Sorgenfri

Kiropraktor og fysioterapeut Sorgenfri? Velkommen til Klinikk for Alle Sorgenfri, vi hjelper deg med dine muskel- og leddplager. 

Vi ønsker nye og gamle pasienter velkommen til vår klinikk i Nærbyen på Sorgenfri i Trondheim.

Vi holder til i nye, moderne lokaler i Sorgenfriveien, under ett minutts kjøring fra E6, med gode kollektivforbindelser og gratis parkering. Vi har kiropraktor, fysioterapeut og muskelterapeut/massør som står klare for å hjelpe med dine plager.

Hos oss bestiller du enkelt time online eller ved å ringe 97923000. Når du kommer gjør vi en undersøkelse etter å ha gått gjennom din historie. Dette hjelper oss å finne frem til hva og hvordan vi skal behandle for å oppnå ønsket resultat. Våre terapeuter har lang og bred erfaring av å jobbe hands on med pasienter, og jobber for at du skal få god behandling og også få tilgang til gode strategier for å kunne påvirke din egen situasjon med øvelser og nyttige tips som kan påvirke din tilstand. 

Klinikk for Alle Sorgenfri har flere forskjellige typer av behandlere og behandlingsmetoder. På denne måten kan du finne det du ønsker, og at vi på klinikken kan jobbe tverrfaglig for å optimere behandlingsresultatet. 

Vi har gratis parkering.

Vi tilbyr:Er det første gangen du bestiller time hos oss?

Les igjennom punktene under:
Timer skal alltid bestilles i navnet til den som skal til behandling.
Våre fysioterapeuter er private. Dette betyr at du som pasient må betale timen i sin helhet, men at du får time raskt og får behandling av terapeuter med høyt kompetansenivå.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

 NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Faktura vil medføre et gebyr på 71 kr.

Timer kan bestilles via vår online booking, eller ved å ringe oss på 97923000.

Velkommen til oss!

Adresse:

Sorgenfriveien 18 7031 Trondheim

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Peter Husby
  Peter Husby
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Tidligere fysioterapeut i Rosenborg BK og SK Brann, jobber nå i samarbeid med NFF på kretsnivå. Interesseområder: Nakke, skulder, albue, rygg, hofte/sete og kne.  Spesielle interesser: Idrettsskader i alle aldre.   Behandlingsteknikker: Trykkbølgebehandling, klassisk massasje, idrettsmassasje, manipulering av ledd,  taping/kinesiotaping, gjennombeveging og mobilisering.  Aktiv rehabilitering: Instruksjon i treningsøvelser og treningsprinsipper, oppsett av strukturert opptrening/treningsprogram. Opplæring og veiledning på hvorfor smerter/plager forekommer.
 • Glenn Arnt Angelsen
  Glenn Arnt Angelsen
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Akutte og kroniske smertetilstander og idrettsskader. Samt smerter i ekstremiteter. Hodepine og svimmelhet.  Behandling: klassisk kiropraktisk leddbehandling, triggerpunktbehandling samt treningsveiledning og en tverrfaglig tilnærming.