osteopater
Bred erfaring med flere typer plager

Beliggenhet

Adresse: Østensjøveien 79, 0667 Oslo
Vi holder til i lyse, fine lokaler på Bryn senter hvor du også kan parkere gratis.

Våre Osteopater :

Simen Brunes

Å jobbe som Osteopat er både spennende og svært givende. Når man jobber som osteopat får man mulighet til å hjelpe mennesker med som har behov for det. Siden alle mennesker er forskjellig, blir hver dag i klinikken helt unik.

Jeg har alltid drevet med idrett. Jeg har vært innom mange opp igjennom årene. Fotball, håndball, friidrett og kickboxing. Sistnevnte har jeg også NM gull og har konkurrert aktivt i både innland og utland. Dette er bakgrunnen til hvorfor jeg også synes det kanskje er spesielt gøy å jobbe med mennesker i aktivitet.

Interesser: Akutte og langvarige Nakke/ryggplager. Hodepine, idrettsskader, senebetennelse og stress. Behandling: Manipulasjon/mobilisering, triggerpunkt, nålebehandling, IASTM-behandling (instrument assisted soft tissue mobilization)

Hos meg kan pasienten forvente å møte en dyktig og ikke minst faglig oppdatert terapeut

Som setter av god tid til pasientene sine. Jeg er opptatt av å kartlegge pasientens problematikk, for å så sette opp en behandlingsplan som ikke bare lindrer pasientens symptomer, men også legger til rette for at pasienten ikke skal få de samme symptomene igjen. Dette innebærer ofte behandling, trening, kostholdsråd, eller alle de nevnte.

Jeg har kursing i både nålebehandling, kinesioteiping og IASTM-behandling (instrumented assisted soft tissue mobilization) samt at jeg også er utdannet Personlig Trener.

 

Karoline F. Hansen

Å jobbe som osteopat gir meg muligheten til å utforske og finne sammenhengen mellom pasientens plager, kropp og hverdag. Det er viktig for meg å bruke god tid på å la pasienten fortelle om plagene med sine egne ord, slik at jeg får informasjonen jeg trenger for å gå videre med en grundig undersøkelse. På denne måten kommer jeg frem til en behandlingsplan som er individuelt tilpasset pasientens aktuelle problem.

Jeg jobber mye med hode-/nakke- og ryggsmerter, senebetennelser, fordøyelsesproblematikk, lekkasje/inkontinens/underlivssmerter, forbedring av pust/sirkulasjon, svangerskapsrelaterte plager og behandling av spedbarn. Jeg har gruppetimer i FysioPilates, BarselPilates og SeniorPilates, samt individuell treningsveiledning og rygg-/bekken rehabilitering.​