Vestkanten

Vi opplever til tider noe problem med onlinebooking. Hvis du har problemer med å bestille time: ring 97923000 så hjelper vi deg.

Vi tilbyr:

Vi holder til i lyse og trivelige lokaler i andre etasje på Vannkanten i Loddefjord. Gratis parkering under tak på kjøpesenteret. Gode bussforbindelser med stopp rett utenfor senteret.

Gang   Trapp   Skilt   Inngang

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. 

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

Prisliste

Velkommen til oss!

Adresse:

Loddefjordveien 2, 5171 Loddefjord

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Jøran Waldeland
  Jøran Waldeland
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Fysioterapeut som vurderer hele bevegelsesapparatet, svimmelhet og pust. Særlig opptatt av komplekse plager. Jobber mye med rygg og skulder, samt hofte, kjeve/nakke, ankel og brystplager. Har utdanning i diagnostisk ultralyd og ortopedisk medisin. 
 • Joakim Lokøy Nordøy
  Joakim Lokøy Nordøy
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Joakim er utdannet fysioterapeut ved OsloMet Storbyuniversitetet. Han jobber med akutte og langvarige muskel- og skjelettplager, idrettsskader og stressrelaterte plager. Han benytter behandlingsmetoder som muskulær behandling, IMS/nålebehandling, trykkbølgebehandling, teiping, leddmobilisering, øvelser/opptrening og veiledning.
 • Trude Sætre
  Trude Sætre
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Nakke, skulder, rygg, kne og rehabilitering. Dry needeling. ​
 • Christine E. Madsen
  Christine E. Madsen
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser: Muskelplager spesielt nakke, skuldre og rygg. Jobber mye med hodepine, og svimmelhet. Graviditetsproblematikker. Behandling: Dyp muskelmassage, HMS og treningsveil etter muskelplager eller skader. Trykkbølgebehandling
 • Stian Engum
  Stian Engum
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Interesser/god på: Idrettsskader, kne,legg/ankel, rygg/sete og nakke. Løpsrelaterte skader. 5 år som fysioterapeut forFyllingen Bergen håndball. Behandling: Dyp muskelbehandling, sportsmassassje, triggerpunkt, treningsveiledning
 • William Wallace
  William Wallace
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Jeg arbeider både med kroniske og akutte smerter, og bruker god tid i min førstegangskonsultasjon for å undersøke en korrekt diagnose hos mine pasienter. Jeg benytter meg av bløtdelsbehandling, mobilisering og utarbeidelse av øvelser til den enkeltes pasients problemstilling. Jeg tilpasser behandling løpende for å sikre gode, effektive og spesifikke resultater til pasienten. Kompetanseområder: Skulder, kne, ankel/fot, seneskader og smerteproblematikker. Behandlingsmetoder: Mobilisering, massasje og utarbeidelse av gjennoptreningsprogram
 • Cristopher Irgens Antonsen
  Cristopher Irgens Antonsen
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Kiropraktor med interesse for akutt og kronisk nakke og ryggplager, isjias, hodepine, svimmelhet, idrettsskader, armer og ben. Behandlinger som manipulasjon, muskulatur behandling, traksjon, øvelser, veiledning, trykkbølge m.m.  
 • Erlend Aastveit
  Erlend Aastveit
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Nakkesmerter, hodepine, kjeve spenninger, kne og skulderplager. Akutte og kroniske ryggsmerter. Individuelt tilpasset behandling inkluderer; leddjustering, triggerpunkts massasje, nålebehandling, trykkbølge, øvelser og veiledning m.m.
 • Rune Asbjørnsen
  Rune Asbjørnsen
  Kiropraktor - Faglig Leder
  Bestill time Info
  Lang erfaring i undersøkelse og behandling av muskel- og skjelettlidelser. Behandler også krystallsyke og svimmelhet. Idrettsskader. Bruker teknikker som manipulasjon, massasje, triggerpunkter og laser.
 • Kine Krøger
  Kine Krøger
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Muskel-og skjelettlidelser som rygg, nakke, hodepine, svangerskapsrelaterte smerter, barn og spedbarn. Behandlingsform: Manipulasjon og mobilisering, triggerpunktbehandling, traksjonsbehandling og trykkbølge.
 • Nina Landro
  Nina Landro
  Driftsleder