Sorgenfri

Kiropraktor, fysioterapeut eller psykolog på Sorgenfri? Velkommen til Klinikk for Alle Sorgenfri, vi hjelper deg med dine muskel- og leddplager. 

Vi ønsker nye og gamle pasienter velkommen til vår klinikk i Nærbyen på Sorgenfri i Trondheim.

Vi holder til i nye, moderne lokaler i Sorgenfriveien, under ett minutts kjøring fra E6, med gode kollektivforbindelser og gratis parkering. Vi har kiropraktor, fysioterapeut og psykolog som står klare for å hjelpe deg.

Hos oss bestiller du enkelt time online eller ved å ringe 97923000. Når du kommer gjør vi en undersøkelse etter å ha gått gjennom din historie. Dette hjelper oss å finne frem til hva og hvordan vi skal behandle for å oppnå ønsket resultat. Våre terapeuter har lang og bred erfaring av å jobbe hands on med pasienter, og jobber for at du skal få god behandling og også få tilgang til gode strategier for å kunne påvirke din egen situasjon med øvelser og nyttige tips som kan påvirke din tilstand. 

Klinikk for Alle Sorgenfri har flere forskjellige typer av behandlere og behandlingsmetoder. På denne måten kan du finne det du ønsker, og at vi på klinikken kan jobbe tverrfaglig for å optimere behandlingsresultatet. 

Vi har gratis parkering.

Vi tilbyr:Er det første gangen du bestiller time hos oss?

Les igjennom punktene under:
Timer skal alltid bestilles i navnet til den som skal til behandling.
Våre terapeuter er private. Dette betyr at du som pasient må betale timen i sin helhet, men at du får time raskt og får behandling av terapeuter med høyt kompetansenivå.

Konsultasjoner som ikke er avbestilt innen 24 timer før oppsatt time, belastes kunden i sin helhet.

NB! Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. 

Timer kan bestilles via vår online booking, eller ved å ringe oss på 97923000.

Velkommen til oss!

 

Prisliste

Adresse:

Sorgenfriveien 18 7031 Trondheim

Våre åpningstider:

Terapeuter og ansatte ved klinikken:

 • Glenn Arnt Angelsen
  Glenn Arnt Angelsen
  Kiropraktor
  Bestill time Info
  Interesser: Akutte og kroniske smertetilstander og idrettsskader. Samt smerter i ekstremiteter. Hodepine og svimmelhet.  Behandling: klassisk kiropraktisk leddbehandling, triggerpunktbehandling samt treningsveiledning og en tverrfaglig tilnærming.
 • Hans Jákup Vang
  Hans Jákup Vang
  Psykolog
  Bestill time Info
  Jeg er utdannet psykolog i Danmark siden 1984, spesialiserte meg i klinisk voksenpsykologi 2002. Gjennom årene har jeg hatt gleden av å møte mennesker fra ulike bakgrunner, med forskjellige utfordringer og livshistorier. Jeg tilbyr psykoterapi tilpasset den enkelte, fra innsiktsorientert psykodynamiske/eksistensielle samtaler til mer tydelig og endringsfokusert handlings støtte. Samtalebehandling for ulike psykiske plager, eks paranoia, sinne, angst, sorg, depresjon, samt samtaler med pårørende. Ingen utredning. Ved bestilling av time er det fint hvis du skriver noen ord om hva du ønsker hjelp med.  Jeg er ikke avtalespesialist, dvs. frikort kan ikke brukes hos meg. Pris pr time er kr 1400. For spørsmål, kontakt meg på: hans.vang@klinikkforalle.no
 • Peter Husby
  Peter Husby
  Fysioterapeut
  Bestill time Info
  Tidligere fysioterapeut i Rosenborg BK og SK Brann, jobber nå i samarbeid med NFF på kretsnivå. Interesseområder: Nakke, skulder, albue, rygg, hofte/sete og kne.  Spesielle interesser: Idrettsskader i alle aldre.   Behandlingsteknikker: Trykkbølgebehandling, klassisk massasje, idrettsmassasje, manipulering av ledd,  taping/kinesiotaping, gjennombeveging og mobilisering.  Aktiv rehabilitering: Instruksjon i treningsøvelser og treningsprinsipper, oppsett av strukturert opptrening/treningsprogram. Opplæring og veiledning på hvorfor smerter/plager forekommer.
 • Mari Wenaas
  Mari Wenaas
  Fysioterapeut - tar ikke forsikring
  Bestill time Info
  Utdannet fysioterapeut ved NTNU i Trondheim (2023). Tilbyr undersøkelse og behandling av akutte og langvarige plager i muskel-skjelettsystemet hos personer i alle aldre. Har spesielt en interesse for belastningsskader, idrettsskader og opptrening før og etter operasjon. Behandler med bløtvevsbehandling og veiledet trening og øvelser. Personlige interessefelt er løping, styrketrening, ernæring og livstilssendring.
 • Mads Ekset Bjørnaas
  Mads Ekset Bjørnaas
  Fysioterapeut - vikar
  Bestill time Info
  Utdannet fysioterapeut ved Fontys University of Applied Sciences i 2016 og fullførte turnustjenesten i Norge i 2017. Har siden den gang jobbet i 3 år som kommunefysioterapeut i Finnmark. I 2020 fullførte Mads etterutdanning samt eksamen i klinisk ortopedisk fysioterapi (Cyriax). Interesser: Rygg- og nakkeproblematikk, overbelastningsskader, medisinsk treningsterapi, skulder-håndledd-kne-ankel samt hodepine og svimmelhet.