Lillehammer

Klinikken i Lillehammer ligger i Storgata 86, over Lillehammer Sport. Klinikken tilbyr kiropraktor, fysioterapeut og muskelterapeut.

Vi tilbyr:

Er det første gangen du bestiller time hos oss?

Les igjennom punktene under:

Timer skal alltid bestilles i navnet til den som skal til behandling.
Våre terapeuter er private. Dette betyr at du som pasient må betale timen i sin helhet, men at du får time raskt og får behandling av terapeuter med høyt kompetansenivå.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet med mindre man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. 

Velkommen!

 

Prisliste

Adresse:

Storgata 86, 2615 Lillehammer

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Aleksander Hesbø
  Aleksander Hesbø
  Kiropraktor - klinikk leder
  Bestill time Info
  Autorisert kiropraktor med utdannelse fra Wales i Storbritannia og kan tilby behandling med bakgrunn til nyere studier. Som terapeut liker jeg å møte alle typer mennesker med ulike problemstillinger, akutte som kroniske. Jeg ønsker å se hele mennesker i sammenheng med livssituasjon og utfordringer i hverdagen. Du vil oppleve en terapeut som er nysgjerrig og engasjert i deg som pasient. Jeg liker å jobbe med personer som har ett aktivt forhold til egen helse. Jeg er særlig interesse for yrkes- og idrettsskader, både som mosjonister og toppidrettsutøvere. Mine favorittområder er korsrygg, nakke, kjeve/ hodepine, svangerskapsplager og svimmelhet. Konsulterer generelt sett alt av muskel- og skjelettplager. Med lang arbeidserfaring fra en hektisk klinikk i Oslo og i tannlegeklinikk som TMD spesialist har jeg bred kompetansebakgrunn. Som allmennkiropraktor har jeg i tillegg ekstra kurs i svimmelhet, nålebehandling (IMS/ dry needling), trykkbølge og kinesiotaping. Ved behov kan jeg som offentlig godkjent helsepersonell sykemelde inntil 12 uker og henvise til billeddiagnostikk som for eksempel MR eller Røntgen. Jeg kan også henvise direkte til nevrolog, ortopeder eller andre medisinsk spesialist. Jeg er opptatt av å finne årsaken bak plagene, og inkludere deg som pasient for å skreddersy behandlingen til hver enkelt for å skape en varig endring. Velkommen til meg for en vurdering. 
 • Rune Tallhaug Norup
  Rune Tallhaug Norup
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Drevet av et stort ønske om å hjelpe andre og se utvikling hos de, fra det utgangspunktet de har. Jeg har en strukturert og grundig tilgang til undersøkelse og behandling av akutte og lenger varende problematikker i muskel- og skjelettsystemet. Holder på å utdanne meg til idrettsfysioterapeut i Danmark.  Behandler med manuell behandling, okklusjonstrening, tape, nåler, fysisk trening og compex.  Idrettsfysioterapi, hjernerystelse, fysisk trening, prestasjonsoptimering og test. Nåler og tapeing. 
 • Henriette Lunde Thorstad
  Henriette Lunde Thorstad
  Muskelterapeut
  Bestill time Info
  Behandler plager i muskel- og skjelettsystemet. Har lang erfaring innen nakke, skulder og rygg behandling. Tilbyr triggerpunktbehandling, idrettsmassasje og stretching. ER også utdannet personlig trener, og har mange års erfaring innen individuell tilpasset trening og rehab øvelser.