Kiropraktor Vestkanten

Hvorfor Klinikk for Alle Vestkanten?

- Kort eller ingen ventetid
- Meget kompetente kiropraktorer
- Bred erfaring med flere typer skader

Hva gjør en kiropraktor?

En kiropraktor jobber med nevro-muskel og leddplager. Det betyr de ser sammenhengen mellom muskler og ledd og betydningen med koblingen til nervesystemet.​ Kiropraktoren er unik i sin spesifikke ledd manipulasjonsbehandling. Denne behandling løsner opp stive ledd og dette har stor effekt på den omliggende muskulatur og nervesystemet. Videre har kiropraktoren også mange andre teknikker å bruke.​

Hva er unikt med våre kiropraktorer på Vestkanten?

Vi er et tverrfaglig team av kiropraktorer, fysioterapeuter og massører. Vårt mål er å skreddersy den best mulige behandling for pasientens plager og vi tar vare på pasienten.​

Våre kiropraktorer:

Erlend Aastveit

Jeg studerte medisin i fire år før jeg bestemte meg for å bli kiropraktor. Etter å ha studert kiropraktikk i England i fem år begynte jeg å jobbe på vestkanten.
Her har jeg jobbet siden 2014 og jobber med alle typer pasienter fra spebarn til eldre. Jeg jobber mye med hodepine i forhold til nakke, skuldre og kjeve problematikk, bekken/ryggplager, akutte og kroniske plager.
Jeg benytter bløtvevsbehandling, dry needling/ nålebehandling, trykkbølge og leddmanipulering i behandlingen. I min daglige praksis ser jeg mange pasienter og opplever gode resultater ved denne type behandling.
Pasienter med langvarig problematikk har ofte bruk for en kombinasjon av teknikker, og ved behov samarbeider jeg tett med andre terapeuter på klinikken.
Velkommen skal du være!

Rune Asbjørnsen

Etter mer enn 25 år som kiropraktor har jeg sett mange forskjellige typer av smerter og problemer. Dette har gitt meg en bred erfaring i å diagnostisere og gjenkjenne problemstillinger innen nakke, rygg, skuldre, hofter, knær og idrettsskader. Jeg er opptatt av å lytte til pasienten og mener også det er viktig å gi pasienten mest mulig informasjon og forståelse rundt årsaken til smertene.
Jeg holder meg faglig oppdatert gjennom kurs og er aktiv medlem av Norsk kiropraktorforening. De siste årene har jeg også tatt i bruk laser som en del av min behandling og opplever at pasienter har en positiv effekt av dette.
Som mangeårig trener i barneidrett har jeg behandlet mange barn med idrettsskader og andre typer muskel og leddsmerter.

Cristopher Antonsen

Jeg valgte å bli kiropraktor da jeg selv har erfart effekten kiropraktikk kan ha på kroppen og ønsker at flere skal kunne benytte seg av denne behandlingsformen. Jeg har stor interesse for armer og ben (ekstremiteter), idrettsskader, hodepine, isjias, i tillegg til mer «vanlige» problemstillinger som smerter i nakke og rygg. Jeg har deltatt på videreutdanningskurs for blant annet hodepine, kjeve og ekstremiteter.

Jeg var under studietiden en del av behandlingsapparatet til fotballklubben Bournemouth i Premier League og har tatt med meg kunnskapen fra behandling av spillere på elitenivå tilbake til Norge. Jeg jobber med pasienter i alle aldre og synes det er veldig spennende å se ett så bredt spekter av ulike problemstillinger som dukker opp hos de ulike aldersgruppene.

Mine pasienter kan forvente en behandling tilpasset deres behov. De kan forvente en som gjør sitt beste for å komme til bunns i problemer, om de er store eller små. Jeg ønsker å være enkelt tilgjengelig og ha ett tett og nært samarbeid med andre behandlingsterapeuter ved behov, for å skreddersy det mest optimale opplegget til akkurat deg. Jeg som kiropraktor har også rett til å henvise til bildediagnostikk, spesialisthelsetjenesten og sykemelde.

Kine Krøger

Jeg, som kiropraktor ønsker å hjelpe mennesker, og være med på å bedre helse og livskvaliteten deres. Jeg jobber mye med muskel- og skjelettlidelser som rygg, nakke og hodepine. Jeg har en glødende interesse for gravide, barn og spedbarn, og holder nå på med Norsk kiropraktorforening sitt spesialforløp innen barne- og ungdomskiropraktikk.
Jeg behandler de som ikke kan justeres, som for eksempel eldre med benskjørhet. Er du engstelig for kiropraktikk? Sammen finner vi ett behandlingsopplegg som får deg til å føle deg ivaretatt og trygg.

Adresse:

Loddefjordveien 2 5171 Loddefjord

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Rune Asbjørnsen - Kiropraktor
  Rune Asbjørnsen
  Kiropraktor - Faglig Leder
  Bestill time Info
  Lang erfaring i undersøkelse og behandling av muskel- og skjelettlidelser. Behandler også krystallsyke og svimmelhet. Idrettsskader. Bruker teknikker som manipulasjon, massasje, triggerpunkter og laser.
 • Cristopher Antonsen - Kiropraktor
  Cristopher Antonsen
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Kiropraktor med interesse for akutte og kroniske nakke og ryggplager, isjias, hodepine, idrettsskader, armer og ben. Behandlinger som manipulasjon, massasje, traksjon, øvelser og veiledning m.m.
 • Kine Krøger - Kiropraktor
  Kine Krøger
  Kiropraktor - I permisjon
  Info
  Interesser: Muskel-og skjelettlidelser som rygg, nakke, hodepine, svangerskapsrelaterte smerter, barn og spedbarn. Behandlingsform: Manipulasjon og mobilisering, triggerpunktbehandling, traksjonsbehandling og trykkbølge.